Учора в області сталося дві ДТП зі смертельними наслідками

Відділ комунікації поліції Закарпатської області 31.12.2018 14:18 КРИМІНАЛ

В одному випадку загинув пенсіонер під колесами квадроциклу, в іншому внаслідок зіткнення трьох автівок загинув водій однієї з них.

У Сваляві вчора ввечері близько 17-ї години водій квадроциклу здійснив наїзд на пішохода, 73-річного мешканця Сваляви, який переходив дорогу на вулиці Визволення. Від отриманих   травм потерпілий загинув. Водій з місця аварії втік.

За дві години після вчинення ДТП поліцейські Свалявщини встановили місцезнаходження підозрюваного у наїзді. Ним виявися 36-річний мешканець Сваляви.

У Виноградові внаслідок зіткнення трьох автомобілів загинув водій і незначних травм зазнали двоє неповнолітніх пасажирів. Це сталося учора, 30 грудня, близько 21-ї години на вул. Копанській.

25-річний житель с. Широке Виноградівського району, керуючи автомобілем марки "Nіssаn", не впорався з керуванням та виїхав на зустрічну смугу і зіткнувся з автомобілем марки "Vоlkswаgеn Pаssаt" під керуванням 20-річного жителя села Велика Копаня. Від удару авто кинуло на припаркований на узбіччі дороги автомобіль марки «ВАЗ-2107», в якому нікого не було.

Внаслідок ДТП водій «Nіssаn» від отриманих травм помер на місці події. До лікарні з незначними тілесними ушкодженнями були доставлені двоє неповнолітніх: 16-річний пасажир «Nіssаn» та 15-річна пасажирка «Vоlkswаgеn Pаssаt». Після надання медичної допомоги їх відпустили додому.

Відділ комунікації поліції Закарпатської області

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

КРИМІНАЛ

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат