Новини

SELECT SQL_CALC_FOUND_ROWS * FROM news where (active_i = '1') and (lang_code = 'rus') and (date_i <= '2024-04-24') and ((cat_id = '0')or('0' >= '0')) and ((is_nonpublished <> '1')or(0 = '13')) order by id desc LIMIT 0, 20

Поблизу Нижніх Воріт у ДТП загинув житель Прикарпаття

24 квітня, близько 11-ї години, до поліції надійшло повідомлення про дорожньо-транспортну пригоду за участі двох авто неподалік села Нижні Ворота.

Мукачівець цілий рік користувався банківською картою, яку загубив пенсіонер

До співробітників Мукачівського районного управління поліції звернувся місцевий пенсіонер та розповів, що з його банківської картки, яку він загубив, зникли гроші.

Уряд погодив призначення Юрія Гузинця заступником голови Закарпатської ОВА

Колишній голова Ужгородської РДА відповідатиме за гуманітарний напрямок, зокрема освіту і культуру.

В Ужгороді чоловік погрожував своїй дружині гранатою

Сьогодні, близько 5-ї години, на службовий планшет патрульних надійшло повідомлення про домашнє насильство на вулиці Івана Франка, в Ужгороді.

Відійшов у вічність почесний громадянин Ужгорода Іван Мешко

23 квітня, на 99-му році життя відійшов у вічність засновник та перший декан економічного факультету УжНУ, доктор історичних наук, активний громадський діяч і палкий патріот України, Почесний громадянин Ужгорода Іван Мешко.

Правоохоронці завершили розслідування у справі щодо масової бійки у Підвиноградові

Слідчі відділення поліції № 1 Берегівського районного відділу поліції завершили досудове розслідування за фактами організації масової бійки у селі Підвиноградів та умисного вбивства одного з її учасників.

Мешканець Мукачівщини, який підпалив будинок дружини, отримав 5 років ув’язнення

За публічного обвинувачення Свалявського відділу Мукачівської окружної прокуратури мешканця Полянської громади засуджено до 5 років 6 місяців позбавлення волі.

В Ужгороді облаштують ще одну платну парковку на 150 місць

До кінця травня на площі Корятовича — вулиці Духновича підготують ще близько 150 місць на ще одній платній парковці. Про це розповів директор комунального підприємства “Ужгородпарксервіс” Юрій Білавич.

БЕБ на Закарпатті упередило неефективне використання 8,8 млн грн місцевого бюджету

Аналітики Теруправління Бюро економічної безпеки у Закарпатській області виявили ризикову тендерну закупівлю.

Таксистів з Виноградова та Вилоку та підозрюють у переправленні через кордон військовозобов’язаних

Двох таксистів – жінку з села Вилок та чоловіка з міста Виноградів затримали прикордонники під час спроби переправити через кордон 8 чоловіків. Зловмисників виявили у ході реалізації інформації від оперативних співробітників Мукачівського прикордонного загону.

На Великоберезнянщині сталася масштабна пожежа в житловому будинку

22 квітня о 21:09 до ДСНС надійшло повідомлення про пожежу в житловому будинку за адресою: Ужгородський район, Костринська тергромада, с. Люта.

На Закарпатті від епілептичного нападу помер військовозобов’язаний

По дорозі до навчального центру у військовозобов’язаного стався епілептичний приступ. Офіцер супроводу надав першу домедичну допомогу та викликав «Швидку допомогу», однак медики не встигли.

Закарпатець спробував обміняти фальшиве водійське посвідчення на нове

До сервісного центру МВС на Закарпатті звернувся чоловік для обміну посвідчення водія, але його так і не отримав, адже документ мав ознаки підробки.

На Закарпатті судитимуть мешканця Київщини, який ошукав матір загиблого воїна на 7,5 млн гривень

Мешканець Київщини залучив жителів кількох областей України до незаконної оборудки. Зловмисники виманили у матері полеглого військовослужбовця гроші, які жінка отримала як виплату від держави у зв’язку зі смертю сина на війні.

На Закарпатті затримали чотирьох ухилянтів з переправниками, які їхали до кордону на таксі

Прикордонники Мукачівського загону затримали переправників та чотирьох ухилянтів, які намагалися незаконно потрапити до Румунії. До кордону вони їхали на таксі.

Відомо, як виглядатиме меморіальний парк в Ужгороді

Сьогодні в Ужгороді було розглянуто концепт проєкту майбутнього меморіального парку, який буде розташований на місці теперішнього цвинтаря на вулиці Капушанській.

Злочинна група на Закарпатті відбирала майно в самотніх осіб літнього віку

Про це у своєму телеграм- каналі повідомив Омбудсман Дмитро Лубінець.

На Закарпатті реалізують проєкти підтримки захисників та їхніх родин у сфері охорони здоров’я

Ми системно й безупинно працюємо над розробкою і реалізацією проєктів підтримки наших захисників, ветеранів та їхніх родин. Один з напрямків – це якісні й доступні медичні послуги, - повідомив голова Закарпатської ОВА Віктор Микита.

"Минай" грає внічию з "Рухом"

В УПЛ відбулися матчі 25-го туру. ФК "Минай" приймав львівський "Рух", рахунок зустрічі - 1:1. Голи: Петько (68) - Квасниця (77).

Закарпаття отримає близько 4,5 млн євро грантових коштів від ЄС

Закарпаття отримає близько 4,5 млн євро грантових коштів від ЄС для реалізації проєктів розвитку в межах транскордонної програми Interreg NEXT Польща – Україна 2021-2027, - повідомив голова Закарпатської ОВА Віктор Микита.

 

Погода

Стрічка новин

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат