Доброго ранку, любі читачі! (+ ВІДЕО)

Rionews 16.05.2013 07:00 ПОДІЇ

На календарі четвер, 16 травня. Запам’ятовуйте приємні ранкові миті й прокидайтеся з ароматом свіжозвареної кави. Нехай протягом дня зустрічаються хороші співрозмовники, колеги будуть прихильними, а справи – легкими. Успіхів у починаннях, а також бажаних солодощів до ранкового кавуванння!

Цитата дня: ... І наразі в мене лиш одне питання, останнє: над прірвою серце твоє трепетатиме так, як поряд зі мною?   (Марк Лівін)

16 травня 2013 року по Закарпатській області: Мінлива хмарність, без істотних опадів. Вночі та вранці місцями слабкий туман. Вітер змінних напрямків 3-8 м/с. Температура повітря вдень 12-17° тепла.
По м. Ужгород: Мінлива хмарність, без опадів. Вітер змінних напрямків 3-8 м/с. Температура повітря вдень 23-25° тепла.


За православним календарем 16 травня ІМЕНИНИ відзначають Мавра, Микола, Павло, Петро, Тимофій і Федосий (Федосей, Феодосій).


Сьогодні також:

День пам'яті жертв політичних репресій


Цей день в історії

1920 — Жанну д'Арк канонізовано римською католицькою церквою.
1929 — У США відбулася перша церемонія вручення «Оскарів».
1966 — У Китаї оголошений початок «культурної революції».
1975 — Японка Табеї Дзюнко стала першою жінкою, яка скорила Еверест.




Що сьогодні буде в Ужгороді та краї?

Філармонія
16 травня —   «Вечір оперети» камерно-інструментального ансамблю «Угорські мелодії»,
керівник – Антон Штефко.Поч. о 18.00.


Галерея «Ужгород»  
Виставка живопису Лесі Приймич.
Галерея працює з 11.00 до 18.00, у суботу до 15.00, у неділю до 13.00. Вихідний — понеділок.


Центральна міська бібліотека для дітей «Казка» (пл. Б. Хмельницького, 3)
26 квітня—13 травня — пересувна виставка робіт юних художників України «Національний банк майбутнього».
Постійно діюча виставка дитячих робіт творчої групи «Весела палітра».

Закарпатський музей народної архітектури та побуту (вул. Капітульна, 33а)
Персональна виставка Марії Яцьків (вишивка хрестиком).
Виставка графіки Інни Осадчої та Наталії Угрин.
Постійно діючі експозиції та виставки.
Експозиція під відкритим небом.
Музей працює щодня (крім вівторка) з 9.00 до 17.00, експозиції —   з 9.00 до 17.00.

Мистецький кафе-клуб «Під замком» (вул. Ольбрахта)
Постййно діюча виставка робіт Петра Шолтеса, члена закарпатської організації Спілки художників України.

Меморіальний будинок-музей народного художника України Ф. Манайла (Ужгород, вул. Другетів, 74)
Постійно діючі експозиції. Музей працює з 10.00 до 17.00 щодня, крім неділі й понеділка.

Закарпатський краєзнавчий музей — Ужгородський замок
Тимчасова виставка «Містичне число 9 у житті та творчості Арпада Філепа» з нагоди 150-річчя від дня народження угорського поета, письменника, драматурга, музиканта.
Експозиція з історії Ужгорода та Ужгородського замку «Древній замок над Ужем».
Експозиція з історії духовної культури на Закарпатті.
Виставка холодної та вогнепальної зброї ХVІ — початку ХХ ст. з фондової колекції музею.
Експозиція меморіальної кімнати Президента Карпатської України Августина Волошина.
Виставка народних музичних інструментів Закарпаття.
Виставка народного одягу Закарпаття.
Виставка стародруків та ікон VIII — початку XX ст.
Фотовиставка «Меморіальні та пам’ятні місця А. Волошина в Ужгороді та Закарпатській області».
Музей працює щодня (крім понеділка) з 10.00 до 17.00.  

Меморіальний будинок-музей народного художника України А. Коцки
Постійно діючі експозиції. Музей працює з 9.00 до 16.00 щодня, крім неділі.



Що обіцяють зірки?

Овен. Обставини змусять вас робити так, як хочуть цього оточуючі люди. Зайве вільнодумство і незалежність можуть вам нашкодити. Не варто сперечатися з керівництвом, навіть якщо ви праві. Намагайтеся пливти за течією, тоді день обійдеться без серйозних конфліктів. Увечері вам не варто відвідувати місця масового скупчення людей.
Телець. Ваша ініціативність може призвести до додаткових складнощів. Не варто битися головою об стіну, довіртеся збігу обставин. Намагайтеся не приймати остаточних рішень, існує ризик невірного вчинку. У другій половині дня вам слід зайнятися зміцненням свого здоров'я. Запишіться в спортзал, почніть дієту, зробіть чистку організму.
Близнюки. Ви ризикуєте потрапити в полон чужих інтриг, тому проявіть пильність. Вами можуть маніпулювати з метою отримання вигоди. Сумніви і вагання можуть ввести вас в скрутне становище. Допомога від колег по роботі буде вельми результативною. Увечері побудьте на самоті, роздуми над своєю поведінкою допоможуть уникнути помилок.
Рак. Вранці у вас можуть виникнути складнощі під час поїздок у транспорті. Намагайтеся обмежити свої переміщення містом. Найкраще зайнятися роботою з документами і розібрати папери. Вам доведеться відстоювати свою правоту в агресивній суперечці з опонентами. Переконливість суджень і перевірені факти допоможуть домогтися справедливості.
Лев У першій половині дня вам слід відмовитися від спілкування з керівництвом. Ваші емоції і нестабільний стан можуть спровокувати конфлікт. Не підганяйте події, найкраща позиція для вас - спостерігати за діями оточуючих. У другій половині дня на вас чекає важлива розмова з партнерами. Саме від вашого вміння переконувати залежить результат співпраці.
Діва. День буде спокійним і результативним у робочому плані. Вам вдасться вирішити безліч важливих питань і досягти компромісу з недоброзичливцями. Вибирайте правильну стратегію поведінки з опонентами. Пам'ятайте, що краще мати ворога в якості союзника. Увечері вам варто зайнятися зміцненням особистих стосунків, зробіть сюрприз партнерові.
Терези День особливо результативний для відвідування бюрократичних інстанцій. Вирішення юридичних питань і підписання паперів принесе чудовий результат. Не варто розраховувати на обіцяну допомогу колег. Якщо ви хочете досягти мети, робіть все самостійно. Ваша рішучість і сміливість допоможуть домогтися потрібного результату в роботі.
Скорпіон Скорпіони сьогодні користуватимуться підвищеною увагою з боку протилежної статі. Використовуйте такий стан речей для швидкого врегулювання фінансових питань. Особисте розташування з боку авторитетної людини посприяє вашому соціальному просуванню. Намагайтеся вирішити сьогодні всі важливі питання. Увечері ви можете продовжити роботу в атмосфері ділової вечері.
Стрілець. Сьогодні на вас чекає напружений і конфліктний день. Відмовившись від особистих амбіцій, вам вдасться знайти компроміс із колегами. У другій половині дня на вас чекають напружені переговори. Не намагайтеся приховати свої помилки, визнання неправоти допоможе зберегти репутацію. Від гучних веселощів у компанії краще відмовитися, проведіть вечір за читанням книг.
Козеріг У першій половині дня ви зможете отримати вигоду від роботи зі старими партнерами. Вам варто проявити наполегливість у діловому спілкуванні. Результативність ваших дій буде відзначена з боку керівництва. Скористайтеся шансом, поговоривши про премії та пільги. Увечері вам варто відвідати літніх родичів, надавши їм підтримку.
Водолій. Сьогодні вам складно буде організувати свій день ефективно. Вас постійно відволікатимуть дрібниці і чужі прохання. Щоб не залишати роботу невиконаною, зверніться по допомогу до колег. У другій половині дня стежте за харчуванням, інакше можливі проблеми зі здоров'ям. Не варто вживати екзотичні страви, існує ризик отруєнь.
Риби Сьогодні вам варто всі важливі справи вирішити в першій половині дня. Проявивши старанність і працьовитість, ви зможете досягти гарних результатів. У другій половині дня вас можуть відволікти від роботи сімейні проблеми. Будьте уважні до отриманої інформації: не приймайте близько до серця емоції інших людей. Щоб зняти втому, зробіть пішу прогулянку по гарному парку.



А зараз — усміхніться :)

Як снідає іспанець, американець і українець:
Iспанець: відкрив холодильник, взяв яйце, випив яйце!
Американець: відкрив холодильник, взяв яйце, зробив омлет!
Українець: відкрив холодильник, почухав яйце, закрив холодильник!


Don't worry, be пофіг.


Якщо людина тормоз, то ніякий снікерс уже тут не допоможе…

Rionews

Коментарі :


16.05.2013 11:42 Снайпер  

вітаю шанований сайт з терен Львівськоі області!Подивився відео - ви знаєте отій кубіті дуже здорово повезло.Ось так і порушують правила руху громадяни якоісь краіни - баба валит і усьо!Здоров*я сили чистого пера....


Додати коментар

 

 

 

Погода

ПОДІЇ

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат