Закарпатський депутат торгував   особливо небезпечними наркотиками

admin 16.08.2017 14:59 КРИМІНАЛ

На Закарпатті депутат із спільниками збував особливо небезпечні наркотикиПрокуратурою області спільно з слідчим відділом УСБУ в Закарпатській області скеровано до Ужгородського міськрайонного суду обвинувальний акт відносно чотирьох осіб, один із яких є депутатом Кідьошської сільської ради Берегівського району, за обвинуваченням у збуті наркотичних засобів у особливо великих розмірах (ч.3 ст.307 КК України). Про це повідомляє прес-служба прокуратури Закарпатської області

Досудовим розслідуванням встановлено, що мешканець Берегівського району, раніше неодноразово засуджений (у тому числі за вчинення злочинів пов’язаних із незаконним придбанням, зберіганням, перевезенням, пересиланням та збутом наркотичних засобів та психотропних речовин), вступив в злочинну змову з місцевим мешканцем - депутатом Кідьошської сільської ради щодо незаконного збуту 500 грам особливо небезпечного наркотичного засобу - «екстракційного опію».

Вночі 23 квітня 2017 року, після передачі вказаних наркотиків та отримання за це від громадян 7000 Євро, останні були викриті та затримані співробітниками УСБУ в Закарпатській області.

Відповідно до висновку експерта Закарпатського НДЕКЦ МВС України виявлена речовина, містить у своєму складі морфін, кодеїн і є особливо небезпечним наркотичним засобом, обіг якого заборонено – концентратом з макової соломи (екстракційним опієм).
Маса концентрату з макової соломи (екстракційного опію) в перерахунку на суху речовину становить понад 427 грам, що становить особливо великий розмір та відноситься до особливо небезпечного наркотичного засобу обіг якого заборонено.

Довідково: ч.3 ст. 307 КК України - незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення, пересилання чи збут наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів, вчинені організованою групою, а також якщо предметом таких дій були наркотичні засоби, психотропні речовини або їх аналоги в особливо великих розмірах караються позбавленням волі на строк від дев'яти до дванадцяти років з конфіскацією майна.

admin

Коментарі :


20.08.2017 20:28 йони

вот так всегда.скажите на милость у этого депутата есть фамилия или непристойная и нецензурная кликуха.кака держава,таки законодатели позор.вот полиция видкрие впровадження,передадут в суд.а тот за пору десятков тысяч ну может сотен тысяч отпустит того пид особысте зобовьязання и.......усе.мадьярщина примет еще одного своего заблудшего негодяя,как-же наверное паспорт у него имеется


Додати коментар

 

 

 

Погода

КРИМІНАЛ

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат