Доброго ранку, любі читачі!

Rionews 09.10.2012 08:30 ПОДІЇ

Сьогодні вівторок, 9 жовтня. Навіть дуже холодний ранок може принести теплі емоції і затишок, якщо наповнити його ароматом гарячої свіжозвареної кави. Нехай усе, що ви не встигли зробити вчора, сьогодні знайде логічне завершення, і порадує результатом. Налаштуйте себе на гармонійне сприйняття навколишнього світу, постарайтеся зрозуміти його недоліки, і водночас пам’ятайте, що переваг набагато більше!


Цитата дня: Світло й тьма, тління і вічність, віра і безчестя складають світ цей і потрібні одне для одного. (Г. Сковорода)

9 жовтня 2012 року в Ужгороді 10-14° тепла.
Безхмарній ночі та ясному ранку прийде на зміну хмарна погода, яка протримається до самого вечора. Без опадів.
Народний прогноз погоди: 9 жовтня відзначається день пам'яті апостола Івана Богослова. У народі примітили, якщо на Богослова сніг, то зима ляже на Михайлів день (21 листопада). Якщо дощ зі снігом - з середини січня і до середини лютого тричі варто чекати сильної відлиги. Якщо сонячно і тепло - липень буде дощовим і холодним.

За православним календарем 9 жовтня ІМЕНИНИ відзначають Панас, Володимир, Гедеон, Єфрем, Іван (Іоанн), Микола, Тихін і Хира.


Сьогодні також:
День психічного здоров'я
Всесвітній день пошти
Міжнародний день боротьби за ліквідацію наслідків стихійного лиха.
Україна:День художника
Україна:День працівника державної санітарно-епідемілогічної служби

Цей день в історії

1963 — У повітря вперше піднявся гвинтокрил Мі-8.
1968 — Відкрився великий судовий процес над тими, хто 25 серпня 1968 р. вийшов на Красну площу в Москві з лозунгами: «Руки геть від ЧССР!», протестуючи проти радянської окупації Чехословаччини.
1975 — Академіку Андрію Сахарову присуджена Нобелівська премія миру
1980 — Нобелівська премія з літератури присуджена польському поету Чеславу Мілошу.
1989 — На Центральному ТБ СРСР відбувся перший телесеанс А. Кашпіровського.


Що сьогодні буде в Ужгороді та краї?

«Доміон»
До 11 жовтня — «Королі рулетки». Поч. о 12.00, 13.50, 15.40 та 19.20. «Оселя зла: Відплата». Поч. о 17.30, 21.10 та 23.00.

Галерея «Ужгород»
До 19 жовтня — обласна виставка скульптури, приурочена до Дня художника і 125-річчю з дня народження скульптора-конструктивіста Олександра Архипенка.
Галерея працює з 11.00. до 18.00, у суботу до 15.00, у неділю до 13.00. Вихідний — понеділок.
Галерея працює з 11.00. до 18.00, у суботу до 15.00, у неділю до 13.00. Вихідний — понеділок. Поч. о 20.00.

Центральна дитяча бібліотека (пл. Богдана Хмельницького, 3)
До 1 листопада — виставка “Мій рідний Ужгород” творчої групи “Весела палітра” .

Художній музей імені Бокшая
Постійно діючі експозиції та виставки.
Музей працює щодня (крім понеділка) з 10.00 до 17.00.

Бар «Савок» (вул. Капушанська, 20)
Виступ музичного колективу «Вітамін». Поч. о 20.00.

"REKI MANKI" (Ужгород, вул. Корзо 5, вхід біля пабу "Кактус")
Фотопроект Нати Попової "Люди і предмети".  

Закарпатський музей народної архітектури та побуту
Ретроспективна виставка Емми Левадської “Карпатський гомін” (паперова графіка, витинанки, аплікація, писанки, лоповки).
Постійно діючі експозиції та виставки:
Експозиція під відкритим небом.
Музей працює щодня (крім вівторка) з 10.00 до 18.00, експозиції —   з 10.00 до 18.00.

Закарпатський краєзнавчий музей — Ужгородський замок
Виставка творів образотворчого мистецтва «Ужгород у полотнах закарпатських художників» та фотохудожніх робіт В. Балеги «Мій Ужгород».  
Постійно діючі експозиції та виставки:
Експозиція з історії міста над Ужем та Ужгородського замку.
Експозиція духовної культури.
Виставка унікальних народних музичних інструментів.
Експозиції флори та фауни Закарпаття.
Музей працює щодня (крім понеділка) з 10.00 до 17.00.

У кафе "Снек" (вул. Ольбрахта) — виставка члена Закарпатської організації Національної спілки художників України Петра Шолтеса.

Меморіальний будинок-музей народного художника України А. Коцки
Постійно діючі експозиції. Музей працює з 9.00 до 16.00 щодня, крім неділі.



Що обіцяють зірки?

Овен. Сьогодні ви несподівано для себе отримаєте допомогу і підтримку. Ймовірно, вам варто більше енергії і праці вкладати в те підприємство, над яким ви сьогодні працюєте. Тільки віра і любов до свого заняття принесуть найбільше плодів. Будьте щирі. І люди, які зустрінуться у вас на шляху, не пройдуть повз вас.
Телець. Вас накриває потужною хвилею любові і пристрасті. Причому не обов'язково сексуального характеру. Ви можете бути закохані в бренд, річ, зірку, свою роботу, в свою машину або своє хобі. Однак точно ви отримуєте масу задоволення, і це на користь вашому добробуту. Зараз такий період, коли ви можете прийти до людини, яка має владу, і попросити будь-яку суму - вона вам її дасть. Питання тільки полягає в тому, що ви з нею маєте намір робити. Тому будьте об'єктивні у своїх вчинках.
Близнюки. Сьогодні вас може чекати ситуація, яка може очорнити вашу репутацію. Постарайтеся бути максимально об'єктивні і не піддавайтеся провокаціям з боку людей, яким ви не вигідні, або хто до вас упереджено ставиться. Швидше за все, комусь стало нудно жити. Але цій ситуації можна запобігти, якщо перевести все на жарт і пригостити всіх цукерками. У всякому разі, характер подальших дій ясний.
Рак. День повний ентузіазму, але не більше того. У першій половині дня вам взагалі не варто кудись дзвонити або писати. Нехай все йде як іде, ви не зможете вплинути на ситуацію, а от після обіду дороги перед вами відкриють свої ворота. Але намагайтеся тримати рівновагу. Все, чому судилося статися - обов'язково станеться. Постарайтеся максимально ефективно підходити до питань виконання планів і дотримання термінів.
Лев Чудовий день для творчого прориву, коли вам буде допомагати сонце, зірки, шум опадаючого листя або дощу за вікном. Як би там не було - відкладіть всі важливі справи і займіться творчістю. Ні-ні - це зовсім не безвідповідальність, а лише голос вашої душі, який мудро направляє прямо до тієї мети, яку ви давно мріяли знайти.
Діва. От і настав, як то кажуть, ваш день! Тільки нічого не переплутайте! Сьогодні у вас з'явиться чудова можливість розкрити свій потенціал і показати все, на що ви здатні. Менше паніки - дотримуйтесь веління душі і рішучості! Якщо ж ви не впевнені, що ви там, де повинні зараз бути - вирушайте туди, куди кличе ваше серце.
Терези. Чудовий день, коли справи ладяться, друзі радують, погода весела. Ні-ні, не тому що просто така погода, а тому що вона весела через ваш душевний настрій! Вам обов'язково варто подарувати частину цього ентузіазму іншим людям. Не будьте жаднюгою - вам повернеться! Сьогодні варто зробити важливу частину роботи, адже сьогодні для цього цілком чудовий день.
Скорпіон Вічний мандрівник на просторах власної душі - Скорпіон, ніколи не змириться з тим, що вже у нього є, і обов'язково піде в бій заради чогось кращого. Цілком здоровий ентузіазм! Однак постарайтеся по дорозі не втратити того, що вже маєте. Особливо це стосується тих, хто вже перебуває у стосунках. У гонитві за фінансовим благополуччям ви можете абсолютно забути про те, заради чого ж ви все це робите
Стрілець. Сьогодні у вас з'явиться бажання оголосити війну всьому світу. Постарайтеся бути обережніше на поворотах, а то з руки можна і покалічитися. Розповідаючи про свої ідеї, не намагайтеся отримати схвалення, навпаки, вам варто з'ясувати, чого не вистачає для повної гармонії. Відмінний шанс для тих, хто вже у справі, сьогодні вам вдасться укласти велику угоду, але спершу доведеться трохи понервувати.
Козеріг Не будьте дурнем і збирайте аванси, а також можливості! Так-так! Саме так! Чому ви впевнені у своєму фіаско? Навпаки! Зараз час, коли весь світ дивиться на вас і абсолютно впевнений у вашій компетенції. Чудовий день для любителів пригод. Вирушайте сміливо - все буде вдало. Фінансові операції пройдуть на ура!
Водолій. Невагомість, яка буде вас супроводжувати весь день, може вас так розслабити, що ви втратите елементарний зв'язок з реальністю. Тому вам все-таки варто зайнятися справою, яка час від часу буде вас повертати на Землю. Хоча в принципі нічого поганого цей день не несе. Виконання своїх обов'язків, яких виявиться не так вже й багато, ранковий і вечірній моціон. У цілому було б непогано ввечері зустрітися з друзями.
Риби. День, коли є за що боротися. Вам варто максимально чітко і ясно ставити перед собою завдання. Цей день прекрасний у плані досягнення своїх цілей. Цілком можливо, що вам будуть допомагати. Але не варто дуже на когось розраховувати. Розраховуючи тільки на себе, ви набагато швидше досягнете мети. Здоров'я хитке, але ви впораєтеся!


А зараз — усміхніться :)


Що таке швидкість світла? Це коли ви встигаєте з холодильника витягнути пляшку пива швидше ніж там загориться лампочка…


Син телефонує до дому:
- Мам, привіт – тата поклич!.. Тату, привіт – Динамо виграло?
- Так, звичайно!… Маму покликати?!
- Угу … Мам, чула?! Тато дозволив!!!


Життя починається в момент народження.
- Hі, життя починається в момент зачаття.
- Hі, життя починається, коли дружина з дітьми виїжджають на дачy.

Rionews

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

ПОДІЇ

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат