Поліція розкрила напад на хлопця, якого облили кислотою

27.12.2018 14:17 КРИМІНАЛ

Правоохоронці встановили особу чоловіка, який підозрюється в нанесенні умисного тяжкого тілесного ушкодження жителю Ужгорода.

У січні цього року в Ужгороді, біля одного з кафе на вулиці 8 Березня, було скоєно злочин – невідома особа облила кислотою 27-річного ужгородця. Потерпілий зазнав серйозних ушкоджень обличчя, частково втратив зір. Йому було зроблено кілька операцій.

Розкрити злочин «за гарячими слідами» не вдалося, проте пошук нападника не припинявся. І ось учора, 26 грудня, після майже року пошуків, слідчі з'ясували особу нападника.

У заподіянні тяжкого тілесного ушкодження ужгородцю підозрюється 20-річний уродженець Тячівського району, який навчається в Ужгороді. Через ревнощі юнак вирішив поквитатися зі своїм «суперником». План злочину добре продумав. У мережі Інтернет він придбав сульфатну кислоту. Далі запросив на зустріч потерпілого, назвавшись клієнтом, який потребує страховки. Коли жертва прийшла в кафе на вул. 8 Березня, нападник підбіг й плеснув юнаку в обличчя кислотою з банки, після чого втік.

За скоєне злочинцю загрожує позбавлення волі на строк від 5 до 8 років, - повідомляє прес-служба поліції.

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

КРИМІНАЛ

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат