Як виявилося, Кеменяш — один із презервативів Балоги...

Сергій Ратушняк 07.09.2012 16:03 ПОЛІТИКА

Алкоголік екс-ректор Вегеш зняв свою кандидатуру на користь Кеменяша. Балога поквапився заявити, що Камиш може представляти будь-яку силу — він усе одно член нашої («барвівсько-єдиноцентристської») команди.

Ну , по-перше, Кеменяш (чи Камиш) у парламенті потрібен, як замурований унітаз. І толку від нього стільки ж. Візьміть його «бурхливе» депутатство з 2002 року (яке він купив через Балогу, а той через Довжанина по Виноградівщині). Жодного виступу і заяви. А саме для цього парламенти і створені.

По-друге. Хіба могло бути по-іншому, якщо Камиш, Балоги і Пітьовки є однотипні і є спільниками по цілій низці злочинів. Вони однаково не читали жодної книги. Ні писати, ні говорити. Здавали ментам усіх навколо і прибирали їхні гроші, бізнеси та майно. Тривалий час мають спільні митні склади і, фактично, відкрито займаються масштабною контрабандою.

В помаранчевий період «говорящим» тілом по Свалявщині, Воловеччині та Міжгірщині був пан Микола Вегеш. Саме за це Камиш пролобіював йому посаду ректора. Той пиячив. Університет став бударом банди Балог і ганьбою на всю Україну. Але вступи, екзамени і використання студентів як продажного електорату стали таки обличчям УжНУ і приватним знаряддям у руках цієї зграї.

Але в мене питання не до цього політичного сміття, а до Юлії Тимошенко. Невже це для неї новина і це не було їй відомо і п’ять років тому? Чи, може, 57 тушок, які й дали змогу її посадити і кинути державу в диктатуру та міжнародну ізоляцію, були взяті у список не власноруч Юлією Володимирівною? З різницею хіба що в тому, хто зайшов у той список за три, а хто за п’ять млн. дол. США. Чи не так, шановна наша Юля? Чи не є це політичною корупцією, за яку би треба було зараз хоча би вибачитися перед своїми виборцями. Як це зробив О. Мороз. А чи не політичною корупцією було при прем’єрстві Тимошенко всі посади в області (а саме під прем’єром 90 % посад у регіоні) віддати в руки ОЗУ під паханатом Вітька Балоги? А його шнирів і холуїв — кеменяшів, чучок та інше політичне падло — тримати у списках БЮТ різних рівнів і надалі слугувати виключно кримінальним інтересам Балог та інших кланів по Україні, з вини яких 14 млн. українців не доїдають і далі нас очікують ще більший голод і холод.

Сергій Ратушняк

ТЕГИ : віктор балога

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

ПОЛІТИКА

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат