Керівництво клініки «Гемо Медика» непереконливо заперечило рейдерське захоплення (ВІДЕО)

admin 20.12.2016 15:45 КРИМІНАЛ

 

Відбулася прес-конференція мажоритарних власників компанії “Гемо Медика Україна”, “Гемо Медика Дистрибюшн”, “Гемо Медика Солушнс”, які заперечили рейдерське захоплення клініки «Гемо Медика» в Ужгороді та розповіли про актуальну ситуацію.


Людовіт Чернак, президент компанії Sitno Holding, розповів, що 10 років тому створив на території Словаччини компанію «Гемо Медика», відкривши 5 спеціалізованих центрів у 5-ти містах країни. «Після цього зконтактували з лікарями в Україні, в Ужгороді, і вже понад 8 років компанія функціонує на території України, – каже Людовіт Чернак. – В Ужгороді розпочинали з відкриття лабораторії аналізу крові. Потім розвинули мережу у 9-ти містах України. Почали працювати в радіологічному напрямку, дуже добре і успішно функціонують радіологічні центри в Харкові, Тернополі, Червонограді, Тячеві та Ужгороді. Відкрили клініку сімейної медицини «Гемо Медика». Це клініка європейського рівня з   високим рівнем надання послуг. Загалом в Україну було інвестовано 7,5-8 млн. євро».

За словами Людовіта Чернака, українські спеціалісти професійні, дуже добре підготовані, мотивовані і є хорошими партнерами.   «Загалом компанія має 16 керівників, з якими є спільна мова, – коментує Людовіт Чернак. – Було прийнято рішення переходити на колективне прийняття рішення, але в Ужгороді не було досягнуто розуміння. Зараз триває аудиторська перевірка. Якщо раніше приїжджав в Ужгород раз на 3 місяці, то в 2016 був 16 разів. Ціль була — знайти спільну мову з попереднім керівником.   А коли ми дізналися, що будується паралельна структура, то вжили право мажоритарного власника і функції директора було його знято. Нас здивувала інформація про рейдерське захоплення. Не було жодного рейдерського захоплення, всі рішення будуть спростовані. Маємо надалі плани розвивати бізнес в Україні».

  Густав Гулік, генеральний директор HEMO MEDIKA Group запевнив, що всі працівники клініки залишилися на місцях та забезпечили безперебійну роботу поки не було обрано нового директора. «Наша компанія працює на території ЄС, України і розпочинає бізнес на території США. Працюємо над розвитком поліклінічних, лабораторних та радіологічних закладів, – додав Густав Гулік. –   Маємо нові проекти, які хочемо інвестувати їх та розвивати».

  Наталія Рубіш, головний лікар КЛІНІКИ “Гемо Медика” детальніше поінформувала про клініку в Ужгороді. «Клініка створена у 2013 році, до цього «Гемо Медика» у 2008 році відкрила лабораторний центр 2008, а у 2011-му радіологічний центр. Клініка має 6 тис. пацієнтів, з них 3 тис. пацієнтів пройшло лабораторну діагностику, близько 1000 –ультразвукову діагностику. Пацієнт замовляє послугу і отримує високоякісний сервіс, – розповіла Наталія Рубіш. – Маємо партнерські угоди, угоди з державними лікарнями. Протягом останніх місяців ми успішно впровадили два нові підрозділи. Маємо тепер власну лабораторію, в якій   можемо надавати повний спектр послуг. На початку року запускаємо власний рентгендіагностичний кабінет».

Людовіт Чернак запевнив, що зміна керівництва в Ужгороді відбулась повністю легально. «Новий керівник є легальний, всі дані внесено в Державний реєстр юридичних підприємств», – додав президент компанії.   Густав Гулік також пояснив, що компанія має право відкликати головного керівника. «Ключовим є те,   те, що зібралися мажоритарні власники, якщо мажоритарний власник бажає змінити керівника, то має на це повне право і це світова практика. Директор не виконував свої доручення, які на нього були покладені», – зауважив Густав Гулік.

Ужгородський прес-клуб реформ

admin

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

КРИМІНАЛ

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат