Доброго ранку, любі читачі! (+ ВІДЕО)

Rionews 29.04.2013 07:00 ПОДІЇ

На календарі понеділок, 29 квітня. Бадьоро розпочати тиждень допоможе філіжанка улюбленої кави. Оточуйте себе приємними речами й бажаними людьми. Додавайте до кавового аромату хороших спогадів від вихідних, а також нових ідей, спрямованих на майбутнє. Гарного дня й успішних справ сьогодні!

Цитата дня: Люди виглядають набагато приємнішими, коли посміхаються.   (Френсіс Бернетт)

Сьогодні температура повітря + 22, +26. Небо, ясне в Ужгороді вночі та вранці, затягнеться хмарами у середині дня, та погода буде похмурою до самого вечора. Без опадів.
Народний прогноз погоди
: 29 квітня відзначається день пам'яті святих мучениць Ірини, Агапії і Хіонії. У народі святу Ірину називали "Розрий берега", оскільки при весняних стоках води стаються обриви річкових берегів, зсуви. Вода підмиває береги. Також святу Ірину називали Розсадницею і у цей день сіяли капусту на розсаду. Наші пращури примітили: "Якщо ярки заграють і знову замерзнуть - чекай перешкоди на врожай".

За православним календарем 29 квітня ІМЕНИНИ відзначають Агапія, Василиса (Василисса), Галина, Ирина, Калиса, Леонід, Михайло, Ника, Нунехия, Павло, Тимофій, Федора (Феодора), Хариесса й Хиония.


Сьогодні також:
  ООН: Всесвітній день танцю
[ред.]Національні
  Україна: Всеукраїнський День футболу
  Данія: День народження принцеси Бенедикти
  Японія: День зелених насаджень



Цей день в історії

1429 — Жанна д'Арк очолила французьке військо і звільнила Орлеан
1624 — Людовик XIII призначив кардинала де Рішельє першим міністром Франції
1648 — Почалася битва під Жовтими Водами
1661 — Китайські війська зайняли острів Тайвань

Що сьогодні буде в Ужгороді та краї?

Художній музей імені Бокшая
До 5 травня — виставка «Графічне мистецтво Закарпаття ХХ століття».
Музей працює щодня (крім понеділка) з 10.00 до 17.00.

«Доміон»
До 2 травня — «ОЗ: Великий та   могутній». Поч. о 12.00, 14.10, 18.30 та 20.40. «Кохання — це все, що тобі потрібно». Поч. о 16.20 та 22.50.

Галерея «Ужгород»  
Ретроспективна виставка Одарки Долгош
Галерея працює з 11.00. до 18.00, у суботу до 15.00, у неділю до 13.00. Вихідний — понеділок.


Закарпатський музей народної архітектури та побуту (вул. Капітульна, 33а)
Персональна виставка Марії Яцьків (вишивка хрестиком).
Виставка графіки Інни Осадчої та Наталії Угрин.
Постійно діючі експозиції та виставки.
Експозиція під відкритим небом.
Музей працює щодня (крім вівторка) з 9.00 до 17.00, експозиції —   з 9.00 до 17.00.

Мистецький кафе-клуб «Під замком» (вул. Ольбрахта)
Постййно діюча виставка робіт Петра Шолтеса, члена закарпатської організації Спілки художників України.

Меморіальний будинок-музей народного художника України Ф. Манайла (Ужгород, вул. Другетів, 74)
Постійно діючі експозиції. Музей працює з 10.00 до 17.00 щодня, крім неділі й понеділка.

Закарпатський краєзнавчий музей — Ужгородський замок
Тимчасова виставка «Містичне число 9 у житті та творчості Арпада Філепа» з нагоди 150-річчя від дня народження угорського поета, письменника, драматурга, музиканта.
Експозиція з історії Ужгорода та Ужгородського замку «Древній замок над Ужем».
Експозиція з історії духовної культури на Закарпатті.
Виставка холодної та вогнепальної зброї ХVІ — початку ХХ ст. з фондової колекції музею.
Експозиція меморіальної кімнати Президента Карпатської України Августина Волошина.
Виставка народних музичних інструментів Закарпаття.
Виставка народного одягу Закарпаття.
Виставка стародруків та ікон VIII — початку XX ст.
Фотовиставка «Меморіальні та пам’ятні місця А. Волошина в Ужгороді та Закарпатській області».
Музей працює щодня (крім понеділка) з 10.00 до 17.00.  

Меморіальний будинок-музей народного художника України А. Коцки
Постійно діючі експозиції. Музей працює з 9.00 до 16.00 щодня, крім неділі.



Що обіцяють зірки?

Овен. День буде складний і напружений. Ваш емоційний дисбаланс може негативно відбитися на роботі. Не варто призначати важливих зустрічей. Уникайте контакту з керівництвом, інакше ви можете спровокувати конфлікт. Намагайтеся контролювати свої агресивні емоції, інакше можуть виникнути незаплановані витрати.
Телець. Сьогодні вам варто подбати про робочі недоліки. Щоб таємне не стало явним, виконайте всю паперову роботу. Зіткнення з конкурентами покаже їхні слабкі сторони. Проявивши рішучість і сміливість, вам легко вдасться подолати труднощі. Увечері варто подбати про якісний відпочинок і отримати приємні емоції.
Близнюки. У першій половині дня можливі складнощі під час переміщення. Якщо ви бачите, що затримуєтеся, перенесіть зустріч. Втома може підштовхнути до неправильних рішень. Сьогодні варто відмовитися від важливих справ, зайнявшись рутиною. Вечір присвятіть турботі про близьких, приділіть увагу батькам і літнім родичам.
Рак. Сьогодні будуть вдалими будь-які внески й інвестиції. Можете записатися на тренінг або зайнятися підвищенням професійної кваліфікації. Ваш успіх залежатиме від допомоги однодумців. Залиште всі сумніви і довіртеся думці авторитетної особи. Душевна розмова з близькою людиною допоможе зняти стрес.
Лев Ваші амбіції і агресивна поведінка можуть нашкодити робочим процесам. Проявляйте стриманість у спілкуванні з колегами. Не варто приймати тимчасові невдачі близько до серця. Підтримка близького друга допоможе гідно вийти зі скрутної ситуації. Увечері краще зайнятися самоосвітою, заповнивши прогалини.
Діва.Не намагайтесь зробити все і відразу. Розподіліть раціонально свій час. Ваші професійні досягнення будуть публічно відзначені керівництвом. Настав час поговорити про надбавку до зарплати. Ви стали на шлях до соціального зростання, не губіться, проявляйте активність. Увечері вам слід заповнити запас витрачених сил. Релаксація та аромотерапія будуть досить ефективними.
ТерезиУ першій половині дня вам доведеться зайнятися бюрократичними питаннями. Намагайтеся відмовитися від закордонних поїздок і переміщень на далекі відстані. Переговори можуть закінчитися безрезультатно, не слід поступатися своїми позиціями. Вам надасть допомогу незнайома людина, що принесе фінансову вигоду. Вечір проведіть удома.
СкорпіонУ першій половині дня ви отримаєте важливу інформацію. Управління співрозмовником на переговорах принесе чудовий результат. Проявляйте дипломатичність і раціональність, щоб зберегти довгострокові стосунки з партнерами. Ваш інтелект оцінить впливова людина. Вечір варто присвятити вдосконаленню своїх професійних знань.
Стрілець. Сьогодні ви стикатиметеся з постійними перешкодами. Відвідування бюрократичних інстанцій і підписання документів краще відкласти. Уважно стежте за своїми речами, є ризик крадіжок. Намагайтеся не перевантажувати себе фізично. Увечері лягайте раніше спати, щоб відновити сили.
Козеріг Робоча активність буде занадто високою. Вам доведеться прийняти безліч важливих рішень. Сьогодні вдалий день, тому сміливо працюйте до самого вечора. Ваші старання будуть винагороджені незапланованим доходом, який приємно здивує. Вечір варто присвятити плануванню важливих справ і роздумів про свої досягнення.
Водолій. Сьогодні вам слід звернути особливу увагу на стан здоров'я. Не варто запускати себе, зверніться по допомогу до лікаря, щоб уникнути наслідків. Млявість і стомленість перешкоджатимуть робочої активності. Уникайте співробітництва з незнайомими людьми. Увечері постарайтеся розслабитися і подбати про стан свого тіла.
Риби День буде обтяжений складністю спілкування з протилежною статтю. Намагайтеся, щоб домашні проблеми не відволікали вас від роботи. Підняти тонус допоможуть енергетичні напої, трав'яний чай або фреш. Уникайте підписання важливих документів у другій половині дня. Вечір найкраще провести з близьким другом, поговоривши відверто про всі свої проблеми.


А зараз — усміхніться :)


Нагадуємо: зараз ранок, П'ятниця, 28 квітня 2013 і ви як і раніше перебуваєте в Україні. Вибачте.



Бабка, яка прийшла до міліції на впізнання грабіжника, впевнено тицьнула пальцем в портрет президента.


- Слухай, куме, як називається людина, яка зобов'язана віддавати всі гроші іншій людині, отримуючи натомість їжу?
- Раб.
- Я теж так думав, а дружинав кросворді написала "чоловік".

Rionews

Коментарі :


29.04.2013 09:08 СНАЙПЕР Львівська

По-перше,хочу ВАС привітати з терен Львівськоі області,по-друге,насміявся з того,як поліція "накрила"грабіжників ....банку,напевно,поліціянти в долі,і по-третє,як мафія веде боротьбу з тими телеканалами ,ТВІ,які говорять правду про владу воров в законє і кримінальних авторитетів.Як купують тих "апппазиціонерів" видно що за велике бабло на тому ж ТВІ!Воістину говорять,що бабло має велику силу!Ще раз дякую за коротке відео про грабіж банку!Сили,здоров*я,дружності ...З повагою до ВАС!


Додати коментар

 

 

 

Погода

ПОДІЇ

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат