Угорці й закарпатці експертують воду в р. Тисі  

admin 04.09.2013 17:33 ПОДІЇ

Сьогодні, 4 вересня 2013 року, на виконання Угоди між Урядом України та Урядом Угорської Республіки з питань водного господарства на прикордонних водах, Плану роботи українсько–угорської Робочої групи експертів по охороні якості вод на період травень 2013 р. – березень 2014 р.   відбулася зустріч   українсько–угорської робочої групи експертів по охороні якості вод.

Відповідно до Порядку проведення на українсько-угорських прикордонних водах відборів проб, визначень, оцінки якості води та проведення необхідних дій у зв’язку з надзвичайними забрудненнями експертами проведено спільний відбір проб поверхневої води у прикордонному створі контролю р. Тиса Чоп/Загонь. З метою проведення   зовнішньо-лабораторного контролю співпрацюючих лабораторій Державної екологічної інспекції у Закарпатській області (м. Ужгород, Україна) та Затисянської інспекції з охорони навколишнього природного середовища та водного господарства (м. Дебрецен, Угорщина) угорською Стороною передано українській Стороні синтетичні проби.
За результатами проведених вимірювань буде оцінена робота лабораторій в частині якості даних вимірювань показників довкілля.

Джерело: Державна екологічна інспекція у Закарпатській області



admin

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

ПОДІЇ

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат