Доброго ранку, любі читачі! (+ ВІДЕО)

Rionews, фото Е. Гурницької 11.12.2013 07:00 ПОДІЇ

Сьогодні середа, 11 грудня. Запрограмовуйте хороший настрій зранку й не переймайтеся через дрібниці. Ароматне кавування обов’язково задасть настрій на прийдешній день, особливо за участі бажаних співрозмовників. Активного вам дня й корисних справ у середу!

Цитата дня:   Не варто ставити собі надто багато питань. Це синдром сороконіжки. Якби у сороконіжки запитали, в якому порядку вона пересуває ноги, то вона не змогла б більше ходити.   (Роман Поланскі)


11 грудня 2013 року по Закарпатській області: Хмарно з проясненнями, без істотних опадів, вдень у горах невеликий сніг. На дорогах ожеледиця. Місцями слабкий туман. Вітер змінних напрямків 3-8 м/с. Температура повітря вночі 5-10°, вдень 1-6° морозу.
По м. Ужгород: Хмарно з проясненнями, без істотних опадів. Ожеледиця. Вітер слабкий. Температура вночі 5-7°, вдень 1-3° морозу.



Сьогодні також:
• Міжнародний день гір
• Міжнародний день танго



Цей день в історії

1769 — в Англії запатентували жалюзі.
1852 — у Парижі відкрили найстаршу з нині чинних циркових споруд.
1866 — стартувала перша трансатлантична вітрильна регата.
1894 — У Парижі відкрили першу в світі автовиставку, у якій брало участь 9 фірм.


Що сьогодні буде в Ужгороді та краї

Ужгород, “Бавка” (пл. Театральна, 8)
5—13 грудня — кінофестиваль документальних фільмів про права людини Docudays UA.
11 грудня - показ фільму на факультеті європейського права та правознавства УжНУ (вул. Заньковецької 89, б, конференц-зал,). Поч. о 13.00.
12 грудня — показ фільму на факультеті європейського права та правознавства УжНУ (вул. Заньковецької 89, б, конференц-зал,). Поч. о 14.00.

Виноградів, виставковий зал "Імпасто", вул. Шевченка
До 16 грудня — “Молодіжна виставка”.

Закарпатський музей народної архітектури та побуту (вул. Капітульна, 33а)
Експозиція під відкритим небом.
Музей працює щодня (крім вівторка) з 9.00 до 17.00, експозиції —   з 9.00 до 17.00.

Мистецький центр “Галерея Ілько”
До 15 грудня — виставка творів угорського художника Віктора Вазарелі.
Галерея працює щодня 11.00 до 21.00, у неділю — з 12.00 до 19.00.

Готель «Інтурист-Закарпаття»
Щодня — жива музика, виступ гурту «Вітамін». Поч. о 19.00.

Закарпатський краєзнавчий музей — Ужгородський замок
Виставка воскових фігур «Дивовижне поруч» (Санкт-Петербург).
Фотовиставка «Eurofotoliptov» фотоклубу при Ліптовському музеї у Ружомбероку (Словаччина).
Постійно діючі експозиції та виставки музею:
Тимчасова виставка «Історія фотосправи на Закарпатті».
Експозиція з історії Ужгорода та Ужгородського замку «Древній замок над Ужем».
Експозиція з історії духовної культури на Закарпатті.
Виставка холодної та вогнепальної зброї ХVІ — початку ХХ ст. з фондової колекції музею.
Експозиція меморіальної кімнати Президента Карпатської України Августина Волошина
Виставка народних музичних інструментів Закарпаття.
Виставка народного одягу Закарпаття.
Виставка стародруків та ікон VIII — початку XX ст.
Виставка відділу природи «Самоцвіти з фондових зібрань музею».
Музей працює щодня (крім понеділка) з 10.00 до 18.00.  

Галерея «Ужгород»  
Виставка “Натюрморт” за участі робіт членів Закарпатської організації Спілки художників (секція “Живопис”).
Галерея працює з 11.00 до 18.00, у суботу до 15.00, у неділю до 13.00. Вихідний — понеділок.

Художній музей імені Бокшая
Постійно діючі експозиції та виставки.
Музей працює щодня (крім понеділка) з 10.00 до 17.00.


Мистецький кафе-клуб «Під замком» (вул. Ольбрахта)
Постййно діюча виставка робіт Петра Шолтеса, члена закарпатської організації Спілки художників України.

Меморіальний будинок-музей народного художника України Ф. Манайла (Ужгород, вул. Другетів, 74)
Постійно діючі експозиції. Музей працює з 10.00 до 17.00 щодня, крім неділі й понеділка.

Меморіальний будинок-музей народного художника України А. Коцки
Постійно діючі експозиції. Музей працює з 9.00 до 16.00 щодня, крім неділі.



Що обіцяють зірки

Овен. Цей день варто присвятити благоустрою сімейного вогнища. Зміна інтер'єру та перестановка меблів дадуть прекрасний результат. Тобі варто приділити увагу вирішенню проблем своїх родичів. Твої поради та настанови можуть з'єднати серця і примирити ворогів. Увечері старайся уникати конфліктів і розбіжностей.
Телець Вранці можуть виникнути складнощі у спілкуванні з близькими. Твоя дратівливість може спричинити затяжний конфлікт. Постарайся усамітнитися і зняти стрес за допомогою роботи над своїми недоліками. У другій половині дня не варто здійснювати великих покупок. Увечері зроби перший крок до примирення і порадуй близьких смачною вечерею.
Близнюки. Вранці можуть виникнути складнощі у спілкуванні з близькими. Твоя дратівливість може спричинити затяжний конфлікт. Постарайся усамітнитися і зняти стрес за допомогою роботи над своїми недоліками. У другій половині дня не варто здійснювати великих покупок. Увечері зроби перший крок до примирення і порадуй близьких смачною вечерею.
Рак. Цей день ефективний для вирішення багатьох господарських питань. Купівля побутової техніки та меблів буде вдалою. У другій половині дня тобі варто приділити увагу своїй зовнішності і омолоджувальним процедурам. Стрижка волосся допоможе зняти негативну енергетику. Увечері вирушай у кіно або в боулінг, щоб отримати приємні враження.
Лев Сьогодні тобі доведеться брати участь у вирішенні сімейних проблем. Нерозуміння між поколіннями сім'ї може сильно тебе роздратувати. У другій половині дня можеш сміливо вирушати за покупками. Беручи участь в акціях і розіграшах, ти зможеш отримати подарунок. Увечері випий трав'яний відвар, щоб розслабитися і заспокоїти нервову систему.
Діва. Сьогодні тобі не варто займатися важкою фізичною роботою. Цей день підходить для подорожей і відпочинку. Займися тим, що приносить тобі радість і задоволення. У другій половині дня збери друзів і влаштуй відпочинок на природі. Тобі потрібно відволіктися від усіх турбот, щоб відновити енергетичний баланс. Увечері на тебе чекає приємна звістка.
Терези У першій половині дня займися вирішенням господарських питань. Зроби всі необхідні покупки, щоб ні в чому собі не відмовляти. У другій половині дня будь обережніше в роботі з агресивними рідинами і побутовою хімією. Тобі варто зробити прибирання в підсобних приміщеннях і на балконі. Увечері намагайся не переїдати і обмежити вживання гострої та солоної їжі.
Скорпіон Сьогодні тобі потрібно відволіктися від суєти і побутових клопотів. Займися творчим процесом, який принесе тобі задоволення. У другій половині дня на тебе чекає приємне знайомство з цікавою особистістю. Знайди час для покупок і зміни свого гардеробу. Увечері збери друзів або вирушай у гості.
Стрілець Цей день варто присвятити сімейному відпочинку та вирішенню особистих питань. Намагайся уникати спілкування з людьми, які налаштовані агресивно. У другій половині дня можеш сміливо вирушати по магазинах. Купівля комп'ютерної техніки буде вдалою. Увечері старайся обмежити вживання рідин і спиртних напоїв.
Козеріг У першій половині дня тобі доведеться приділити час вирішенню робочих питань. Спробуй розпланувати день так, щоб завершити всі господарські справи. У другій половині дня варто вирушити в ліс або на озеро. Тобі потрібні приємні враження, які знімуть напругу. Увечері займися чимось корисним вдома.
Водолій. Намічені плани можуть змінитися, не варто переживати і турбуватися. Твої родичі можуть спровокувати конфлікт, постався до ситуації розсудливо. У другій половині дня не варто витрачати гроші і робити великі покупки. Твій організм ослаблений і потребує підтримки. Розпочата дієта дасть хороші результати.
Риби У першій половині дня варто утриматися від поїздок за кермом. Присвяти цей день вирішенню сімейних питань і господарських потреб. У другій половині дня будь уважніше в роботі з електроприладами. Тобі варто зайнятися усуненням неполадок в роботі сантехніки та опалювальної системи. Увечері постарайся раніше лягти спати, щоб відновити сили.





А зараз — усміхніться :)


Як проходить тиждень:
понедііііііілок... вівтооооорок... середааааааа... четвеееееер... п’ятницясуботанеділя.



Паніка - це коли пропав інтернет, а реферат не скачав!



У Петі було 5 мільйонів, він віддав 4 мільйона Насті.
Питання - нащо він це зробив?

Rionews, фото Е. Гурницької

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

ПОДІЇ

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат