За минулу добу в області крали оленячі роги, букові стовбури, косметику та телефони

Відділ комунікації поліції Закарпатської області 17.02.2018 14:37 КРИМІНАЛ

Поліція Закарпаття за добу розкрила шість крадіжок, одна з яких – викрадення автомобіля. Також було розкрито три пограбування.

В Ужгороді на вулиці Другетів 24-річний чоловік вкрав радіатор і силовий кабель з автомобіля «АЗЛК Москвич». Крадій виявився знайомим потерпілого. Як він сам пояснив, зробив це через борги власника автомобіля. Крім цього ужгородські поліцейські розкрили крадіжку з підвалу пенсіонера та косметики з магазину.

Поліцейські Перечина розшукали мешканку райцентру, яка пробралася в чужий будинок та викрала оленячі роги, вартістю 2 тисячі гривень. Речовий доказ у неї вилучено. Крім цього, перечинські правоохоронці розшукали викрадену букову деревину. З заявою поліцію звернувся працівник лісгоспу - невідомі вкрали два стовбури дерева, завдавши збитків на 9 тисяч гривень. Було встановлено, що дерево вкрав неповнолітній житель села Порошково. Речовий доказ у нього вилучено.

Спільними зусиллями Міжгірських та Козелецьких (Чернігівщина) правоохоронців вдалося розшукати автомобіль «BMW X-5», який було викрадено у мешканця села Лопушне Міжгірського району. Як виявилося викрала автівку співмешканка чоловіка. «BMW X-5» поміщено на спецмайданчик Козелецького відділення поліції.

За минулу добу поліція Закарпаття розкрила також три грабежі. В усіх випадках у потерпілих відбирали телефони.

В Ужгороді на вулиці Станційній о 22 годині до чоловіка підбіг невідомий і вирвав з рук смартфон, вартістю 2 тисячі гривень. Поліція встановила, що до цього злочину причетний 21-річний ужгородець.

Подібний випадок трапився в Мукачеві на вулиці Матросова: чоловік штовхнув жінку та забрав її смартфон. Справу відкрито за грабіж, поєднаний з насильством, яке не є небезпечним для життя чи здоров’я потерпілого. Таке правопорушення карається позбавленням волі на строк від чотирьох до шести років. Смартфон був оцінений заявницею у 5 тисяч гривень. Поліцейські встановили грабіжника, це 42-річний мукачівець, який уже мав судимість за розбійний напад.

Ще один грабіж розкрила поліція Рахівщини. До будинку до 28-річної жительки райцентру зайшов 34-річний місцевий житель, вихопив телефон і втік. Правопорушника швидко розшукали.

Відділ комунікації поліції Закарпатської області

ТЕГИ : Москвич АЗЛК

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

КРИМІНАЛ

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат