Доброго ранку, любі читачі! (+ ВІДЕО)

Rionews 31.07.2013 07:00 ПОДІЇ

Сьогодні середа, 31 липня. Подаруйте собі приємні миті зранку й протягом дня всі справи й термінові зайнятості не вважатимуться такими складними. Заряджайте організм філіжанкою улюбленої кави. Нехай позитивні емоції прибудуть вже під час кавування, а продовжуються цілий день!

Цитата дня:   - Який у тебе бадьорий погляд на життя!
- А інакше не можна, адже більше-то у мене нічого немає..
(Чарльз Діккенс "Великі надії")

31 липня в Ужгороді температура повітря вдень 26-27°. Спостерігається хмарна погода, яка вранці проясниться, а вдень та ввечері все знову повториться. Без опадів.
Народний прогноз погоди
: У цей день вшановується пам'ять Івана Багатостраждального. У давнину в цей час топили бані, парили віники з трав і квітів, щоб змити з себе втому після жнив. У народі говорили: "Хоча в липні й душно, й спекотно, але прощатись з ним шкода". За народною прикметою, якщо липень був спекотний, зима буде морозною.


За православним календарем 31 липня ІМЕНИНИ відзначають Аполлінарій, Панас, Дасий, Иакинф, Іван (Іоанн), Козьма (Косма), Леонтій, Маркелл, Марон, Памва, Степан (Стефан) і Эмилиан (Емилиан).


Сьогодні також:
• День африканської жінки.
• Демократична Республіка Конго, День початку революції.
• вшановується пам'ять святого Якинта





Цей день в історії

1751 — пожежа в Стокгольмі знищує 1,000 будинків.
1837 — закладено будинок (Червоний корпус) Київського університету
1919 — Київ було зайнято Добровольчою армією Денікіна.
1919 — у Німеччині ухвалено Веймарську конституцію. Німеччина стала республікою.



Що сьогодні буде в Ужгороді та краї

Ужгород, Набережна Незалежності, 21
31 липня - безкоштовна мистецька акція нового формату під час якої покажуть стрічку «Одинадцятий» (1928р.). Поч. о 22.00.

Готель «Інтурист-Закарпаття»
Щодня — жива музика, виступ гурту «Вітамін». Поч. о 19.00.

«Доміон»
До 1 серпня — «Університет монстрів». Поч. о 12.00, 14.20 та 18.30.
«Земля після нашої ери». Поч. о 16.30, 20.40 та 22.30.  

Галерея «Ужгород»  
Виставка Олени Кондратюк «Карпатські сни» (живопис).
Галерея працює з 11.00 до 18.00, у суботу до 15.00, у неділю до 13.00. Вихідний — понеділок.

Закарпатський музей народної архітектури та побуту (вул. Капітульна, 33а)
Експозиція під відкритим небом.
Музей працює щодня (крім вівторка) з 9.00 до 17.00, експозиції —   з 9.00 до 17.00.

Художній музей імені Бокшая
Виставки «Зачаровані Карпатами» (Закарпатська школа живопису із фондів музею) та виставки, присвяченої 1025-й річниці Хрещення Русі «Сакральне мистецтво Закарпаття».
Постійно діючі експозиції та виставки.
Музей працює щодня (крім понеділка) з 10.00 до 17.00.

Закарпатський краєзнавчий музей — Ужгородський замок
Постійно діючі експозиції та виставки музею:
Тимчасова виставка «Історія фотосправи на Закарпатті».
Експозиція з історії Ужгорода та Ужгородського замку «Древній замок над Ужем».
Експозиція з історії духовної культури на Закарпатті.
Виставка холодної та вогнепальної зброї ХVІ — початку ХХ ст. з фондової колекції музею.
Експозиція меморіальної кімнати Президента Карпатської України Августина Волошина
Виставка народних музичних інструментів Закарпаття.
Виставка народного одягу Закарпаття.
Виставка стародруків та ікон VIII — початку XX ст.
Виставка відділу природи «Самоцвіти з фондових зібрань музею».
Музей працює щодня (крім понеділка) з 10.00 до 18.00.  

Мистецький кафе-клуб «Під замком» (вул. Ольбрахта)
Постййно діюча виставка робіт Петра Шолтеса, члена закарпатської організації Спілки художників України.

Меморіальний будинок-музей народного художника України Ф. Манайла (Ужгород, вул. Другетів, 74)
Постійно діючі експозиції. Музей працює з 10.00 до 17.00 щодня, крім неділі й понеділка.

Меморіальний будинок-музей народного художника України А. Коцки
Постійно діючі експозиції. Музей працює з 9.00 до 16.00 щодня, крім неділі.



Що обіцяють зірки

Овен. Вам буде потрібно боротися з неправильною думкою колег. Відстоюйте в першу чергу свої інтереси і фінансову вигоду. Не варто доповідати про конфліктну ситуацію в колективі керівництву. У другій половині дня вам надійде цікава пропозиція від конкурентів. Не поспішайте відмовляти, візьміть час на роздуми, рішення прийде саме.
Телець У першій половині дня ви можете зіткнутися з труднощами в роботі офісної техніки. Не варто розраховувати на обіцяну допомогу, робіть усе самостійно. Стосунки з керівництвом будуть напружені, намагайтеся придушувати свій гнів. У другій половині дня на вас чекає приємна звістка від родичів. Увечері відмовтеся від походу в місця масового скупчення людей.
Близнюки. Вранці вас можуть спантеличити вирішенням сімейно-побутових питань. Намагайтеся не відхилятися від наміченого плану. Сьогодні вам вдасться знайти рішення, яке дозволить випередити конкурентів. Дійте швидко і зберігайте в таємниці важливу інформацію. Вільний час варто присвятити діловій вечері з колегами.
Рак. День сприятливий для поновлення зв'язків зі старими партнерами. Забудьте про всі образи і непорозуміння, думайте про вигоду. Пам'ятайте, що краще примиритися з недоліками людини, про які ви знаєте, чим зіткнутися з невідомими проблемами нового партнера. Увечері вас чекає візит друга. Не переїдайте на ніч, щоб не мати наслідків.
Лев Цей день - це боротьба за місце під сонцем. Вам варто об'єднатися з деякими колегами, щоб отримати потрібний результат. Ворожість недоброзичливців буде помічена керівництвом. Скористайтеся ситуацією, щоб підняти свій авторитет в очах начальства. Вільний час вам варто присвятити спілкуванню зі старим другом і попросити його поради.
Діва. Перша половина дня підходить для вирішення банківських питань. Ваші прохання будуть задоволені впливовою особою. Намагайтеся не провокувати конфліктів у робочому оточенні. У другій половині дня уважно читайте документи, які потрібно підписати. Ваша недбалість може призвести до непередбачених ускладнень, тому будьте уважні.
Терези Сьогодні вам варто подбати про своє кар'єрне просування. У вашому просторі з'явиться впливова людина, яка зможе задовольнити ваше прохання. Не варто бути соромливим і сумніватися, дійте рішуче. У другій половині дня вам слід уникати авантюрних пропозицій навіть від надійних партнерів. Невиправданий ризик може зіпсувати вашу репутацію в колективі.
Скорпіон День вдалий для роботи з випередження конкурентів. Вам слід відмовитися від стандартної схеми дій і розробити нову стратегію. Пам'ятайте, що немає нічого кращого, ніж давно забуте старе. Збирайте інформацію, щоб уникнути непередбачених складнощів і перешкод. Вам не варто прислухатися до чужих порад, дійте самостійно, це принесе успіх.
Стрілець. День буде напруженим, ви зіткнетеся з непередбаченою проблемою. Намагайтеся не поспішати і приймати рішення, зважуючи кожен свій крок. У другій половині дня вам слід звернутися за порадою досвідченого професіонала. Не бійтеся здаватися дурним, щоб отримати мудрість, яка вас врятує. Увечері вам варто подбати про створення романтичної атмосфери, щоб здивувати кохану людину.
Козеріг Перша половина дня принесе високий результат фахівцям в галузі продажів. Вам слід задуматися про відкриття власної справи і можливість збільшення прибутку. Випадкова зустріч зі старим партнером дасть можливість відновити співпрацю. Вам варто забути про минуле, орієнтуючись на отримання вигоди і фінансове зростання. Увечері випадкова зустріч може воскресити ваші почуття.
Водолій. Сьогодні для вас буде емоційно напружений і складний день. Намагайтеся не дратуватися і стримувати гнів та агресію. Прийняття важливих рішень варто перенести на більш спокійний час. У другій половині дня вам вдасться викрити змовника в колективі. Результат ваших дій заохотить керівництво, використовуйте ситуацію собі на благо.
Риби У першій половині дня вам варто зайнятися рутинною роботою і навести порядок на робочому місці. Намагайтеся не втручатися в конфлікти між колегами, інакше ваша репутація може постраждати. У другій половині дня у вас буде складна і неприємна розмова з керівництвом. Не варто приховувати інформацію і вигороджувати товаришів по службі, дбайте про себе.
 



А зараз — усміхніться :)

Тільки у Україні, крім друзів, приятелів і знайомих, є ще й такий вид знайомств як "бухали разом"



- Чому ви своєму песику дали таке дивне ім'я?
- Козел? А мені подобається кликати його на вулиці і спостерігати, як всі мужики обертаються!


- Ти чтого не голишся?
- Немає у мене дівчата, для якої хотілося б поголитися ...
- А для себе?
- А для себе я пиво купую.

Rionews

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

ПОДІЇ

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат