Поліція Сваляви розшукала водія, який скоїв смертельне ДТП

Відділ комунікації поліції в Закарпатській області 23.10.2017 14:48 КРИМІНАЛ

На автодорозі у селі Солочин Свалявського району водій авто здійснив наїзд на пішохода і втік. 50-річна жінка від отриманих травм померла на місці пригоди. Автомобіль та водія, який причетний до вчинення аварії, поліцейські розшукали в Ужгороді


19 жовтня до поліцейських Свалявського відділення поліції надійшло повідомлення про дорожньо-транспортну пригоду, яка трапилась у селі Солочин неподалік санаторію. На місці ДТП жінка-пішохід загинула, а водій машини з місця автопригоди зник. Поліція оголосила план «Перехват».

Після проведення розшукових заходів автомобіль, причетний до аварії, та водія поліцейські розшукали. Як з`ясували слідчі, за кермом машини перебував 37-річний мешканець Свалявського району. Після скоєння автопригоди автомобіль він відвіз до обласного центру і намагався приховати наслідки аварії, замінивши пошкодженні запчастини на мікроавтобусі. Однак згодом зізнався у вчиненні ДТП.

За фактом аварії слідчий слідчого управління відкрив кримінальне провадження за ст.286 част.2 (Порушення правил дорожнього руху, що спричинило смерть потерпілого). У справі триває досудове розслідування.

Відділ комунікації поліції в Закарпатській області

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

КРИМІНАЛ

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат