Учасники київського Євромайдану Рахівщини закликали підтримати Сурмачевського на посаду голови РДА

admin 28.03.2014 21:12 ПОДІЇ

Мешканці Рахівщини, які брали безпосередню участь в подіях на київському Євромайдані, закликають підтримати Івана Сурмачевського на голову Рахівської РДА.

Відкритий лист-звернення
учасників революційних подій на київському Євромайдані в 2013-2014 рр. до громадськості Рахівщини
   
Шановні жителі Рахівського району! Звернутися до вас змушує надзвичайно складна суспільно-політична ситуація, яка склалася останнім часом в Україні та в нашому краї зокрема. Здавалося б, Революція Гідності перемогла, і всім би зараз треба взятися до роботи й будувати демократичну європейську державу. Більшість наших громадян це розуміє і кожен на своєму робочому місці вносить посильний вклад у творення нової   України. Але, на жаль, знаходяться й деструктивні елементи, які здебільшого пов’язані з кримінальним світом.

Вони, маскуючись приналежністю до Правого сектору чи Самооборони, чинять тиск на підприємців і простих громадян, навіть вимагають кошти нібито для потреб Майдану, цим самим дискредитують високі ідеї Революції. Тому закликаємо вас бути обережними та пильними і про всі подібні випадки повідомляти правоохоронні органи.
   
Так само нас турбує ситуація, що склалася в Рахівському районі у зв’язку з формуванням виконавчої гілки влади. Є в Закарпатті політики, які при всіх режимах і президентах були при владі. Зараз вони також намагаються поставити на керівні посади в районні держадміністрації своїх людей через ті політичні сили, які були представлені на Євромайдані. При цьому використовують брудні методи та технології. Можна тільки здогадуватись, до яких змін це призведе і кому воно вигідно. Чи за це ми боролися? Чи за такі зміни пролилася кров на Майдані? Саме тому ми не можемо і не маємо морального права спостерігати за всім цим, стоячи осторонь. Ми зважили всі «за» і «проти», почули думку багатьох людей, в тому числі й депутатів райради, які також були учасниками революційних протестів. В результаті вирішили висловити підтримку кандидату на посаду голови Рахівської РДА Сурмачевському І. М.. Знаємо цю людину як чесного, порядного, відданого борця за європейське майбутнє України.

Протягом трьох місяців революції він кілька разів особисто побував на Майдані і брав безпосередню участь у тих подіях. Як керівник депутатської фракції «Наша Україна» в Рахівській районній раді VI скликання всіма можливими засобами боровся проти злочинного режиму Януковича і ніколи не заплямував себе співпрацею з Партією Регіонів. Крім того, Іван Михайлович має досвід адміністративної роботи, а це в наш непростий час для посади керівника району особливо важливо. Ми, майданівці, беремо на себе повну відповідальність за своє рішення, в чому і розписуємось.

26.03.2014 р.
Підписи:
Лета Іван Миколайович, с. Коб. Поляна
Грицак Андрій Андрійович, с. Росішка
Пукіш Михайло Васильович, с. Луг
Пукіш Олеся Михайлівна, с. Луг
Соколович Роман Романович, с. Луг
Мойсюк Боглан Васильович, с. Луг
Лембак Мирослав Миколайович, смт. Великий Бичків
Кузьмик Володимир Васильович, смт. Великий Бичків

admin

Коментарі :


02.04.2014 14:38 Був на мітингах

ТУРОК ВІКТОР СТЕПАНОВИЧ (09.05.1977 р.н.) - член ПАРТІЇ РЕГІОНІВ з 12.07.201 року. Партквиток №9-947. Регіонів хочете?


31.03.2014 08:58 за для проти

нові обличчя такі, Турок мають мати думку і демонструвати її під час подій, а не виходити разом з вами на майдан під РДА вперше аж 28.03.2014. Чому хоть хто лиш не Сурмач? Боїтесь сили в правді! Не соромно вам перед людьми, що підписали звернення? Бо Вони були разом із Сурмачем на Майдані, а правда вам "очі коле". Де той турок і ви були   в грудні, січні, лютому? А хлопці воювали!!!


29.03.2014 20:01 ми

Хто не заплямував себе, то це віктор степанович турок. Сумлінно працюючи, торує сходинки державної служби, добре знає економіку району. І керівники всі його знають. Не вистачає напористості, але то все набувне. Зате інтелігентний, толерантний. Не хитрий, як кандидат, за якого ви підписалися. Про цю його не зовсім хорошу рису якраз і свідчать події, котрі відбуваються навколо призначення. Однак є ще й інші мешканці Рахівщини, які брали безпосередню участь в подіях на київському Євромайдані. Зрозуміло, що вони не депутати райради, не "заслужені", але теж люди, які мають право слова і закликів


28.03.2014 22:53 не підтримую

Турока підтримує більше людей. Навіть ті.хто стояв коло   клубу.Лікарів   погнали на мітинг за Сурмачевського. Я проти   нього


28.03.2014 22:30 не всі

не всі майданівці так думають.Сурмачевський вже керував.


28.03.2014 22:14 проти

Шановні учасники київського   Євромайдану! Посада   не має бути нагородою за те, що хтось був на майдані   тобто за вашу життєву позицію. У нас відбулася революція, а мета революції-   повна ротація кадрів. Ми хотіли змінити владу. а не повернути тих. хто вже був. Ми хотіли нових обличчь. Пане Сурмачевьский,при всій повазі до вас. майте честь-двічі в одну річку не ввійдеш. Чули. Дайте дорогу молодій людині. Не ставте себе в таке становище в якому ви є сьогодні. Це не робить вам честі.


Додати коментар

 

 

 

Погода

ПОДІЇ

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат