На «Uzghorod Fashion Day» зібрали 6 тисяч гривень на благодійність

admin 29.05.2013 12:00 СОЦІО

Несприятлива погода не змусила цінителів краси та моди пропустити в неділю щорічний показ «Uzghorod Fashion Day» в готелі «Прага». Цілий день дощ лив як з відра, але це не відображалось на настрої ужгородців та гостей міста. Відмітимо, що на показ завітали іноземці – гості з Германії та Угорщини.


19.00 – офіційний початок «Uzghorod Fashion Day», а гості все прибувають. Очікування поки запрошені займуть свої місця відтягнуло початок заходу на хвилин 30. Всі з нетерпінням чекали на нові колекції дизайнерів, щоб придбати собі «обновки». Отож, що ми побачили. Відкрив показ тандем дизайнерів Лара Зінчук – Ксенія Петрова з Івано-Франківська, які представили колекцію одягу та головних уборів. Два наряди були виставлені на аукціон та продані, а гроші, як і анонсувалось, були долучені до загальної суми, що йшла на придбання комп’ютерного обладнання для Тур‘я - Реметівського психоневрологічного диспансеру. Наступним глядачі побачили вихід дизайнера з Одеси – Наталі Кравченко з чудовою колекцією з шовку та атласу. І замкнуло перший блок представлення нової колекції від бренду «Garsia». В перерві між блоками – розіграш сертифікату на «Найкращу подорож по планеті» від туристичного агентства Магеллан та збір коштів для інвалідів з диспансеру.
Другий блок відкрила ужгородська дизайнерка Ольга Краснова, яка вразила глядачів своїм підходом до виготовлення екстравагантних речей. Наступними на подіум вийшли хлопці в новій колекції від світового бренду «Hugo Boss», які вразили навіть жіночі серця в залі. Постійна учасниця показів у Вашингтоні, Чікаго, Любліні та інших містах світу Ольга De Nogga зі Львова, продемонструвала свою колекцію та три наряди виставила на аукціон. І замкнула другий блок дизайнер з Івано-Франківська Надія Зайцева, яка продемонструвала свою колекцію. Як відмічали гості заходу, дуже шкода, що вона не виставила свої речі на аукціон – адже саме вона найбільше вразила публіку.  
Сума, яка була зібрана під час показу не надто вражала – майже   6 000 гривень. «Головне, що ми привернули увагу людей до інвалідів, адже вони також люди і потребують допомоги» - відмітив Тарас Іпполітов, заступник директора   Тур‘я - Реметівського психоневрологічного диспансеру. За ці кошти було закуплено комп’ютерне обладнання і разом з дизайнерами та віце-міс світу Анжелікою Лях та Міс Україна 2013 Анною Заячківською, які в понеділок відвідали диспансер, передано директору.
Організатори «Uzghorod Fashion Day» - модельне агентство «One Models Agency». Спіорганізатори – готельний комплекс «Прага». Генеральний партнер – глянцевий журнал «ONE magazine», генеральний інформаційний парнтер – радіо «Люкс Фм», головний інформаційний партнер – РА «Позитив», партнери – кав’ярня Какао та XL. Інформаційні партнери – газети «РІО», «Неділя», «Європа-центр», журнали «П‘ятниця» та «Будь в курсі», піар агенція «Mozaic PR», телеканали «Тиса 1» та ТРК «Даніо».

admin


За матеріалами організаторів

ТЕГИ : Fashion DayOne Models Agency

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

СОЦІО

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат