Готуйте з Rionews!
Для того, щоб покращити продуктивність цього дня і в доброму гуморі продовжити свої справи, не забувайте про короткі відпочинки у компанії бажаних співрозмовників та смачних страв. Rionews обіцяє шукати для вас легкі та корисні рецепти. Якщо ви будете готувати їх ще й у доброму гуморі, одержите не лише смачний ланч, а й хороший настрій від кулінарного процесу! )
Чізкейк без випікання – це різновид сирника, особливо популярний у британській кухні. Власне, британці його і винайшли. Він дуже смачний і асоціюється з літом, напевно якраз через те, що його не потрібно випікати. Крім того, цей чізкейк доволі простий у приготуванні.
Інгредієнти
800 г м’якого сиру
250 мл вершків (10%)
1 уп. збитих вершків у порошку
200 г цукру
1,5 ст.л. желатину
250 г пісочного печива
50 г масла
1 уп. фруктового желе
консервовані або свіжі фрукти
Приготування
1. Збийте вершки з порошком для збивання вершків.
2. Перетріть сир з цукром
3. Додайте сир до вершків і перетріть блендером до утворення однорідної маси
4. Замочіть желатин на 15 хв у 100 мл холодної води, після чого нагрійте його на водяній бані до повного розчинення і дайте охолонути. Додайте желатин до маси і змішайте
5. Дрібно розітріть печиво, додайте розм’якшене масло і добре перемішайте. Розкладіть утворену суміш на дно форми і утрамбуйте
6. Викладіть сирну масу на шар з печива і поставте в холодильник до застигання (на 1-2 год)
7. Розчиніть фруктове желе у вдвічі меншій кількості води, ніж передбачено виробником, охолодіть до кімнатної температури. Розкладіть фрукти на торт та залийте желе. Поставте чізкейк у холодильник до повного застигання
8. Вийміть з форми та нарізайте шматочками. Пригощайтеся!
Джерело: easy-cooking.com.ua
admin
Коментарі :
Додати коментар