В Ужгороді відкрили виставку дитячих малюнків   «Національний банк майбутнього"

admin 29.04.2013 15:52 ПОДІЇ

  26 квітня  в Ужгородській   центральній бібліотеці для дітей відбулося відкриття  пересувної виставки  малюнків переможців всеукраїнського дитячого конкурсу "Національний банк майбутнього", яку   організував Національний банк України.
Вона триватиме з 26 квітня по 13 травня.


Тут представлено 81 робота дітей з усіх областей країни. Відкривав виставку начальник управління Національного банку України в Закарпатській області Коляско Валерій Андрійович. Він розповів присутнім про  умови конкурсу, який   проводився   у 2012 році з метою підвищення рівня знань дітей про Національний банк, його функції та завдання, а також виявлення творчих здібностей дітей.
На відкритті були присутні і переможці від Закарпатської області Чібізова Юліанна та Табакович Юліанна.
На виставки   завітали завідуюча кафедрою образотворчого та декоративно прикладного мистецтва Закарпатського художнього інституту, кандидат педагогічних наук Волощук Аліна Володимирівна; голова Закарпатського осередку "Спілки урбаністів", голова творчого об"єднання "Барви Карпат" Асталош Єва Степанівна; педагог, художник, письменниця, відмінник народної освіти, заслужений працівник освіти України, керівник творчої групи «Весела палітра», яка працює на базі бібліотеки,   Турак Ангеліна Андріївна. 
    У цьогорічному конкурсі малюнків «Національний банк майбутнього» вихованиця творчої групи Тижук Христина   зайняла 3-тє місце у Закарпатській області. Її робота поїде в Київ на ІІ етап конкурсу.
Всіх бажаючих запрошуємо переглянути виставку за адресою:
Центральна міська бібліотека для дітей «Казка»
м.Ужгород, пл.Б.Хмельницького ,3


                                                        Людмила Ленарт

admin

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

ПОДІЇ

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат