ФРОНТ ОПОРУ про рішучий опір узурпації влади кланом Балог

admin 26.05.2014 17:32 ПОДІЇ

Молодіжна організація ФРОНТ ОПОРУ розповсюдила заяву з приводу попереджувальної акції проти узурпації влади кланом Балог.

Заява з приводу попереджувальної акції протесту
Активісти нашої організації взяли участь в попереджувальній акції протесту на площі Народній перед будівлею Народної Ради в Ужгороді. Цим самим ми засвідчили повагу до активістів інших організацій та звичайних громадян Закарпаття, які вимагають очищення влади та попереджають про контроль з боку громади всіх дій чиновників.

На сьогодні в області склалася ситуація, коли один сімейний клан Балог має намір монополізувати всю владу в краї. Наразі два рідні брати Віктор та Павло Балоги є депутатами Верховної Ради, ще один брат Іван очолює обласну раду, син Віктора Балоги Андрій та дружина Оксана є депутатами обласної ради. Маючи певні владні повноваження, клан домагається призначення на всі ключові посади в Закарпатті представників свого найближчого оточення.

З цією метою клан організовує «приватні» так звані «люстраційні комітети» від імені громади, які, насправді, громаді як такій не служать, а виконують функцію придворних люстраторів клану.

Ми знову заявляємо, що люстрацій ні процеси в області потрібно було починати саме з клану Балог. Адже саме Віктор Балога свого часу був прислужником у одіозного проросійського політика Віктора Медведчука і очолював його партію в Закарпатті СДПУ(о). Віктор Балога також був президентським секретарем при Вікторові Ющенку, а також міністром при уряді Януковича-Азарова. І ось зараз клан Балог знову намагається прибрати владу в свої руки.
Ми заявили свій протест проти узурпації влади кланом Балог публічно. Наразі тимчасово призупиняємо мирну акцію і попереджаємо, що якщо клан і надалі намагатиметься грубо загрібати владу в свої руки, то наштовхнеться на наш рішучий опір.

Слава Україні!

admin

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

ПОДІЇ

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат