Заступник голови облради Закурений також прокоментував інтерв'ю Тимошенко

admin 17.09.2013 17:51 ПОДІЇ

Інтерв'ю Юлії Тимошенко "Українській правді" прокоментував і заступник голови Закарпатської облради Володимир Закурений.

«Як на мене, Юлія Володимирівна лукавить, коли називає свої газові угоди «примусом до модернізації країни». Вочевидь, це намагання зайти хоч якесь адекватне виправдання рішенням, які вона приймала, будучи при владі. Не секрет, що у всьому світі роблять навпаки: спочатку проводять осучаснення виробництва, дають підприємствам змогу переорієнтуватися, щоб високі ціни на газ не стали нищівним ударом по ослабленим кризою підприємствам. Одночасно різко підвищити ціни на газ та модернізувати виробництво не можна – у бізнесу просто не стане коштів на все й одразу. Кабальні газові угоди тільки ускладнили життя держави та кожного з українців, особливо у ці часи важкої ситуації у світовій економіці. Те, що ця пані вважає найвищу у Європі ціну на газ – «ринковою» та такою, що «звільняє від газового рабства», неправда, бо вона, як одна з керманичів країни, тоді, у 2009-му, чудово розуміла – такі невигідні угоди були не на часі», - заявив Володимир Закурений.

«Обурює те, що Юлія Володимирівна починає приписувати собі результати напруженої роботи Президента та його команди. Невже Юлія Володимирівна і справді вірить, що саме завдяки підписаним нею у 2009-му році газовим угодам нашій країні вдалося за останні три роки більше ніж удвічі скоротити споживання російського газу, збільшити вартість транзиту, організувати реверсні поставки палива з Європи, розпочати роботу над видобутком сланцевого газу та проектування LNG-терміналу? – відзначив Володимир Закурений. – Насправді , аби полегшити наслідки її недалекоглядних рішень, надзусиль доводиться докладати нинішній владі та українському народу,» - заявив Володимир Закурений.

admin

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

ПОДІЇ

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат