Смачний вівторок з Rionews!
Якщо ранковий процес кавування вже завершений, а пообідати поки немає бажання, приготуйте для себе щось смачненьке ополудні. Пропонуємо створити святковий і смачний настрій своїми руками. Ось вам рецепт тістечка з глазур’ю. І нехай погодні умови не псують вашого настрою, а задумані справи швидко дійдуть до логічного завершення. Солодкого і затишного дня з Rionews! :)
Для приготування тістечка з глазур'ю знадобиться:
Для тіста:
• 2 склянки борошна
• 1 склянка цукру
• 100 г родзинок
• 1 стакан води
• 4 ст. л. рослинної олії
• 4 ст. л. фуктового джему
• 1 пакетик розпушувача
• 1 пакетик ванільного цукру
• рослинна олія, борошно для випікання
Для глазурі та прикраси:
• 6 ст. л. цукру
• 4 ст. л. води
• 2 ст. л. порошку какао
• 1 ст. л. рослинного масла
• 200 г волоських горіхів
Приготування:
1 Замісити тісто. Ізюм вимити й замочити в гарячій воді на
20 хв, потім віджати. Цукор з'єднати з водою, додати рослинну олію, родзинки, джем, борошно, розпушувач, ванільний цукор. Все добре перемішати.
2 Тісто перекласти на змащене олієй і посипане борошном глибоке деко.
3 Випікати 30-35 хв у духовці при 180-200 ° С.
4 Зварити глазур. Цукор, воду, порошок какао, рослинну олію з'єднати і довести до кипіння. Зняти з плити, довести до кипіння ще 2 рази.
5 Корж остудити, розрізати на порції і залити гарячою глазур'ю. Прикрасити рубаними горіхами.
Rionews
Коментарі :
Додати коментар