Доброго ранку, любі читачі!

Rionews 11.10.2012 08:30 ПОДІЇ

Сьогодні четвер, 11 жовтня. Релаксуйте за чашечкою ароматної кави та дозвольте собі хоча б зранку помріяти про щось хороше. Нехай буденні справи не створюють вам перешкод і не забирають багато часу. Залишіть для себе хороші спогади, додайте до них приємного кавування і шматочок улюблених ласощів. Гарного четверга!

Цитата дня: Власне кажучи, людина може і навіть повинна вважати, що кожен новий день є початком нової епохи в її житті. (Й. В. Ґете)

11 жовтня 2012 року в Ужгороді 11-12° тепла.
Незважаючи на хмарну ніч, з самого ранку на небі не залишатиметься жодної хмарки, та до кінця дня погода буде ясною. Без опадів.
Народний прогноз погоди: 11 жовтня відзначається день пам'яті Іллї Муромця. В Англії існує повір'я, нібито саме в цей день диявол плює на ягоди чорниці, а тому той, хто їх з'їсть, буде споганений. Погоду у цей день визначали по інею: якщо вранці на дворі багато інею - бути сухій, сонячній погоді.

За православним календарем 11 жовтня ІМЕНИНИ відзначають Аврамій, Агапит, Адельфій, Олександр, Олексій (Алексій), Алипій, Алфей, Анастасий, Анатолій, Ганна, Антон (Антоній), Арефа, Панас, Валентин, Варлам (Варлаам), Варух, Василь, В'ячеслав, Григорій, Дем'ян (Дамиан), Диодор, Євстафій, Евстратий, Елладий, Єфрем, Зосим, Іван (Іоанн), Иеремия, Илларион Іларіон), Илиодор, Ілля (Илия), Иродион, Исаак (Исаакий), Исаия, Каленик, Калентин, Кирило, Кукша, Лаврентій, Лука, Макар (Макарий), Марія, Марко, Матвій (Матфий), Меркурій, Михайло, Мойсей, Нектарий, Неон, Нестір, Никодим, Микола (Никола), Никін, Нифонт, Онисим, Онисифор, Онуфрій, Пимон, Полікарп, Прохор, Сава, Сергій (Сергий), Сильвестр, Симон, Спиридон, Сисой (Сисой), Тит, Уляна (Иулиания), Федір (Феодор), Феофан, Феофіл, Харитін і Эразм (Еразм) /настільки велика кількість імен пояснюється здійсненням дня пам'яті Собору преподобних батьків Киево-Печерских, основні дні пам'яті яких ставляться до інших дат/.


Сьогодні також:
Башкортостан, День суверенітету
Панама День революції
День камінг-аута

Цей день в історії

1138 - Землетрус у Алеппо забрав життя 230 тисяч людей
1658 - російське військо перемогло поляків у битві під Вєрками
1891 - у Стокгольмі відкрито перший етнографічний музей просто неба
1899 - почалася Друга англо-бурська війна
1921 - на Всеукраїнському православному синоді в Києві була створена незалежна від російської православної церкви Українська Автокефальна Православна Церква (УАПЦ)


Що сьогодні буде в Ужгороді та краї?

Обласна наукова універсальна бібліотека
Щочетверга — засідання англомовного клубу. Поч. о 17.00.

Лінгвістичний центр ЛІК (Ужгород, вул. Лучкая, 16)
Щочетверга — зустрічі «Акторського експериментального проекту» (CinemaHall Ужгород). Поч. о 18.30.

«Ювентус»
Щовівторка та щочетверга — школа танцю. Поч. о 18.00 та 20.00.

«Доміон»
До 11 жовтня — «Королі рулетки». Поч. о 12.00, 13.50, 15.40 та 19.20. «Оселя зла: Відплата». Поч. о 17.30, 21.10 та 23.00.

Галерея «Ужгород»
До 19 жовтня — обласна виставка скульптури, приурочена до Дня художника і 125-річчю з дня народження скульптора-конструктивіста Олександра Архипенка.
Галерея працює з 11.00. до 18.00, у суботу до 15.00, у неділю до 13.00. Вихідний — понеділок.
Галерея працює з 11.00. до 18.00, у суботу до 15.00, у неділю до 13.00. Вихідний — понеділок. Поч. о 20.00.

Центральна дитяча бібліотека (пл. Богдана Хмельницького, 3)
До 1 листопада — виставка “Мій рідний Ужгород” творчої групи “Весела палітра” .

Художній музей імені Бокшая
Постійно діючі експозиції та виставки.
Музей працює щодня (крім понеділка) з 10.00 до 17.00.

Бар «Савок» (вул. Капушанська, 20)
Виступ музичного колективу «Вітамін». Поч. о 20.00.

"REKI MANKI" (Ужгород, вул. Корзо 5, вхід біля пабу "Кактус")
Фотопроект Нати Попової "Люди і предмети".  

Закарпатський музей народної архітектури та побуту
Ретроспективна виставка Емми Левадської “Карпатський гомін” (паперова графіка, витинанки, аплікація, писанки, лоповки).
Постійно діючі експозиції та виставки:
Експозиція під відкритим небом.
Музей працює щодня (крім вівторка) з 10.00 до 18.00, експозиції —   з 10.00 до 18.00.

Закарпатський краєзнавчий музей — Ужгородський замок
Виставка творів образотворчого мистецтва «Ужгород у полотнах закарпатських художників» та фотохудожніх робіт В. Балеги «Мій Ужгород».  
Постійно діючі експозиції та виставки:
Експозиція з історії міста над Ужем та Ужгородського замку.
Експозиція духовної культури.
Виставка унікальних народних музичних інструментів.
Експозиції флори та фауни Закарпаття.
Музей працює щодня (крім понеділка) з 10.00 до 17.00.

У кафе "Снек" (вул. Ольбрахта) — виставка члена Закарпатської організації Національної спілки художників України Петра Шолтеса.

Меморіальний будинок-музей народного художника України А. Коцки
Постійно діючі експозиції. Музей працює з 9.00 до 16.00 щодня, крім неділі.



Що обіцяють зірки?

Овен. Сьогодні вас чекає дуже активний і насичений день. Тому, якщо ви почуваєтесь погано, не варто лізти в пляшку - візьміть вихідний і відлежиться вдома. Якщо ж самопочуття дозволяє - сміливо беріться за невирішені проблеми. Ви повинні розуміти, що ви достатньо цінний співробітник тільки тоді, коли ви в тонусі. А контролювати завжди знайдеться кому.
Телець. Чудовий день, особливо враховуючи той факт, що зовсім скоро вас чекає приємний сюрприз. Ймовірно, має сенс подумати про приємні несподіванки для ваших близьких. Звичайно, вони можуть і не оцінити вашої ініціативи. Але отримувати подарунки - це завжди приємно. Навіть невеликі. Постарайтеся сьогодні ні з ким не посваритися.
Близнюки. Вам не варто близько до серця приймати слова інших людей. Звичайно, чужі репліки негативного характеру змушують трохи понервувати. Але якщо в них є конструктивне зерно - візьміть це до відома. Вам варто навести порядок у ваших справах. Хаос в шафі створює хаос у житті і змушує витрачати дорогоцінний час на заняття, без яких можна було б обійтися. Не поспішайте шукати винних. Спершу постарайтеся вирівняти ситуацію.
Рак. Сьогодні вам варто взяти на себе більше зобов'язань, ніж колись. Постарайтеся не переохолоджуватися, тому що в цей час ви можете захворіти від найменшого протягу. Використовуйте цей час для того, щоб подумати про вдосконалення структури розподілу обов'язків. Можливо, є сенс поговорити про те, щоб деякі завдання делегувати вже досвідченим співробітникам.
Лев Сьогодні вам варто взяти на себе більше зобов'язань, ніж колись. Постарайтеся не переохолоджуватися, тому що в цей час ви можете захворіти від найменшого протягу. Використовуйте цей час для того, щоб подумати про вдосконалення структури розподілу обов'язків. Можливо, є сенс поговорити про те, щоб деякі завдання делегувати вже досвідченим співробітникам.
Діва. Вам варто приділити неабияку увагу вашому здоров'ю. Якщо ви трохи перестаралися - постарайтеся в максимально короткі терміни відновити свої сили. Тому вам вже сьогодні варто задуматися про те, як би ви хотіли провести вихідні. День повний сюрпризів і несподіванок. Тому підходьте до вирішення питань по мірі їх надходження. Можливо, деякі з них варто перенести.
Терези. Сьогодні чудовий день, щоб прокинутися і посміхнутися осінньому сонечку, ну або ранковій свіжості. Знаходьте час для себе і близьких вам людей. Подумайте, може хтось чекає смс «Доброго ранку!»? Якщо це так - не відкладайте це надовго. У вашому житті є люди, які до вас небайдужі, тому проявіть до них трохи тепла і уваги. Побачите - натомість ви отримаєте більше.
Скорпіон Сьогодні вам належить витримати чимало нервових та напружених ситуацій. Постарайтеся тримати себе в руках і не соромтеся ставити правильні, а іноді й відверті запитання. Вам варто зрозуміти, що ви не можете бути відповідальним за весь світ, думки і вчинки інших людей. Тому не бійтеся відстоювати свою думку, свою позицію.
Стрілець. Чудовий день для того, щоб навести ладу своїх справах. Вам все-таки варто зібратися з думками і завершити те, що давно вже почали. Зовсім скоро Фортуна буде на вашому боці і якість плодів, які вона вам принесе, залежить від того, як ви підготувалися до її прибуття. Буде прикро втрачати чудовий час, чи не так?
Козеріг Сьогодні вам належить відповідати перед керівництвом або контролюючими органами. Тому постарайтеся добре підготуватися до того, щоб не схибити і бути готовим відповісти на максимальну кількість питань. У свою чергу ви також не повинні соромитися і поставити ті питання, які вас найбільше зараз хвилюють.
Водолій. З самого ранку вас чекає дещо сумний настрій. Але це не має вас зупиняти - зробіть собі ранковий подарунок, увімкніть гарну музику і впевнено вирушайте підкоряти чергові вершини. Нехай вас не засмучує те, що поки ви не можете чітко побачити перспективи. Просто мрійте. Мрія дає мету, а мета досягається планомірною працею.
Риби. Сьогодні вам варто кинути всі свої сили на досягнення тих результатів, які ви можете досягти. Для вас же буде краще, якщо ваші бажання і можливості відповідатимуть ситуації. Тому будьте обережні з тими цілями, які ви собі ставите, а найголовніше - з методами, які ви використовуєте. Можливо, на якомусь етапі ви досі помилялися.


А зараз — усміхніться :)


Чоловік запитує:
- Що було між вами?
Дружина:
- Нічого, навіть сорочки.


Він і вона. Він читає: “Руки повільно переходять на плечі, далі вниз по хребту, ковзають по спині до стегні плавно переходять на живіт…”
- Любий, це що – “Камасутра”?
- Ні, інструкція з митного догляду.


Жінка підходить до чоловіка:
-Коханий,наша машина зламалась-в карбюратор вода потрапила…
-Та що ти розумієш?! Ти ж взагалі не знаєш,що таке карбюратор! Зараз я сам все подивлюся. Де наша машина?
-В озері…

Rionews

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

ПОДІЇ

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат