Новини » ПОДІЇ

SELECT SQL_CALC_FOUND_ROWS * FROM news where (active_i = '1') and (lang_code = 'rus') and (date_i <= '2024-05-18') and ((cat_id = '3')or('0' >= '3')) and ((is_nonpublished <> '1')or(3 = '13')) order by id desc LIMIT 7020, 20

Аналітика: Чому українців чекає важкий рік. Прогноз Всесвітнього банку

(за оригіналом) Реформы, которые больно ударят по украинцам в 2014 году, обеспечат экономический рост уже в 2015-м

Ліки на Закарпатті подорожчали до 80 %, а то й удвічі  

В облдержадміністрації під головуванням заступника голови ОДА Михайла Поповича відбулася робоча нарада з питань цінової ситуації, яка склалася нині на регіональному ринку лікарських засобів.

Сатанинське кубло у Рахові виявилося бутафорним

Інформація про виявлення дивного місця в одній із закинутих будівель у Рахові сколихнуло Закарпаття. До Рахівського райвідділу міліції надійшла інформація від працівника Державтоінспекції про те, що до нього звернувся громадянин та повідомив, що виявив в напіврозваленій будівлі дивні речі: на землі голову свині, на стінах незрозумілі малюнки та інші речі, які його насторожили.

На Рахівщині терористи перекрили дорогу. Міліція бездіє

До редакції надійшов лист, у якому читач обурюється перекриттям дороги якимось молодиками.

Нова влада дає в Ужгороді землю, не дивлячись на мораторій. Навіть під крумплі

На цьоготижневу, 11 квітня, сесію Ужгородської міської ради депутатам видали… методичку. Саме товщиною з добру методичку пакет із 20 проектів рішень, які виносяться на засідання і стосуються тільки земельних питань.

Закарпаття долучиться до 7 Київського Безпекового Форуму

10-11 квітня ц.р. в Києві відбудеться 7 Київський Безпековий Форум, який започаткований в 2007 р. Фондом Арсенія Яценюка «Відкрий Україну». Форум є основною регіональною платформою для обговорення на найвищому рівні найактуальніших проблем безпеки Чорноморського регіону і всієї Європи.

КАДРОВІ ЗМІНИ: Чопська митниця Міндоходів має нового начальника

Ігоря Стрічика призначено в.о. начальника Чопської митниці Міндоходів.

Доброго ранку, любі читачі! (+ ВІДЕО)

На календарі середа, 9 квітня. Прокидайтеся під акомпанемент улюблених мелодій і наповнюqте оселю ароматом свіжозвареної кави. Компанія бажаних співрозмовників нехай доповнює цю ранкову ідилію та надихає на хороший день. Віддавайте перевагу передусім корисним для вас справам, цілком можливо, що небажані потім не доведеться допрацьовувати. Гарного дня й смачного кавування!

На Закарпатті вивезли піщано-гравйної суміші на 3 тисячі гривень

Інспекторами Державної екологічної інспекції у Закрпатській області проведено позапланові перевірки дотримання природоохоронного законодавства на землях водного фонду Тячівського та Мукачівського районів. В ході здійснення заходів державного нагляду (контролю) було виявлено факти самовільного видобутку піщано-гравійної суміші із застосуванням спеціальної техніки в межах прибережних захисних смуг річок Тересва та Латориця. Держекоінспекцією проведено розрахунки збитків, завданих державі внаслідок таких неправомірних дій, на загальну суму 3132 грн.

Аналітика: Чому Донбас не стане частиною Росії

Издевательская пародия на киевский Майдан придает событиям на востоке Украины черты не столько политического кризиса, сколько жестокого реалити-шоу наподобие тех, о которых было модно снимать фантастическое кино в восьмидесятых годах прошлого века.

Закарпатські активісти вимагають від Авакова проведення конкурсу

За підсумками сьогоднішньої акції протесту відносно в. о. начальника УМВС України в Закарпатській області, полковника Сергія Шаранича, активісти планують підготувати заяву міністру МВС України Авакову.

Головний міліціонер Закарпаття заяву на звільнення не писатиме(ФОТО)

Під стінами Закарпатського УМВС зібралися в межах пів сотні активістів з вимогою звільнення в. о. УМВС України в Закарпатській області Сергія Шаранича та призначення відкритого конкурсу на цю посаду.

Податкова міліція Закарпаття вилучила   2000 пляшок "лівої"горілки

Про це повідомив в.о. начальника оперативного управління ГУ Міндоходів у Закарпатській області Андрій Мілюченко.

Через Чопську митницю італійські туфлі, сумки та каструлі в Україну не потрапили

Громадянин України їхав із Італії в Україну і вирішив перетнути кордон на митному посту «Тиса» Чопської митниці Міндоходів. Заїхав він на митний пост на вантажному фургоні марки «Mercedes-Benz» з реєстраційним номерним знаком Португальської Республіки по каналу «червоний коридор».

Будапештський суд постановив тримати Нагірного під вартою

Допоки не вирішиться питання про екстрадицію.

Люстраторів проти міліціонера Шаранича оплачує Балога

Як повідомляє сайт газети "Трибуна", клан Балог оплачує люстраторів, які хочуть відставки начальника УМВС в Закарпатській області Сергія Шаранича.

Ужгородці просять врятувати площу Народну від вандалів

До редакції надійшов лист від ужгородців, які занепокоєні фактами вандалізму на площі Народній.

У Мукачеві ромське озброєне заворушення (ФОТО)

Заворушення у ромському таборі в Мукачеві: місцеві весь день з'ясовують відносини. За попередньою інформацією, конфлікт розгорівся на побутовому грунті між ромськими угрупуваннями.
 

Сесія призначить ужгородського бізнесмена Ярослава Шафаря заступником міського голови

Цієї п’ятниці, 11 квітня відбудеться чергова ХХІ сесія Ужгородської міськради VI скликання, на якій розглядатимуть кадрові й земельні питання.

 

Погода

Стрічка новин

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат