Перечинщина забезпечує стабільні надходження до бюджетів усіх рівнів

admin 08.05.2014 16:13 СОЦІО

Фахівці Перечинського відділення Ужгородської ОДПІ підсумовують результати роботи протягом січня-квітня поточного року. За цей час суб’єкти господарювання Перечинщини сплатили майже 13,28 млн. грн. податків та зборів. Це на 2,5 млн. грн. більше, ніж за відповідний період минулого року.


Так, до Державного бюджету за чотири місяці надійшло 3,8 млн. грн., що 2 млн. грн. більше, ніж за відповідний період 2013 року.

До Місцевого бюджету спрямовано 9,5 млн. грн., що на 500 тис. грн. більше минулорічного показника надходжень.

За словами фахівців відділення, найбільшим платежем у дохідній частині району є податок з доходів фізичних осіб, який за цей період склав майже 6,7 млн. грн.

Крім того, в місцеву казну надійшло 988,8 тис. грн. плати за землю: юридичні особи сплатили   851,1 тис. грн., а фізичні – 137,7 тис. грн.

Єдиного податку до Місцевого бюджету з початку року надійшло 929 тис. грн., в тому числі з юридичних осіб – 122,1 тис. грн., з фізичних – 806,9 тис. грн.

– Надаючи широкий спектр адміністративних послуг, очікуємо від платників податків сумлінної сплати податків. Демонструючи прозорість та відкритість перед бізнесом, розраховуємо на чесну відповідь – добровільну сплату усіх належних платежів. Від того, наскільки відповідально кожен з нас віднесеться до виконання своїх податкових зобов'язань сьогодні, залежить добробут наших громадян і держави в цілому, – відмічають фахівці Перечинського відділення Ужгородської ОДПІ.

За матеріалами Перечинського відділення Ужгородської ОДПІ
Головного управління Міндоходів у Закарпатській області

admin

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

СОЦІО

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат