Самозванці-підстилки

07.09.2012 15:43 ПОЛІТИКА

Балога почав розчищати дорогу для своїх родичів та підстилок, яких веде в парламент.

Найважче було з Рахівщиною, де Балозі потрібно провести в Раду свого двоюрідного брата Петьовку. Тут явно голоси Петьовки відбирав представник колись славного роду націонал-патріотів банкір Ігор Климпуш. Було зрозуміло, що Климпуш і Петьовка топчуться на одному електоральному полі, тому Балоги доклали зусиль, щоб вмовити Климпуша знятися. Той знявся. Банкір вміє рахувати гроші, тому Балогам довелося добряче витрусити гаманець.

Майже без бою здався на окрузі з центром у Сваляві колишній ректор УжНУ і співпартієць Балоги Вегеш. Ще не так давно Балога на своїй сторінці у Facebook писав патетичну оду Вегешу, називаючи його ледь не еталоном інтелігентності та інтелекту. Та щось не склеїлося, тому Балоги вирішили свого співпартійця кинути і організувати на публіці «передачу підтримки» на користь представника Юлиної «Батьківщини» Кеменяша.

Тут є очевидний зговір між Балогою та Кеменяшем і оцінку цьому зговору мала би дати Юлія Тимошенко, яка на дух не переносить Балогу. Цікаво, чи дійсно Кеменяш сподівається, що після того, як отримав підтримку Балоги, рейтинг його зросте? Він хоч знає, що верховинці думають про Балогу та його клан?

Днями сам Віктор Балога зібрав свій актив у Мукачеві, по якому він, як відомо, йде в нардепи. Наслухався дифірамбів від своїх підстилок аж до нудоти. Був там ще один кандидат — мер Мукачева Лендєл, який публічно зізнався, що є «технічним» кандидатом під Балогу. Мовляв, потрібно більше своїх людей в комісіях. Той хоч щиро зізнався...

Найбільш блюзнірською є поведінка Балоги по округу з центром в Ужгороді. Тут ціла купа його «технічних». Свого часу, коли Сергій Ратушняк став мером, Балога притягнув до обласного центру прокурора Стратюка. Багато хто пам’ятає, як озброєні спецпризначенці блокували роботу мерії, як та ж таки прокуратура з балогівцем Стратюком блокувала ледь не всі рішення міськради. Вони робили все, щоб кинути місто в прірву й звинуватити у всьому Ратушняка. І навіть попри той шалений тиск Ратушняку вдавалося тримати місто на плаву і робилося значно більше, ніж зараз, коли Балога поставив керувати Ужгородом Погорєлова. І ось Стратюк став кандидатом у нардепи по Ужгороду й району. Знову ж таки на зло Ратушняку.

Крім того, пішов технічним від балогівців і гуморист Чучка, який чомусь повинен позиціонувати себе представником опозиції, бо був у «Батьківщині». Однак керівництво об’єднаної опозиції вже оголосило Чучку самозванцем і заявило, що від опозиції по округу йде Андрій Сербайло.

Ну і, нарешті, витягнув з рукава Балога по цьому ж округу і лікаря Смоланку. І дарма пацієнти чекають його в лікарні. Смоланка вирішив стати балогівським кнопкодавом і активно піариться. Першого вересня встиг побувати на «першому дзвонику» в трьох навчальних закладах.

Сергій Ратушняк на своїй сторінці у Facebook дав оцінку діям кандидатів-балогівців. Заява вийшла з перцем, але іншої оцінки вони не заслуговують.

Читайте у статтях:
Сергій Ратушняк: ГОЛОВНЕ ЗЛО І ТРАГЕДІЯ ЦІЄЇ ОБЛАСТІ — Вітьок Балога
Як виявилося, Кеменяш — один із презервативів Балоги...

ТЕГИ : віктор балога

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

ПОЛІТИКА

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат