Із закарпатської дачі кума Путіна — Медведчука — зникли старовинні ікони

admin 27.03.2014 16:36 ПОДІЇ

Про це заявив директор інвестиційної компанії «Спорт-Тур» Олександр Яковлєв.


Зараз на території "Ведмежої діброва" у Жденієві працює спеціальна комісія, яка перевіряє, чи нічого не зникло з дачі Медведчука. Так, Олександр Яковлєв розповів:



"Деякі речі ми знаходимо не на своїх місцях. Остаточно ми не можемо сказати що щось зникло, але вже бачимо що дечого немає на своїх місцях. Зараз вже можна сказати, що не знаходимо 4 цінних ікон, одна з них датується 16-тим століттям".

Раніше, ЗМІ повідомляли, що було складено акт передачі дачі Правим сектором спецкомісії. У ньому зазначали: нічого не зникло. Так, за словами Яковлєва, на той момент ще не можна було реально оцінити стан речей.

Час Закарпаття

admin

Коментарі :


28.03.2014 00:50 іванов

громче всех вор кричит: держи вора!яковлев спер,а хойса позавидовал?


27.03.2014 20:41 яна

спостерігаючи за останніми подіями, то замість справжніх бандитів ловлять правий сектор.Здається що ці хлопці скоро будуть цапами -відбувайлами для "мєнтів" , а шкода коли така загроза державі і таке робити ...шкода цих хлопців... система не помінялася... і влада майже ще не зрозуміла що свідомість людей дууже помінялася...


27.03.2014 17:02 Роман

Самі ж сперли, а на Правий сектор хотять повісити всі собаки....Думаєте що люди дурні і не знають що значить акт прийому-передачі???? Зовсім нас за ідіотів тримають...


Додати коментар

 

 

 

Погода

ПОДІЇ

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат