Закарпатська прокуратура викрила підробку документів для експорту деревини в ЄС

admin 19.02.2017 19:02 КРИМІНАЛ

Прокуратурою області розпочато кримінальне провадження у сфері охорони лісових ресурсів. Зокрема, встановлено три факти використання суб’єктами господарської діяльності підроблених товарно-транспортних накладних на лісопродукцію

Прокуратурою області розпочато кримінальне провадження у сфері охорони лісових ресурсів. Зокрема, встановлено три факти використання суб’єктами господарської діяльності підроблених товарно-транспортних накладних на лісопродукцію з метою легалізації її походження із ціллю подальшого незаконного експорту до країн Європейського Союзу.

Прокуратурою області 17.02.2017 внесено відомості до Єдиного реєстру досудових розслідувань та розпочато кримінальне провадження за фактом підроблення документів, печаток, штампів та бланків, їх збут чи використання (ч. 4 ст. 358 КК України).Санкція вказаної статті передбачає відповідальність у вигляді штрафу до п’ятдесяти неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або арешту на строк до шести місяців, або обмеження волі на строк до двох років.
Проведення досудового розслідування у вказаному провадженні доручено слідчим слідчого відділу Управління СБУ в Закарпатській області.

Прес-служба прокуратури Закарпатської області

admin

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

КРИМІНАЛ

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат