Фахівці Чопської митниці Міндоходів вилучили у серба психотропні засоби

admin 05.06.2014 13:02 СОЦІО

В зону   митного контролю митного поста «Дякове» Чопської митниці Міндоходів в напрямку «виїзд» заїхав вантажний автомобіль марки   «DAF», під керуванням громадянина Сербії. В ході проведення митного огляду   вантажу та вантажного відсіку транспортного засобу, було виявлено серед особистих речей не вказані у митній декларації медпрепарати психотропної дії іноземного виробництва: 44 пігулки «BENSEDIN», 87 пігулок «XANAX», та 38 пігулок «DIAZEPAM».


Згідно з чинним законодавством щодо вищевказаних медичних препаратів із вмістом психотропних речовин встановлено обмеження при переміщенні через митний кордон. Крім того, для їх переміщення необхідний дозвіл на право ввезення (вивезення) чи на право транзиту. Право перевозити такі засоби і речовини мають фізичні особи, які придбали їх за призначенням лікаря, за наявності та на підставі рецепта, виданого закладом охорони здоров'я.



Митному органу не надали достовірних відомостей про особисті речі, які підлягають обов’язковому декларуванню у разі переміщення через митний кордон України. Відповідальною особою митного поста складено протокол про порушення митних правил, а лікарські медпрепарати – вилучено.

Інформаційно-комунікаційний відділ
Головного управління Міндоходів у Закарпатській області

admin

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

СОЦІО

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат