Доброго ранку, любі читачі! (+ ВІДЕО)

Rionews 01.08.2013 06:45 ПОДІЇ

На календарі четвер, 1 серпня. Подбайте про себе на початку останнього літнього місця, сміливо плануйте відпочинок, і нехай жодні неприємні люди чи обставини не затьмарюють настрій. Прокидайтеся з ароматом свіжозвареної кави, наповнюйте ним свою оселю і нехай гармонії прибуде вже зранку. Вдалого дня!


Цитата дня:   - В дорозі можна забути коханого, горе, відігнати від себе привид смерті. У простій фразі «я їду» криється цілий світ почуттів.   (Теодор Драйзер "Сестра Керрі")

1 серпня в Ужгороді температура повітря вдень 26-28°. Весь день буде ясним, тільки вранці ненадовго небо вкриється хмарами. Без опадів.
Народний прогноз погоди
: 1 серпня відзначається день пам'яті преподобної Мокрини. Мокрина вказує на осінь. Якщо на Мокрину мокро - вся осінь мокра. У народі помітили, якщо на Мокрину сухо, не буде дощів на шість тижнів, мокро - дощ на такий же строк. На мінливу погоду осені вказував сильний вітер і мінлива хмарність у цей день. У цей час розпочинається ранній листопад, замовкають птахи, зникають ґедзі.


За православним календарем 31 липня ІМЕНИНИ відзначають Аполлінарій, Панас, Дасий, Иакинф, Іван (Іоанн), Козьма (Косма), Леонтій, Маркелл, Марон, Памва, Степан (Стефан) і Эмилиан (Емилиан).


Сьогодні також:
• День Заснування Конфедерації. Національне свято Швейцарії


Цей день в історії

1492 — перша письмова згадка про Запорозьких козаків: під Тягинею, в низов'ях Дніпра, козаки взяли на абордаж турецьку галеру з якої визволили невільників. Не маючи протидії, хан Менґлі I Герая вимушений був вперше жалітися великому князю Литовському Олександру I на дії «черкас» з козацької ескадри.
1498 — мандрівник Христофор Колумб вперше ступив на землю континентальної Америки в районі півострова Парія (сучасна Венесуела). Вважаючи, що це острів, Колумб назвав його Isla Santa (Святий Острів) і проголосив власністю Іспанії.
1578 — розпочалася одна з найбільших арктичних експедицій: англійський мореплавець Мартін Фробішер на 15 кораблях відправився на вивчення арктичної Канади.



Що сьогодні буде в Ужгороді та краї

Падіюн
1 серпня – потановка театру "Темпельхоф". Поч. о 19.00.

Готель «Інтурист-Закарпаття»
Щодня — жива музика, виступ гурту «Вітамін». Поч. о 19.00.

«Доміон»
До 1 серпня — «Університет монстрів». Поч. о 12.00, 14.20 та 18.30.
«Земля після нашої ери». Поч. о 16.30, 20.40 та 22.30.  

Галерея «Ужгород»  
Виставка Олени Кондратюк «Карпатські сни» (живопис).
Галерея працює з 11.00 до 18.00, у суботу до 15.00, у неділю до 13.00. Вихідний — понеділок.

Закарпатський музей народної архітектури та побуту (вул. Капітульна, 33а)
Експозиція під відкритим небом.
Музей працює щодня (крім вівторка) з 9.00 до 17.00, експозиції —   з 9.00 до 17.00.

Художній музей імені Бокшая
Виставки «Зачаровані Карпатами» (Закарпатська школа живопису із фондів музею) та виставки, присвяченої 1025-й річниці Хрещення Русі «Сакральне мистецтво Закарпаття».
Постійно діючі експозиції та виставки.
Музей працює щодня (крім понеділка) з 10.00 до 17.00.

Закарпатський краєзнавчий музей — Ужгородський замок
Постійно діючі експозиції та виставки музею:
Тимчасова виставка «Історія фотосправи на Закарпатті».
Експозиція з історії Ужгорода та Ужгородського замку «Древній замок над Ужем».
Експозиція з історії духовної культури на Закарпатті.
Виставка холодної та вогнепальної зброї ХVІ — початку ХХ ст. з фондової колекції музею.
Експозиція меморіальної кімнати Президента Карпатської України Августина Волошина
Виставка народних музичних інструментів Закарпаття.
Виставка народного одягу Закарпаття.
Виставка стародруків та ікон VIII — початку XX ст.
Виставка відділу природи «Самоцвіти з фондових зібрань музею».
Музей працює щодня (крім понеділка) з 10.00 до 18.00.  

Мистецький кафе-клуб «Під замком» (вул. Ольбрахта)
Постййно діюча виставка робіт Петра Шолтеса, члена закарпатської організації Спілки художників України.

Меморіальний будинок-музей народного художника України Ф. Манайла (Ужгород, вул. Другетів, 74)
Постійно діючі експозиції. Музей працює з 10.00 до 17.00 щодня, крім неділі й понеділка.

Меморіальний будинок-музей народного художника України А. Коцки
Постійно діючі експозиції. Музей працює з 9.00 до 16.00 щодня, крім неділі.



Що обіцяють зірки

Овен. Настав час кардинальних перемін і глобальних змін. Ви можете сміливо зайнятися влаштуванням на нову роботу або спробувати відкрити свою справу. Всі зустрічі цього дня - не випадкові, а є підказками долі. Дотримуйтеся свого істинного шляху і життєвої місії, вам допоможе ваше серце. Увечері сходіть в цікаве місце, де ви раніше ніколи не бували.
Телець Сьогодні вам слід прийняти серйозне рішення в особистих стосунках. Не варто давати нових шансів і чекати змін від свого партнера. У вас два вибори - або змиритися, або розірвати стосунки, які вас мучать. У другій половині дня вас чекає зустріч з новими партнерами. Сконцентруйтеся на важливій меті, доклавши всіх можливих зусиль, ви зможете здобути перемогу.
Близнюки. Вранці може виникнути конфліктна ситуація з домочадцями. Намагайтеся не переносити домашні негаразди на робоче місце. Вам слід зануритися в рутинний процес, щоб знайти потрібне рішення ситуації. Ваш керівник підтримає ваші нові ідеї, що підніме ваш статус в колективі. Увечері спробуйте виправити становище, приготувавши смачну страву на вечерю.
Рак. День принесе сприятливі зміни, які можуть стати для вас несподіваними. Намагайтеся в усьому покладатися на свою інтуїцію, а не на досвід. У другій половині дня ви знайдете нестандартне рішення, яке допоможе випередити конкурентів. Діліться інформацією тільки з надійними і перевіреними людьми. Плітки й інтриги колег за вашою спиною зараз ні до чого.
Лев Сьогодні вам доведеться навчитися витримці і терпінню, щоб досягти намічених цілей. Намагайтеся не вступати в конфлікт з новими партнерами, це може призвести до втрат. У другій половині дня ваш колега попросить про підтримку. Будьте розсудливі: краще бути поганим в очах невдахи, ніж невдахою в успішному колі. Увечері вам варто сходити до масажиста і приділити увагу своєму здоров'ю.
Діва. Сьогодні вас відвідає небувале натхнення і підйом сил. Використовуйте вдалий період для спілкування з великою кількістю потенційних партнерів. Ви будете в центрі уваги протилежної статі, використовуйте свою чарівність. Ви зможете знайти новий напрям, який дозволить вам мати додатковий прибуток. Увечері повеселіться з друзями, згадавши минулі часи.
Терези День принесе хороші емоції і масу позитивних вражень. Нові партнерські відносини принесуть високий прибуток. Намагайтеся виконати якомога більше важливих справ у цей день, щоб зловити свою удачу за хвіст. У другій половині вам надійде секретна інформація про плани конкурентів. Не губіться, використовуйте обставини собі на користь, тоді ви отримаєте славу і гроші.
Скорпіон Сьогодні вам варто відмовитися від спілкування з людьми, які вас дратують, щоб не псувати собі настрою. Займіться плануванням і розробкою стратегії успішних досягнень. У другій половині дня ви отримаєте фінансову винагороду на знак подяки від впливової людини за допомогу у вирішенні проблеми. Намагайтеся приймати рішення, ґрунтуючись на підказках внутрішнього голосу. Вечір проведіть разом з коханою людиною.
Стрілець. Ваші зусилля і сумлінну роботу відзначить керівництво. Не варто провокувати колег на конфлікт. Зробіть вигляд, що не помічаєте чужих недоліків. Вам слід уважно стежити за діями недоброзичливців за вашою спиною, щоб запобігти втраті і непередбаченим труднощам. Вільний час присвятіть походу до стиліста і зміні вашого гардеробу.
Козеріг День принесе хороший результат у вирішенні фінансових питань. Вам не доведеться прикладати великих зусиль, ви отримаєте підтримку від авторитетної людини. Ви сміливо можете братися за кілька справ водночас, адже удача сьогодні на вашому боці. У другій половині дня вам варто проявити наполегливість у діалозі з партнерами. Ваша прохання буде задоволене і ви зможете без перешкод досягти потрібного результату.
Водолій. Сьогодні вас чекає розчарування в людині, яку ви вважали близьким другом. Не варто приймати близько до серця зраду колеги. Вам давно вже пора змінити стратегію спілкування в колективі. Не довіряйте нікому свої особисті таємниці і переживання, інакше можуть виникнути інтриги. Вільний час вам варто присвятити спілкуванню з природою, щоб зняти накопичену втому.
РибиВранці вас переслідуватимуть різноманітні перешкоди і несподівані труднощі. Вам варто відмовитися від керування транспортним засобом, краще скористайтеся таксі. На роботі колеги проявлять відкрито свою ворожість і заздрість. Не варто турбуватися про моральні норми, говоріть правду в обличчя. Саме від того, як ви поводитиметеся сьогодні в колективі, залежить ваше кар'єрне зростання.
 



А зараз — усміхніться :)

Літо - це «На добраніч» в 6:30 ранку



На весіллі волейболістки подружки нареченої дві години не давали букету впасти.



Вовочка на уроці зоології:
- Я вчора знайшов чотирьох дохлих мух. Два самця і дві самки.
Вчитель дивиться скептично на учня:
- А як ти зміг визначити їхню стать?
- Дуже просто! Дві приклеїлися до пива, а дві до дзеркала!

Rionews

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

ПОДІЇ

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат