Судитимуть дніпропетровця, який вбив в Ужгороді житомирянина

Прес-служба прокуратури Закарпатської області 09.07.2018 23:42 КРИМІНАЛ

До п’ятнадцяти років позбавлення волі загрожує жителю Дніпропетровської області, який на Ужгородщині вбив 20-річного юнака

Ужгородською місцевою прокуратурою скеровано до суду обвинувальний акт у кримінальному провадженні щодо умисного вбивства 20-річного мешканця Житомирської області (ч. 1 ст. 115 КК України).

Як повідомив заступник керівника Ужгородської місцевої прокуратури Віктор Кузан, в ході досудового розслідування встановлено, що на початку квітня поточного року, 22-річний житель Дніпропетровської області, перебуваючи у стані алкогольного сп’яніння, в одному з гуртожитків с. Минай, Ужгородського району чотири рази вдарив кухонним ножем потерпілого та втік з місця події.

Юнак, від отриманих травм, загинув на місці. Обоє хлопців працювали на одному з підприємств Ужгородщини.

Досудове розслідування у вказаному кримінальному провадженні здійснював слідчий відділ Ужгородського районного відділення поліції Ужгородського ВП ГУНП в Закарпатській області.

Завдяки злагодженим діям правоохоронців зазначений злочин розкрито ще «по гарячих слідах», особу підозрюваного оперативно встановлено і, відтак, затримано.

За клопотанням процесуального прокурора, зловмиснику відразу було обрано запобіжний захід у виді тримання під вартою без визначення застави, який наразі знову продовжений.

Довідково:
за вчинення умисного вбивства, підозрюваному загрожує покарання у вигляді позбавлення волі строком від від семи до п'ятнадцяти років.

Читайте також:

Прес-служба прокуратури Закарпатської області

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

КРИМІНАЛ

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат