Ледида спростував, що ГК "Карпати" припинить існування

admin 14.03.2014 15:23 ПОДІЇ

Президент гандбольного клубу "Карпати" Олександр Ледида спростував, що клуб залишився без фінансування і припинить існування.

Спростування розміщене на сайті "Закарпатської правди".

З питанням, яка доля чекає на ГК «Карпати» і чи правдивими є чутки про розпуск клубу «Закарпатка» звернулася до його Президента Олександра Ледиди.

Він зокрема повідомив, що про закриття клубу наразі не йдеться: «Гандбольний клуб Карпати двічи став чемпіоном України і в напруженій боротьбі доводив усім, що тренується недарма, що справді є гідним найвищого визнання. Фактично на сьогодні гандбол – єдиний ігровий вид спорту, який активно розивається на Закарпатті, і який користується неймовірною популярністю серед краян. Тому ні про яке припинення існування клубу не можу бути й мови – він житиме, розиватиметься й готуватиметься до нових поєдинків.
Наразі наше основне завдання – вкотре довести всій спортивній спільноті України, що закарпатські гандболістки – найкращі!»

«Гандбольний клуб Карпати є гордістю Закарпаття! Я певен, він вкотре доведе, що є найкращим!», -- підсумував Олександр Ледида.

Як відомо, вчора була поширена інформація, що після відставки Олександра Ледиди з посади голови Закарпатської ОДА ГК "Карпати" залишиться без фінансування і припинить існування.

admin


За матеріалами Закарпатська правда

Коментарі :


15.03.2014 00:05 Гость

Если спорт финансируется из черного бизнеса или взяток губеру то он обречен на провал. В прошлом году волошин вместо   платежа за корону заплатил   2 млн. Губеру наличняка за гандбол   ильницкий в курсе откуда денежки и не маленькие сигареточки, чернота и бренд от контробаса вот и вся инвестиция. Милиция где она? А где самоборон, сектора? Да там где и все куда проплатят туда и едут ! Ничего не изменилось в нашемцарстве ! Дурний думкою себе тішить!


Додати коментар

 

 

 

Погода

ПОДІЇ

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат