Цьогорічний фестиваль короткометражок про міграцію відвідає швейцарський режисер(АНОНС)

admin 13.01.2014 12:03 ПОДІЇ

ІІІ Фестиваль короткометражних фільмів «Міграція – спроба втечі чи право на краще життя?» відбудеться 24 січня, о 19.00, у приміщенні Закарпатського обласного театру ляльок (м. Ужгород, пл. Театральна, 8).

Цього разу на Фестиваль приїде швейцарський режисер Фернанд Мелгар. Він очолюватиме журі цьогорічного Конкурсу фільмів про міграцію, а також презентує власний фільм «Спеціальний рейс» - стрічку про нелегальних мігрантів, яка стала призером численних європейських та світових фестивалів документального кіно. Наступного дня, 25 січня, Фернанд Мелгар радо зустрінеться з кіномитцями Ужгорода, щоб поспілкуватися з ними, поділитися досвідом та відповісти на їх запитання.
Фестиваль короткометражних фільмів «Міграція – спроба втечі чи право на краще життя?» вже втретє проводиться за результатами Конкурсу, де усім бажаючим була надана можливість зняти відео-роботу хронометражем до 15 хвилин на тему міграції, расизму й толерантності. Переможців Конкурсу визначає кваліфіковане журі за участі: режисера Фернанда Мелгара, фотографа-документаліста Олександра Глядєлова, режисера-оператора Івана Сауткіна, кінокритика Георгія Жука та директора БО «КМДЗ» Наталії Кабацій.
Завітати на Фестиваль ужгородців та гостей міста запрошує Благодійна організація «Комітет медичної допомоги в Закарпатті» (БО «КМДЗ»). Подробиці на сайті Комітету медичної допомоги в Закарпатті http://www.cam-z.org/.

admin

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

ПОДІЇ

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат