Балога захотів ще більше влади і ще більше земель для себе

admin 28.03.2014 14:11 ПОДІЇ

Віктор Балога має надмірні апетити. На своїй сторінці у «Фейсбук» він подав три критерії реформ у самоврядуванні, які потрібно реалізувати терміново.

В першу чергу, на думку Балоги, потрібно забрати повноваження адміністрацій і передати їх радам. Як відомо, рідний брат Балоги очолює облраду, тому така пропозиція не є дивною. Окрім того, ставленики клану Балог залишилися на чолі багатьох районних рад. Тобто, таким чином Балога просто захотів мати в Закарпатті більше влади в своїх руках.

Відповідно, другим критерієм є децентралізація фінансів. Тобто, він хоче щоб у себе в регіоні він міг самостійно розпоряджатися грошима без контролю центральної влади.

Ну третій критерій також дуже характерний: «стовідсотково передати місцевим громадам усі землі України за винятком заповідників, прикордонних смуг, зони відчудження». «Такий крок – реальні доходи місцевих бюджетів і мінімізація корупції», -- блюзнірськи пише Балога. Тобто, навіть не скриває, що землі потрібні, щоб на них заробляти. А щодо корупції, то це не боротьба з нею, а просто місцеві голови рад цю корупцію очолять в обхід центральних органів.

Такий ось реформатор Балога. При цьому сидів в уряді Януковича-Азарова   і чомусь такі ідеї не висвітлював, бо й так міг красти.

До слова, народні депутати Віктор Балога та Павло Балога не хочуть, аби дані про їх нерухомість були відкритими і загальнодоступними.

admin


За матеріалами clipnews.info

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

ПОДІЇ

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат