Мешканця Ужгородщини, якого підозрюють у замаху на вбивство, розшукали

07.02.2020 09:45 КРИМІНАЛ

Завдяки оперативним діям працівників ГУНП в Закарпатській області, поліцейських Ужгородського районного відділення поліції та небайдужим громадянам, мешканця села Худльово, який здійснив постріл у родича, затримано. Чоловік переховувався в лісистій місцевості на Ужгородщині.

Нагадаємо, сьогодні, 6 лютого, на лінію «102» надійшло повідомлення про те, що в селі   Худльово Ужгородського району чоловік отримав вогнепальне поранення. Правоохоронці встановили, що між двома родичами, які проживають в сусідніх будинках, виникла сварка. Під час конфлікту 62-річний мешканець села Худльово здійснив постріл з рушниці у 60-річного чоловіка. Потерпілого з непроникаючим вогнепальним пораненням було госпіталізовано.

Підозрюваного у скоєнні злочину розшукувала поліція. За кілька годин оперативники Ужгородського районного відділення поліції, спільно з поліцейськими ГУНП в Закарпатській області, з’ясували, що чоловік, ймовірно, переховувався в лісовій місцевості поблизу села. До того ж правоохоронці встановили, що він навідувався до односельців, аби дізнатися про стан потерпілого родича.

Чоловіка затримано в порядку статті 208 КПК України. У скоєному мешканець Худльова зізнався. Наразі з ним спілкуються слідчі.

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

КРИМІНАЛ

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат