Доброго ранку, любі читачі! (+ ВІДЕО)

Rionews 27.05.2014 01:08 ПОДІЇ

Сьогодні вівторок, 27 травня. Наповнюйте свій ранок приємними дрібницями, додавайте до улюбленої кави бажаних солодощів і даруйте усмішку оточенню. Нехай випадкові справи чи термінові рішення не виводять із себе, а навпаки – дарують якомога більше успішних моментів. Вдалого вам вівторка і смачного кавування!

Цитата дня: У житті обов'язково повинні бути паузи. Такі паузи, коли з вами нічого не відбувається, коли ви просто сидите і дивитесь на Світ, а Світ дивиться на вас.

© Карл Ренц


27 травня 2014 року
по Закарпатській області: Мінлива хмарність, вночі місцями невеликий короткочасний дощ, вдень короткочасні дощі, грози. Вночі та вранці в гірських долинах туман. Вітер південно-східний 5-10, під час гроз поривчастий 15-20 м/с. Температура повітря вночі 11-16°, вдень 23-28°, в горах місцями 16-21° тепла.
Автошляхи: Вночі місцями нквеликий короткочасний дощ, вдень короткочасні дощі, грози. Вночі та вранці в гірських долинах туман. Видимість добра, в дощі 1-2 км, в тумані 200-500 м.
по м. Ужгород: Мінлива хмарність, вночі без істотних опадів, вдень короткочасний дощ, гроза. Вітер південно-східний 5-10, під час грози 12-17 м/с. Температура повітря вночі 13-15°, вдень 25-27° тепла.



МЕНИНИ 27 травня - Леонтій, Максим, Микита, Сидор



Цей день в історії

1753 — завершене будівництво Андріївської церкви в Києві.
1821 — заснована Миколаївська астрономічна обсерваторія.
1895 — англійський винахідник Бірт Акрес запатентував кінопроектор.
1900 — на парламентських виборах у Бельгії вперше у світі була випробувана система пропорційного представництва.


Що сьогодні буде в Ужгороді та краї

«Доміон»
До 28 травня   — “Люди Ікс: дні минулого майбутнього, 3D». Поч. о 10.00, 16.00 та 18.20. «Годзилла, 3D». Поч. 13.50, 20.50, 23.00. “Оллі та скарби піратів, 3D». Поч. о 12.20.

Кінотеатр “5-й елемент” (вул. Легоцького 19а, 3-й поверх)
До 28 травня   — «Годзилла, 3D». Поч. о 10.30, 17.45. «Люди Ікс, 3D”. Поч. о 12.45, 15.15, 20.00, 22.30.

Художній музей імені Бокшая
Виставка сучасного мистецтва з нагоди 200-річчя Т. Шевченка “Художники Закарпаття — Кобзарю” (Товариство професійних художників Закарпаття).                        
Постійно діючі експозиції та виставки.
Музей працює щодня (крім понеділка) з 10.00 до 17.00.

Падіюн
До 26 травня — виставка екзотичних метеликів.


Галерея «Ужгород»  
Творчий звіт дитячої школи мистецтв.
Галерея працює з 11.00 до 18.00, у суботу до 15.00, у неділю до 13.00. Вихідний — понеділок. \

Мистецький центр “Галерея Ілько”
Галерея працює щодня з 11.00 до 21.00, у неділю — з 12.00 до 19.00.

Арт-кав’ярня «Voto» (вул. Волошина, 24)
Виставка робіт   Людмили Корж-Радько.


Ужгород, провулок "Гірчичне зерно"
Виставка «50 відтінків рожевого».
До 31 травня — виставка "Революція в об’єктиві".

Готель «Інтурист-Закарпаття»
Щодня — жива музика, виступ гурту «Вітамін». Поч. о 19.00.

Закарпатський краєзнавчий музей — Ужгородський замок
Постійно діючі експозиції та виставки музею:
Тимчасова виставка «Історія фотосправи на Закарпатті».
Експозиція з історії Ужгорода та Ужгородського замку «Древній замок над Ужем».
Експозиція з історії духовної культури на Закарпатті.
Виставка холодної та вогнепальної зброї ХVІ — початку ХХ ст. з фондової колекції музею.
Експозиція меморіальної кімнати Президента Карпатської України Августина Волошина
Виставка народних музичних інструментів Закарпаття.
Виставка народного одягу Закарпаття.
Виставка стародруків та ікон VIII — початку XX ст.
Музей працює щодня (крім понеділка) з 10.00 до 18.00.  


Меморіальний будинок-музей народного художника України Ф. Манайла (Ужгород, вул. Другетів, 74)
Постійно діючі експозиції. Музей працює з 10.00 до 17.00 щодня, крім неділі й понеділка.

Меморіальний будинок-музей народного художника України А. Коцки
Постійно діючі експозиції. Музей працює з 9.00 до 16.00 щодня, крім неділі.



Що обіцяють зірки

Овен. У першій половині дня намагайся не втручатися в суперечки і уникати агресивно налаштованих осіб. Тобі потрібно зайнятися наведенням порядку в робочій документації. У другій половині дня можуть виникнути складнощі з бюрократичними інстанціями. Звернись по допомогу до керівництва, щоб вирішити виниклі проблеми. Увечері подбай про своє здоров'я і зроби профілактику хронічних захворювань.
Телець У першій половині дня тобі варто навести порядок на робочому місці. Ти знайдеш важливий документ, який давно шукала. У другій половині дня можуть виникнути розбіжності з колегами, які призведуть до затяжного конфлікту. Не варто звертати уваги на критику недоброзичливців, роби те, що задумала. Увечері можуть загостритися хвороби шлунково-кишкового тракту, почни дієту.
Близнюки Сьогодні на тебе чекає спілкування з великою кількістю людей. Використовуй свої ораторські здібності та вміння переконувати, щоб досягти потрібного результату. У другій половині дня ти отримаєш важливу інформацію про плани керівника. Намагайся не звертати уваги на дрібні перешкоди з боку недоброзичливців. Увечері тобі варто приділити час своїй зовнішності і пересортувати речі в своєму гардеробі.
Рак. Цей день сприятливий для відновлення старих ділових контактів і зв'язків. Тобі варто звернути увагу на дії своїх конкурентів і почерпнути цікаві ідеї. У другій половині дня відмовся від спілкування з особами, які викликають у тебе неприязнь. Сконцентрувавшись на важливому завданні від керівника, ти зможеш отримати високий результат. Увечері старайся не конфліктувати з родичами, щоб не псувати стосунки.
Лев   Сьогодні старайся обмежити поїздки і відмовитися від відряджень. Твої колеги можуть створити штучні перешкоди для нових починань. Не варто опускати руки, продовжуй робити те, що намітила. У другій половині дня потрібно обмежити контакти з опонентами, щоб уникнути конфлікту. Намагайся довести розпочаті справи до кінця, щоб усунути всі недоліки.
Діва. Цей день найкраще присвятити вирішенню юридичних питань. Тобі потрібно проявити старанність і наполегливість, щоб досягти бажаного результату. У другій половині дня старайся відмовитися від критики колег, інакше зіткнешся з неприємностями. Об'єднавшись з однодумцями, ти зможеш поліпшити свої показники. Увечері зустріч із друзями принесе приємні емоції та яскраві враження.
Терези Сьогодні варто зайнятися аналізом статистики, щоб уникнути фінансових втрат. Можливі розбіжності з керівником через твої амбітні плани. Варто прислухатися до зауважень і конструктивної критики. У другій половині дня фінансові питання можуть стати перешкодою в подальшому просуванні твоїх ідей. Порадься з більш досвідченими фахівцями, щоб уникнути помилок. Увечері ти зможеш врегулювати конфліктну ситуацію між родичами.
Скорпіон Сьогодні сміливо можеш починати здійснення своїх планів. Тобі варто проявити активність у вирішенні фінансових питань і взяти ініціативу на себе. У другій половині дня на тебе чекає зустріч із впливовою особою, яка винагородить за твої професійні вміння. Використовуй свою чарівність, щоб отримати потрібний результат. Увечері ділова вечеря з партнерами допоможе зміцнити зв'язки і отримати корисну інформацію.
Стрілець Цей день буде напруженим і складним у психологічному плані. Намагайся не втрачати рівновагу, інакше конфлікти посиляться. У другій половині дня можуть виникнути проблеми з новими партнерами. Тобі доведеться піти на поступки, щоб зберегти прибуток і ділові стосунки. Увечері постарайся розслабитися і заспокоїтися, щоб відновити нервову систему.
Козеріг Вранці на тебе чекає несподівана зустріч з особою, яка допоможе реалізувати важливі починання. Використовуй свою чарівність, щоб досягти бажаної мети. У другій половині переговори з партнерами будуть плідними і принесуть вигоду і швидкий прибуток. Можеш ризикувати, сформована ситуація буде для тебе сприятливою. Наприкінці дня доведеться затриматися на роботі через важливу зустріч з інвесторами.
Водолій. Сьогодні тобі доведеться боротися за справедливість і відстоювати свої ідеї. Керівник може критично поставитися до твоїх дій, що сильно тебе засмутить. У другій половині дня не варто засуджувати колег, це лише зіпсує твою репутацію. Обов'язково займися роботою з документами, щоб не залишати хвостів. Увечері тобі варто відволіктися від турбот і зайнятися чим-небудь для душі.
Риби Вранці утримайся від поїздок за кермом і старайся не спізнюватися на важливі переговори. Керівник може провести перевірку і виявить твої недоліки в роботі. У другій половині дня конфлікт, викликаний конкурентами, може негативно відбитися на вирішенні фінансового питання. Звернись за порадою до досвідченого фахівця, щоб врегулювати ситуацію. Увечері можливий конфлікт із партнером на грунті ревнощів.



А зараз — усміхніться :)


Шість років не пив, не курив, по бабам НЕ шлявся, а потім мама до школи віддала і понеслося!




"Немає кохання без болю...'' - сказав зайчик обіймаючи їжачка.



- Алло МНС?
- Так.
- Допоможіть мені звідси вилізти.
- А ви де?
- Вконтакті.

Rionews

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

ПОДІЇ

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат