На Тячівщині сильно побили кандидата на посаду голови Углянської ОТГ

15.09.2020 00:18 КРИМІНАЛ

15 вересня, близько 3 години ночі, в селі Угля району між трьома чоловіками трапилася бійка. Конфлікт виник під час розпиття приятелями алкогольних напоїв вдома у потерпілого.

Словесний конфлікт переріс у бійку, яка пізніше продовжилася уже на подвір’ї дворогосподарства. В результаті 33-річний потерпілий отримав травми. Попередньо - середнього ступеню тяжкості.

Самі ж кривдники з місця події зникли. Поліцейські встановили, що один з них - односельчанин потерпілого, інший - мешканець Воловеччини, повідомляє пресслужба поліції.

За повідомленням ЗМІ, потерпілим є громадський активіст, кандидат на голову Углянської ОТГ від Блоку Андрія Балоги, Віталій Химинець.

Зокрема, за версією видання Мукачево.нет, яке належить Віктору Балозі, вночі бандити увірвалися до помешкання Віталія Химинця і на очах у дружини та дітей почали жорстоко його бити.

Потерпілий розповів, що нападниками були бійці місцевого бандита Ісі Дмитро Немеш та Богдан Лехман, дружина якого є кандидатом в депутати від Слуги Народу, а побили його через відмову зняти свою кандидатуру на посаду голови ОТГ.

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

КРИМІНАЛ

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат