Новини

SELECT SQL_CALC_FOUND_ROWS * FROM news where (active_i = '1') and (lang_code = 'rus') and (date_i <= '2024-10-05') and ((cat_id = '0')or('0' >= '0')) and ((is_nonpublished <> '1')or(0 = '13')) order by id desc LIMIT 0, 20

На Перечинщині сталася масштабна пожежа на території однієї з церков

Надранок рятувальники Перечина виїхали у село Порошково, де на території Евангельської церкви виникла пожежа. Загорання трапилось в котельні звідки перекинулось на гараж.

Керівники Закарпаття привітали освітян з професійним святом

Напередодні Дня працівників освіти мав честь привітати освітян Великолучківської територіальної громади з їхнім професійним святом, - повідомив заступник голови Закарпатської ОВА Василь Іванчо.

Віктор Микита разом з Володимиром Зеленським привітали освітян напередодні професійного свята

На Сумщині разом із Главою держави Володимиром Зеленським та керівником Офісу Президента Андрієм Єрмаком привітали педагогів напередодні Дня працівників освіти, - повідомив заступник голови Офісу президента Віктор Микита.

На Закарпатті пройде зустріч Роберта Фіцо та Дениса Шмигаля

У понеділок, 7 жовтня, біля Ужгорода відбудеться вже друге спільне засідання урядів Словаччини та України.

В Ужгородському РТЦК побили ветерана ЗСУ і батька відомої української акторки

В Ужгородському РТЦК побили батька Юлії Буйновської, відомої української акторки серіалів “Полкан”, “Просто Надія” та інших.

Внаслідок автотрощі неподалік Перечина постраждало двоє людей

На автошляху Н-13 Львів — Самбір — Ужгород сталася аварія за участю Peugeot 807 та Daewoo Nexia.

Понад 30 закарпатців досягли столітнього віку

На Закарпатті проживає 31 довгожитель, якому виповнилось сто років, з них 24 жінки та 7 чоловіків. Найстарший мешканець області у жовтні має відсвяткувати 107-й день народження. Загалом на Закарпатті проживає близько 2,8 тис. довгожителів, яким виповнилось більш як 90 років.

Війна триватиме

Були різні думки щодо того, коли закінчиться війна. Була думка, що війна закінчиться перемогою, але ніхто не міг пояснити, що вкладається у зміст слова «перемога». Капітуляція росії? Це неможливо, бо росія ядерна держава.

На Закарпатті відбувся дводенний Міжнародний економічно-туристичний форум

Цими днями на Закарпатті проходив дводенний Міжнародний економічно-туристичний форум, який об’єднав представників бізнесу, органи влади та експертів для обговорення важливих питань розвитку регіону, - повідомив заступник голови Закарпатської ОВА Василь Іванчо. - Головними темами форуму стали експорт, енергетика, логістика та туризм, що відіграють ключову роль у зміцненні економіки краю.

Віктор Микита разом з Президентом та головою ОП провели зустріч з головами громад Сумщини

Разом із Главою держави Володимиром Зеленським, керівником Офісу Президента Андрієм Єрмаком та урядовцями провели зустріч з очільниками ТГ регіону, - повідомив заступник голови Офісу президента Віктор Микита.

Потрійна жорстка ДТП на Тячівщині (ВІДЕО)

Жорстка потрійна ДТП трапилася сьогодні в селищі Буштино, - повідомив Віталій Глагола. - Від однієї з автівок не залишилося майже нічого.

Абсурд у справі про зґвалтування неповнолітньої в Верхніх Воротах на Закарпатті

Сьогодні, 4 жовтня, адвокати обвинувачених у справі щодо групового зґвалтування неповнолітньої дівчини на Закарпатті подали клопотання про закриття провадження, повідомив у соцмережі Віталій Глагола.

В Ужгороді автівка збила дитину на пішохідному переході (ВІДЕО)

Подія трапилася на проспекті Свободи поблизу готеля Закарпаття, повідомив Віталій Глагола.

Віктор Микита з робочою поїздкою відвідав Сумщину

Разом із Президентом Володимиром Зеленським та керівником Офісу Президента Андрієм Єрмаком відвідали прифронтовий регіон, - повідомив заступник голови Офісу президента Віктор Микита.

На Закарпатті відбулася фотовиставка з нагоди 30-ї річниці роботи УВКБ ООН в Україні

30 років для людини - старт усвідомленого дорослого життя, - повідомив т.в.о. голови Закарпатської ОВА Мирослав Білецький. - Для діяльності організації - це величезний відрізок, на якому були перемоги і поразки, труднощі й успіх, тисячі людей, яким допомогли.

В Ужгороді відзначили школярів-двохсотбальників та переможців олімпіад і міжнародних конкурсів

В Ужгороді відзначили школярів-двохсотбальників за результатами НМТ та переможців фінальних етапів учнівських олімпіад і міжнародних конкурсів.

На Закарпатті обладнають ще три класи безпеки

Це стало можливим за фінансової підтримки міжнародної неурядової організації Save the Children у співпраці із ОВА, - повідомив т.в.о. голови Закарпатської ОВА Мирослав Білецький.

На Хустщині сталася масштабна пожежа в житловому будинку

Пожежа сталася вночі 3 жовтня у с. Лисичово. Вогнем знищено крівлю на площі 100 кв. м, пошкоджено стіни та речі домашнього вжитку. Причина й збитки встановлюються.

9 закладів освіти Закарпаття отримали нові автобуси

Сьогодні 9 громад Закарпаття отримали нові шкільні автобуси, - повідомив т.в.о. голови Закарпатської ОВА Мирослав Білецький. - Їх для потреб освітян і жителів краю закупили завдяки розподілу субвенції з державного бюджету у розмірі понад 66 мільйонів гривень та співфінансуванню з місцевих бюджетів.

 

Погода

Стрічка новин

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат