Несанкціоновані сміттєзвалища коштують ужгородцям 21,5 тис. в день

admin 04.12.2012 17:44 СОЦІО

Прибирання та ліквідація несанкціонованих сміттєзвалищ у 2012 році обійшлося ужгородському бюджету у 7,84 млн. грн. На наступний рік на цю статтю Департамент міського господарства запросив від міста аналогічну суму.

Про це свідчить дані проекту рішення №691, зареєстрованого для розгляду сесією Ужгородської міської ради цієї п’ятниці, 7 листопада.

«Якщо розділити цю суму на кожен із 365 днів, то виходить, що кожного дня на прибирання сміття із непередбачених для цього місць із бюджету міста списується 21 486 гривень. За такі гроші місто повинно було сяяти від чистоти. До мене неодноразово звертались ужгородці із скаргами на те, що в їх районах, м’яко кажучи, погано прибирають. Я писав відповідне звернення, на що мені відповідали, що люди боргують за вивіз сміття. Це в той час, коли на цьому відмиваються колосальні суми», - заявив депутат Ужгородської міської ради від партії УДАР Ростислав Буланов.

Зауважимо, що за вивіз сміття із сміттєвих баків у дворах багатоповерхівок,   мешканці платять згідно тарифів, 7 гривень   день. На прибирання паркових зон існує окремий фінансування.

admin

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

СОЦІО

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат