Доброго ранку, любі читачі! (+ ВІДЕО)

Rionews 28.08.2013 07:00 ПОДІЇ

Сьогодні середа, 28 серпня. Нехай вас бадьорить аромат свіжозвареної кави й налаштовує на гармонійне сприйняття навколишнього світу. Не відкладайте на завтра те, що можете зробити сьогодні, й успіх буде у ваших руках. Гарного настрою й приємного прокидання!


Цитата дня:   Самотність немає жодного відношення до того, багато у нас знайомих чи мало.   (Е. М. Ремарк "Чорний обеліск")

28 серпня 2013 року в Ужгороді вдень 15-27°. У цілому погода очікується хмарна, лише ненадовго день порадує нас ясним небом. Без опадів.
Народний прогноз погоди
: 28 серпня відзначається свято Успіння Пресвятої Богородиці. З 28 серпня розпочинається молоде Бабине літо, яке триває до 11 вересня. У минулі часи помітили, якщо молоде Бабине літо погоже - чекай негоди на старе (з 14 до 21 вересня). Якщо у цей день погода тиха і ясна, то й осінь буде такою ж.


Сьогодні також:
• День міста Тернополя.
• День Успіння Пресвятої Богородиці.


Цей день в історії

1797 — Америка погодилася платити викуп Тунісу за те, щоб припинилося піратство по відношенню до американських кораблів у Середземному морі.
1850 — у Веймарі відбулася прем'єра опери Ріхарда Вагнера «Лоенгрін».
1879 — після завершення британо-зулуської війни у 1879-му році британці заарештували зулуського короля Сетшвайо і вислали його із Зулуленда.
1921 — у Києві розстріляні 47 членів ЦУПКому (Центрального Українського Повстанського Комітету), серед яких були Іван Андрух, співзасновник УВО, та поет Григорій Чупринка.
1936 — в Японії була заснована компанія «Тойота».


Що сьогодні буде в Ужгороді та краї

Виноградів
24—28 серпня —   конкурс-фестиваль «Кришталеві грона — 2013».

Закарпатський музей народної архітектури та побуту (вул. Капітульна, 33а)
Експозиція під відкритим небом.
Музей працює щодня (крім вівторка) з 9.00 до 17.00, експозиції —   з 9.00 до 17.00.

Кафе «Мир» (вул. Капітульна)
З 4 серпня — фотопроект «Кімната» Нати Попової.

«Доміон»
До 5 вересня — «Штурм білого дому». Поч. о 16.00, 20.10, 22.40. «Нікчемний я — 2». Поч. о 12.00, 14.00 та 18.30.

Готель «Інтурист-Закарпаття»
Щодня — жива музика, виступ гурту «Вітамін». Поч. о 19.00.

Галерея «Ужгород»  
Виставка Валерія Козуба (графіка).  
Галерея працює з 11.00 до 18.00, у суботу до 15.00, у неділю до 13.00. Вихідний — понеділок.

Художній музей імені Бокшая
Виставки «Зачаровані Карпатами» (Закарпатська школа живопису із фондів музею) та виставки, присвяченої 1025-й річниці Хрещення Русі «Сакральне мистецтво Закарпаття».
Постійно діючі експозиції та виставки.
Музей працює щодня (крім понеділка) з 10.00 до 17.00.

Закарпатський краєзнавчий музей — Ужгородський замок
Постійно діючі експозиції та виставки музею:
Тимчасова виставка «Історія фотосправи на Закарпатті».
Експозиція з історії Ужгорода та Ужгородського замку «Древній замок над Ужем».
Експозиція з історії духовної культури на Закарпатті.
Виставка холодної та вогнепальної зброї ХVІ — початку ХХ ст. з фондової колекції музею.
Експозиція меморіальної кімнати Президента Карпатської України Августина Волошина
Виставка народних музичних інструментів Закарпаття.
Виставка народного одягу Закарпаття.
Виставка стародруків та ікон VIII — початку XX ст.
Виставка відділу природи «Самоцвіти з фондових зібрань музею».
Музей працює щодня (крім понеділка) з 10.00 до 18.00.  

Мистецький кафе-клуб «Під замком» (вул. Ольбрахта)
Постййно діюча виставка робіт Петра Шолтеса, члена закарпатської організації Спілки художників України.

Меморіальний будинок-музей народного художника України Ф. Манайла (Ужгород, вул. Другетів, 74)
Постійно діючі експозиції. Музей працює з 10.00 до 17.00 щодня, крім неділі й понеділка.

Меморіальний будинок-музей народного художника України А. Коцки
Постійно діючі експозиції. Музей працює з 9.00 до 16.00 щодня, крім неділі.



Що обіцяють зірки

Овен. День гарний для ділових починань. Ви станете ще більш серйозним і працьовитим. У перебігу дня слід уникати категоричності суджень та індивідуальної роботи, що вимагає зосередженості. Будьте обережніше з отруйними речовинами, ретельно дотримуйтеся дозування ліків.
Телець Сьогодні такий день, коли варто віддатися цілком і повністю захопив Вас почуттю. Не виключено, що Вас розчарують дії близьких людей. Слід остерігатися прагнення до авторитарності і надмірної прискіпливості до недоліків оточуючих, інакше до кінця дня Ви ризикуєте залишитися на самоті. Підвищиться Ваша ділова активність.
Близнюки. День гарний, як для розумової, так і для фізичної роботи. Ви зможете розраховувати на допомогу своєї "другої половини". Існує ймовірність емоційних зривів, і, якщо вас чекає звертатися в державні інстанції, зберігайте самовладання. Успішні знайомства і поїздки.
Рак. Сьогодні мають відбутися незаплановані витрати. Не варто гарячкує і хвилюватися, інакше не уникнути сумного результату. Успішною буде інтелектуальна та творча діяльність, яка надихне Вас новими ідеями. Добре підуть справи у банківських службовців.
Лев Енергії у Вас сьогодні хоч відбавляй. Велика ймовірність того, що Вас попросять заплатити за старими рахунками. Хороший момент для початку ремонту, переробок у квартирі, покупки меблів. Будьте обережні з електроприладами.
Діва.День принесе багато тривог і хвилювань, пов'язаних з близькою людиною. Всі неприємності підстерігають вас сьогодні, сприймайте без емоцій. Вас можуть чекати нагороди або осуду, залежно від того, як Ви діяли в минулому. Утримайтеся від важкої їжі.
Терези День передвіщає труднощі у відносинах з колегами, а також з батьками, близькими родичами. Друзі можуть запросити в театр або в кіно. Деякі, нарешті, знайдуть щось, що давно шукали. Будьте обережніше з отруйними речовинами, ретельно дотримуйтеся дозування ліків.
Скорпіон На службі сьогодні вам слід бути вкрай обережним і уважним. У справах слід бути гранично уважними, тому що ви можете зробити елементарну помилку, небезпечну фінансовими втратами. Сьогодні не квапте події - це не найсприятливіший день для кардинальних змін. Підвищиться Ваша ділова активність.
Стрілець. Сьогодні цілком можливі серйозні зміни в справах. Брехня і спритність Вам не допоможуть - Ви тільки нашкодите цим собі ще більше. Спроби почати що-небудь нове не увінчаються успіхом, зустрічі, призначені на сьогодні, відмінятися з незалежних від Вас причин. Успішні знайомства і поїздки.
Козеріг Сьогодні Ви організовані, зібрані, здатні виконати велику роботу. Не виключено несприятливий звістка або несприятливий збіг обставин. Сьогодні Вам не вдасться піти від неприємного серйозної розмови. Добре підуть справи у банківських службовців.
Водолій. День сприятливий для будівельників, для зайнятих у сферах техніки та послуг. Чоловіки продемонструють готовність до лицарських вчинків. Швидше за все, саме цей день дозволить Вам прийти до згоди з партнером або знайти мир в душі. Будьте обережні з електроприладами.
Риби День розташовує до ліні і може бути пагубним для здоров'я. Не забувайте, що перш ніж прийняти будь-яке рішення, необхідно уважно вивчити ситуацію. Судячи з усього, родичі Вашої другої половини звернуться до Вас сьогодні за порадою і допомогою. Утримайтеся від важкої їжі..




А зараз — усміхніться :)

Йшла шаша по шосе .. Йшла саша по соше ... Блін ... Пересувалася Олександра по автомагістралі і вживала хлібобулочний виріб.


На кухні жінкам легко знімати стрес. Наприклад, взяла курку, назвала її Васьою, Іваном чи ще якось, відрізала все що захотіла і повільно опустила в кипяток...


Деякі люди двічі стають на одні і ті ж граблі. Деякі - тричі. А в мене таке враження, ніби я по них стрибаю...

Rionews

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

ПОДІЇ

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат