Балога "наїхав" на свого товариша і соратника

admin 07.01.2014 20:46 ПОДІЇ

Мукачівський нардеп Віктор Балога на своїй сторінці у "Фейсбук" наїхав на свого давнього товариша і соратника Олега Гаваші.

Балога написав доволі жорсткий пост у "Фейсбуці" щодо черг на українсько-словацькому кордоні і грубо запитав: "Це ж в чергах тримають наших громадян. Куди дивиться посол України в Словаччині?".

Варто нагадати, що послом України в Словаччині є мукачівець Олег Гаваші. Це той самий, який був застпником у Балоги, коли той очолював Закарпатську ОДА, а потім, коли Балогу забрали в президентський Серетаріат до Києва, сам став головою обладмінстрації.

Гаваші завжди публічно хвалив Балогу. Наприклад, у вересні 2006 року, коли Балога очолив президентський Секретаріат Віктора Ющенка, Гаваші сказав: “Віктор Іванович працював на багатьох державних посадах і всюди користувався авторитетом, проявив себе як державник. Я радий, що він знову так виріс. Я впевнений, що він ще прислужиться державі”.

А наступного року під час прес-конференції Олег Гаваші сказав: «Пропрацювавши 2 роки на посаді губернатора, мені багато доводилося спілкуватися і звертатися до депутатів. І, мабуть, найбільше для Закарпаття зробив Віктор Балога, займаючи різні посади, у тому числі будучи депутатом Верховної Ради».

І ось зараз сам Балога грубо "наїхав" на свого давнього соратника. Це в його стилі.

admin

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

ПОДІЇ

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат