Доброго ранку, любі читачі! (+ ВІДЕО)

Rionews 05.06.2013 07:00 ПОДІЇ

Сьогодні середа, 5 червня. Відпускайте думки у вільне плавання хоча б за чашечкою свіжозвареної кави. Нехай приємних митей більшає, справи вдаються, а зустрічних посмішок побільшає. Сонця вам у душі й загалом хорошої середи!

Цитата дня:   Нещасною або щасливою людину роблять тільки її думки, а не зовнішні обставини. Керуючи своїми думками, вона керує своїм щастям.   (Фрідріх Ніцше)

5 червня 2013 року по Закарпатській області: Мінлива хмарність, вночі місцями, вдень короткочасний дощ, гроза. Вночі та вранці місцями туман. Вітер південно-східний 5-10, під час грози подекуди 15-20 м/с. Температура повітря вночі 8-13°, вдень 17-22°, в горах місцями вночі 6-8°, вдень 8-13° тепла.
По м. Ужгород: Мінлива хмарність, вночі дощ, вдень без істотних опадів. Вітер південно-східний 5-10 м/с. Температура повітря вночі 10-12°, вдень 20-22° тепла.

За православним календарем 5 червня ІМЕНИНИ відзначають Абрам (Авраам, Авраамий), Адріан, Олександр, Андрій, Панас, Василь, Геннадій, Давид, Данило, Дмитро (Димитрий), Евфросиния, Іван (Іоанн), Гнат (Ігнатій), Иринарх, Ісай (Исаия), Исидор, Касян (Кассиан), Костянтин, Леонтій, Марія, Михайло, Микита, Паисий, Петро, Роман, Салон, Селевк, Севастіан (Севастиан), Сильвестр, Федір (Феодор) і Яків (Иаков).


Цей день в історії

1882 — у Парижі відкрито Музей Гревен
1894 — у Львові розпочала роботу найбільша за всю історію Галичини Загальна Крайова виставка
1910 — В Києві відбувся перший в історії політ вітчизняного літака (пілот літака — автор його конструкції професор Олександр Кудашев)
1919 — В ході українсько-польської війни розпочалася Чортківська операція Української Галицької Армії (УГА), в ході якої від поляків визволили Чортків,Тернопіль, Бучач та Перемишляни



Що сьогодні буде в Ужгороді та краї


«Доміон»
До 6 червня — «Світ забуття». Поч. о 12.00, 14.10 та 18.30. «Останній дзвінок». Поч. о 16.30, 20.40 та 22.20.

Галерея «Ужгород»  
Виставка Василя Сабова.
Галерея працює з 11.00 до 18.00, у суботу до 15.00, у неділю до 13.00. Вихідний — понеділок.

Художній музей імені Бокшая
До 16 червня — виставка «Графіка Закарпаття ХХ століття».
Виставка мистецького об’єднання «Малий Лувер» «Світ очима дітей».
Постійно діючі експозиції та виставки.
Музей працює щодня (крім понеділка) з 10.00 до 17.00.

Фойє Закарпатської ОДА, 2-й поверх (пл. Народна, 4)
До 15 червня — фотовиставка   «Планета дитинства».

Мистецький центр «Галерея Ілько» (вул. Кошицька, 28)
До 8 червня — виставка сучасного мистецтва «Фрагментації».


Закарпатський музей народної архітектури та побуту (вул. Капітульна, 33а)
Персональна виставка Ярослава Ціко (Росія) «Енергія Карпат».
Експозиція під відкритим небом.
Музей працює щодня (крім вівторка) з 9.00 до 17.00, експозиції —   з 9.00 до 17.00.

Закарпатський краєзнавчий музей — Ужгородський замок
Постійно діючі експозиції та виставки музею:
Тимчасова виставка «Історія фотосправи на Закарпатті».
Експозиція з історії Ужгорода та Ужгородського замку «Древній замок над Ужем».
Експозиція з історії духовної культури на Закарпатті.
Виставка холодної та вогнепальної зброї ХVІ — початку ХХ ст. з фондової колекції музею.
Експозиція меморіальної кімнати Президента Карпатської України Августина Волошина
Виставка народних музичних інструментів Закарпаття.
Виставка народного одягу Закарпаття.
Виставка стародруків та ікон VIII — початку XX ст.
Виставка відділу природи «Самоцвіти з фондових зібрань музею».
Музей працює щодня (крім понеділка) з 10.00 до 18.00.  
Мистецький кафе-клуб «Під замком» (вул. Ольбрахта)
Постййно діюча виставка робіт Петра Шолтеса, члена закарпатської організації Спілки художників України.

Меморіальний будинок-музей народного художника України Ф. Манайла (Ужгород, вул. Другетів, 74)
Постійно діючі експозиції. Музей працює з 10.00 до 17.00 щодня, крім неділі й понеділка.

Закарпатський краєзнавчий музей — Ужгородський замок
Музей працює щодня (крім понеділка) з 10.00 до 17.00.  

Меморіальний будинок-музей народного художника України А. Коцки
Постійно діючі експозиції. Музей працює з 9.00 до 16.00 щодня, крім неділі.



Що обіцяють зірки?

Овен. Вам доведеться сьогодні взятися за ту роботу, яка потребує підвищеної концентрації уваги. Намагайтеся не відволікатися, щоб вам не довелося нічого переробляти. У другій половині дня спілкування з керівництвом стимулюватиме вас на нові досягнення. Ваша кар'єра піде вгору, якщо ви зможете відстояти свій авторитет перед колегами. Увечері відвідайте цікаве незнайоме місце, щоб розвантажити свій мозок.
Телець. Вранці вам доведеться зіткнутися з конфліктної ситуації під час поїздки на роботу. Намагайтеся не псувати собі настрій, інакше вам складно буде сконцентруватися на виконанні важливих завдань. У другій половині дня ви матимете шанс проявитися в очах керівника. Постарайтеся, щоб ваші ідеї були реалізовані, поки за їхнє втілення не взялися конкуренти. Увечері розслабтеся перед телевізором.
Близнюки. Сьогодні на вас чекає важка розмова з опонентами. Не варто переконувати оточуючих у своїй правоті, постарайтеся нейтралізувати конфлікт. У другій половині дня остерігайтеся будь-яких авантюрних пропозицій, навіть від своїх друзів. У вас можуть виникнути складнощі у спілкуванні з коханою людиною. Ревнощі і сумніви у вірності вам партнера ні призведуть ні до чого хорошого.
Рак. День буде сповнений несподіванками, які кардинально змінять ваші робочі плани. Вам слід звернути увагу на отриману інформацію. Можливо, ви викриєте нечесного колегу, який завдав вам збитку. У другій половині дня особливо вдалими будуть будь-які візити в бюрократичні інстанції. Ваша чарівність і м'якість у спілкуванні допоможуть налагодити контакт з будь-яким чиновником.
Лев Сьогодні вам слід остерігатися пліток у колективі, інтриг і провокацій. Відмовившись від участі у змові проти керівництва, ви отримаєте шану і повагу. Діалог з конкурентами слід відкласти доти, поки ви не оволодієте достатньою кількістю інформації. У другій половині дня вам слід приділити увагу потребам своїх близьких. Влаштуйте ввечері сімейне свято.
Діва. Вранці вам слід остерігатися ворожих незнайомців. Конфліктна ситуація в транспорті або громадському місці може вивести вас із рівноваги. Займіться плануванням і постановкою цілей. Аналізуючи свої робочі досягнення, виберіть вірну стратегію успіху. У другій половині дня на вас чекає приємна звістка від родичів, яка принесе прибуток.
Терези Сьогодні вам не варто витрачати сили на непотрібні дрібниці. Проведіть якомога більше особистих ділових зустрічей. Вам слід проявляти активність і наполегливість, щоб досягти високих результатів. У другій половині дня вам доведеться виконати важливе доручення впливової особи. Ваша сумлінність і відповідальність будуть винагороджені матеріально.
Скорпіон У першій половині дня намагайтеся уникати спілкування з людьми, які вас дратують. Сьогодні дуже успішний день для початку нових партнерських стосунків та закладання власного бізнесу. Реалізувати задумане вам допоможе особа, на яку ви навіть не розраховували. У другій половині дня випадкова зустріч може радикально змінити перебіг подій у вашому житті. Увечері сходіть у гості до близького старого друга.
Стрілець. Сьогодні на вас чекає результативний і продуктивний день. Намітивши виконання глобальних завдань, ви зможете швидко і легко з ними впоратися. Вам не варто слухати думку колег, які вам заздрять. Орієнтуйтеся та тих, хто досяг успіху і має більше, ніж ви. Порада керівника допоможе знайти нестандартне рішення проблемної робочої ситуації.
Козеріг Сьогодні особливо вдалий день для тих, хто готовий до глобальних змін. Перехід на нову роботу, зміна місця проживання та інші кардинальні зміни будуть дуже вдалими. Вам слід приділити увагу своїй зовнішності. Пам'ятайте, що респектабельний зовнішній вигляд і навички ділового спілкування - це перший крок на шляху до успіху. Увечері ви сміливо можете запросити друзів у гості.
Водолій. Сьогодні вам доведеться боротися за справедливість з недоброзичливцями. Ваші заздрісники спланували змову, яка може підірвати ваш авторитет. Намагайтеся не піддаватися на шантаж. Конфліктна ситуація вирішиться благополучно завдяки втручанню керівництва. Пам'ятайте, що лише спокій і внутрішня сила можуть протистояти ненависті й жадібності. Увечері займіться домашнім затишком.
Риби У першій половині дня на вас чекає важлива зустріч, яка стане приводом для нових ділових стосунків. Вам слід обмежити своє спілкування з людьми, які постійно скаржаться і нагнітають неспокійну обстановку. У другій половині дня на вас чекає публічний виступ, який принесе успіх. Впевненість у собі і позитивний настрій допоможуть вам отримати гідний результат.



А зараз — усміхніться :)

Я п'ю кавовий чай, чайну каву, молочний сік, молочний чай, кавовий сік, молочну воду, а все тому, що лінь мити кружку



Йдемо з подругою! Вона на каблуках така шикарна. А я в шльопанцях така щаслива!



Розмовляють двоє чоловіків:
- Ходімо, куме, до бару. Я пригощаю.
- Дякую, куме, але я зав'язав.
- Що трапилося?
- Минулого разу прийшов додому, двері відчинила теща, а у неї лице було зеленим. Тільки зранку вона сказала, що
то маска із огірків, а я цілу ніч присягався більше не пити.

Rionews

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

ПОДІЇ

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат