Психотропні медпрепарати італійського виробництва в Україну не потрапили

admin 30.04.2013 12:51 ПОДІЇ

Учора під час здійснення прикордонно-митного контролю в пункті пропуску «Тиса», що в Закарпатській області, було виявлено медичні препарати психотропної дії.

Мікроавтобус «Мерседес» під керуванням нашого співвітчизника слідував в Україну. Під час проходження водієм усіх передбачених процедур для перетину держрубежу у прикордонників Чопського загону та працівників митниці виникли сумніви щодо вантажу, який переміщувався мікроавтобусом. Тому було прийнято рішення про проведення поглибленого огляду транспортного засобу. У багажному відділенні мікроавтобуса було знайдено 180 таблеток «LORAZEPAM RANBAXY», «TAVOR», «LORAZEPAM DOROM» та флакон з 20 міліграмами рідини «LEXOTAN» італійського виробництва, що містять речовини психотропної дії.
Виявлені психотропні медпрепарати у 42-річного українця   вилучили встановленим порядком.
Підготував   Роман Павленко

admin

Коментарі :


01.05.2013 15:16 читач

Може віз водій для когось передачу,що потребують хворі з депресією.Ось паскуди -митники показники роблять для статистики, 2-3 пляшечки пігулок.Коли людина страждає на бессоння лише такі препарати і допомагають.Самі митники сидять на заспокійливих, а це "зробили" НП.Там де оптові партії ідуть наркотики через кордон там все ОК,бо ідуть відкати.А цього стопорнули для статистики.
Така нажаль правда.Шкода водія і тих,хто передав для хворих батьків чи родичів.


Додати коментар

 

 

 

Погода

ПОДІЇ

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат