Доброго ранку, любі читачі! (+ ВІДЕО)

Rionews 06.06.2014 07:00 ПОДІЇ

На календарі п’ятниця, 6 червня. Не розчаровуйтеся, якщо вже зранку щось іде не так, як ви задумали. Нехай ароматне кавування пробуджує у вас лише позитивні емоції і спонукає до активної роботи. Гарного дня й вдалого вам релаксу на вихідних! А всім журналістам сьогодні й завжди – тільки добрих новин, відданих читачів та реалізації всіх задумів. Ваша кава цього дня особлива ;)

Цитата дня: Я не боюся зникнути. Перш, ніж я народився, мене не було мільярди і мільярди років і я анітрохи від цього не страждав.

© Марк Твен

6 червня 2014 року
по Закарпатській області: Мінлива хмарність, вночі без опадів, вдень місцями короткочасні дощі, грози. Вночі та вранці в гірських долинах подекуди туман. Вітер змінних напрямків 3-8, під час гроз поривчастий 15-20 м/с. Температура повітря вночі 7-12° тепла, вдень 23-28°, в горах місцями 14-19° тепла.
Автошляхи: Вночі без опадів, вдень місцями короткочасні дощі, грози. Вночі та вранці в гірських долинах подекуди туман. Видимість добра, в дощі 1-2 км, в тумані 200-500 м.
по м. Ужгород: Мінлива хмарність, без опадів. Вітер змінних напрямків 3-8 м/с. Температура повітря вночі 10-12°, вдень 26-28° тепла.


ІМЕНИНИ   6 червня – Григорій, Іван, Микита, Степан, Федір


Сьогодні також:
День журналіста


Цей день в історії

1944 — початок операції «Оверлорд» (висадка військ союзників під командою Д.Ейзенхауера в Нормандії). Відкриття «другого фронту» на Заході.
1990 — Всеукраїнський православний собор у Києві проголосив патріархат УАПЦ і обрав митрополита Мстиславапершим патріархом Української автокефальної православної церкви


Що сьогодні і на вихідних буде в Ужгороді та краї

Мукачево, «Паланок»
7 червня — відкритий турнір з петанку. Початок реєстрації о 10.00 у Мукачівській гімназії-інтернаті.

Ужгород, пл. Театральна
Щонеділі — відкрита екскурсія Ужгородом. Поч. о 14.00.

Ужгород, парк «Підзамок»
7 червня — дитячі велоперегони «Дивогонка». Поч. о 10.30.

ШАФА Тапас (Ужгород, Уральська 4)
7 червня — літературно-музична вечірка “Помідорник”. Поч. о 18.00.

Виноградів, пасаж між вул. Шевченка та Миру
Щосуботи — ярмарок хендмейду «Виноградівські пацьорки». Поч. о 9.00.

“Funky Lounge” (вул. Швабська, 51а)
7 червня — вечірка “Light Dreams”
Щонеділі — показ фільму. Поч. о 20.00.


Бар «Кактус»
7 червня — концерт львівського гурту Poupée F.

«Бавка»
8 червня — «Як їжак і дітвора рятували гусеня» (Н. Гернет, Т. Гуревич). Поч. об 11.00 та 13.00.

Художній музей імені Бокшая
Виставка сучасного мистецтва з нагоди 200-річчя Т. Шевченка “Художники Закарпаття — Кобзарю” (Товариство професійних художників Закарпаття).                        
Постійно діючі експозиції та виставки.
Музей працює щодня (крім понеділка) з 10.00 до 17.00.

«Доміон»
До 11 червня   — «На межі майбутнього, 3D». Поч. о 15.50, 19.50, 21.50. «Чаклунка, 3D». Поч. о 10.00, 11.50, 18.00. «Люди Ікс: дні минулого майбутнього, 3D». Поч. о 13.40.

Кінотеатр “5-й елемент” (вул. Легоцького 19а, 3-й поверх)
До 11 червня   — «Комашки, 3D». Поч. о 9.50, 15.20. «Чаклунка, 3D». Поч. об 11.20, 16.50, 20.20. «Люди Ікс, 3D». Поч. о 13.05. «Сусіди”. Поч. о 22.00.

Мистецький центр “Галерея Ілько”
Галерея працює щодня з 11.00 до 21.00, у неділю — з 12.00 до 19.00.

Галерея «Ужгород»  
Виставка з нагоди 90-річчя Семена Мальчицького (живопис).
Галерея працює з 11.00 до 18.00, у суботу до 15.00, у неділю до 13.00. Вихідний — понеділок.


Готель «Інтурист-Закарпаття»
Щодня — жива музика, виступ гурту «Вітамін». Поч. о 19.00.

Закарпатський музей народної архітектури та побуту (вул. Капітульна, 33а)
Експозиція під відкритим небом.
Музей працює щодня (крім вівторка) з 9.00 до 17.00, експозиції —   з 9.00 до 17.00.

Закарпатський краєзнавчий музей — Ужгородський замок
Постійно діючі експозиції та виставки музею:
експозиція “Закарпаття у первісні часи» (кам’яний вік);
експозиція з історії Ужгорода та Ужгородського замку «Древній замок над Ужем»;
експозиція з історії духовної культури на Закарпатті;
експозиція з фондової колекції годинників «Час розкидати каміння. Час збирати каміння»;
експозиція меморіальної кімнати Президента Карпатської України Августина Волошина;
виставка народних музичних інструментів Закарпаття;
виставка народного одягу Закарпаття;
виставка стародруків та ікон XVIII – початку XX ст.;
виставка відділу природи з фондової колекції «Кристали — основна форма існування мінералів».
Музей працює щодня (крім понеділка) з 10.00 до 18.00.  

Мистецький кафе-клуб «Під замком» (вул. Ольбрахта)
Постійно діюча виставка робіт Петра Шолтеса, члена Закарпатської організації Спілки художників України.  

Центральна міська бібліотека для дітей «Казка» (пл. Б. Хмельницького, 3)
Постійно діюча виставка дитячих робіт творчої групи «Весела палітра».


Меморіальний будинок-музей народного художника України Ф. Манайла (вул. Другетів, 74)
Постійно діючі експозиції. Музей працює з 10.00 до 17.00 щодня, крім неділі й понеділка.

Меморіальний будинок-музей народного художника України А. Коцки (вул. Виннична, 20)
Постійно діючі експозиції. Музей працює з 9.00 до 16.00 щодня, крім неділі.



Що обіцяють зірки

Овен. У першій половині дня намагайся не відволікатися від важливої справи на непотрібні дрібниці. Постарайся об'єднатися з колегами, щоб поліпшити свої робочі показники. У другій половині дня можуть виникнути додаткові перешкоди, пов'язані з фінансовими питаннями. Тобі потрібно звернутися по допомогу до керівника, щоб вирішити виниклу проблему. Увечері старайся не перевтомлюватися і уникати фізичних навантажень, твій організм потребує відпочинку.
Телець. Сьогодні варто приділити більше уваги роботі з документацією та аналізу отриманої інформації. Перешкоди, створені конкурентами, можуть призвести до додаткових витрат. У другій половині дня ти отримаєш вигідну пропозицію від старих партнерів. Не варто упускати вдалий момент, використовуй кожну можливість, щоб збільшити прибуток. Увечері тобі варто поговорити з партнером відверто і з'ясувати всі недоліки у стосунках.
Близнюки. У першій половині дня твоя неуважність може призвести до фінансових втрат. Не варто звертати уваги на провокації з боку опонентів, роби свою справу. У другій половині дня стосунки з партнерами будуть напруженими. Використовуй свою чарівність, щоб розрядити атмосферу і досягти компромісу. Увечері не варто сперечатися з родичами старшого покоління, це може призвести до розриву стосунків.
Рак. Сьогодні варто зайнятися плануванням і розробкою стратегії успішних дій. Твої союзники можуть відмовитися від виконання поставлених завдань, що призведе до втрат. У другій половині дня варто відверто поговорити з керівником, щоб отримати підтримку в нових починаннях. Намагайся проявити поблажливість і спокій, щоб ухилитися від можливого конфлікту. Увечері тобі потрібно приділити увагу вирішенню сімейних питань.
Лев Початок дня буде конфліктним і принесе багато складнощів, з якими важко буде впоратися. Постарайся не втручатися в плітки та інтриги колег. У другій половині дня партнери можуть виставити додаткові умови до договору, що може призвести до втрат. Тобі потрібно відкласти підписання важливих документів, щоб уникнути ризиків. Увечері обов'язково приділи увагу профілактиці хронічних захворювань.
Діва. Сьогодні ти зможеш вирішити кілька важливих питань завдяки заступництву впливової особи. Використовуй старі ділові контакти, щоб виконати поставлені завдання. У другій половині дня займися аналізом статистики, щоб розібратися в справах. Потрібно прислухатися до порад більш досвідчених фахівців, щоб отримати гарний результат. Увечері на тебе чекає несподівана зустріч зі старим другом.
Терези   Цей день варто присвятити роботі з документами та аналізу своїх недоліків у роботі. Намагайся не поспішати у прийнятті важливих рішень, зважуй кожен свій крок. У другій половині дня можуть виникнути складнощі у вирішенні фінансових питань. Керівник відмовиться виконувати дану тобі обіцянку, що призведе до втрат. Увечері спробуй розслабитися за допомогою водних процедур і масажу.
Скорпіон У першій половині дня тобі варто проаналізувати свої дії, щоб розробити успішну стратегію. Твої партнери запропонують об'єднатися для досягнення важливої мети. У другій половині дня вдалий час для публічних виступів. Ти отримаєш пропозицію від конкурентів, яка принесе прибуток. Увечері варто зустрітися з друзями і придумати цікаві розваги.
Стрілець. Вранці тобі варто обмежити спілкування з особами, які провокують конфлікти. Будь уважніше при заповненні документів і підписанні важливих договорів. У другій половині дня можуть виникнути проблеми в діалозі з партнерами. Тобі потрібно відстоювати свої умови, щоб уникнути втрат. Увечері проблеми родичів можуть забрати багато часу і нервів.
Козеріг Сьогодні сприятливий день для навчання та освоєння нових професійних навичок. Тобі варто подбати про вирішення питань зі старими партнерами. У другій половині дня ти отримаєш важливу інформацію про плани свого керівника. Сміливо можеш ризикувати, щоб отримати потрібний тобі результат. Увечері відвідай родичів старшого покоління, які потребують твоєї допомоги та уваги.
Водолій. Цей день сприятливий для відновлення старих ділових контактів. Тобі потрібно зосередитися на вирішенні важливих питань і не відволікатися на дрібниці. У другій половині дня стережись інтриг своїх опонентів. Керівник може провести позапланову перевірку, тому наведи порядок у справах. Увечері твій партнер може спровокувати конфлікт на грунті ревнощів, стримуй себе.
Риби На початку дня твої колеги можуть відмовитися від виконання своїх зобов'язань. Будь уважніше в діалозі з новими партнерами, існує ризик обману. У другій половині дня можуть виникнути розбіжності з керівником. Тобі варто змінити свою поведінку і вчитися працювати в команді. Увечері можуть завітати гості, тому приготуй смачну страву на вечерю.




А зараз — усміхніться :)



Як завжди збираєш-збираєш на Ламборджіні і айфон .. а потім бац! Не стримався і купив собі кока-колу і снікерс: D


- Які хоробрі вчинки
ви робили в своєму
житті?
- Одного разу я на
алгебрі руку підняла.



Запам'ятай три правила.
1) не відступай.
2) не здавайся.
3) не з дієсловами пишеться окремо.

Rionews

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

ПОДІЇ

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат