Новини

SELECT SQL_CALC_FOUND_ROWS * FROM news where (active_i = '1') and (lang_code = 'rus') and (date_i <= '2024-10-08') and ((cat_id = '0')or('0' >= '0')) and ((is_nonpublished <> '1')or(0 = '13')) order by id desc LIMIT 12220, 20

Жителі приміських сіл Ужгородщини створюють об’єднану громаду

На Закарпатті невдовзі має постати що одна, шоста за ліком ОТГ. Рішення про створення об’єднаної територіальної громади прийняли Холмківська, Тарновецька та Сторожницька сільські ради Ужгородського району.

Помер Михайло Волощук – колишній керманич Закарпатської області

Відійшов у вічність у віці 83-х років відомий державний діяч Волощук Михайло Юрійович. Про це повідомили колишні колеги державного діяча.

Ужгородський військком Журавльов пішов на підвищення

Сьогодні військовий комісар Ужгородського ОМВК, підполковник Микола Журавльов попрощався з колективом установи.

У Коритнянах на Ужгородщині запустять єдиний в Україні «Children patrol police»

Запуск першого і єдиного в Україні дитячого шкільного патруля «Children patrol police» відбудеться в понеділок в Коритнянській школі

«Золотий» асфальт в Ужгороді: чи покарають Андріїва за багатомільйонну оборудку

Як стало відомо clipnews.info, Національне агентство із запобігання корупції працює над збором і перевіркою матеріалів щодо розкрадання коштів

Експерти перевірять стан опори пішохідного мосту в Ужгороді, яку пошкодив льодохід

Інтернетом ширяться світлини ужгородського мосту, опору якого пошкодив потужний льодохід.

На трьох реорганізованих факультетах УжНУ - нові в.о. деканів

Наказом ректора УжНУ Володимира Смоланки виконувачами обов’язків деканів ряду факультетів призначено:

Чим закінчиться корупційний скандал в Ужгородській мерії?

Події з хабарем у мерії Ужгорода доволі швидко стали темою уваги всієї України. Можливо, через те, що навіть генпрокурор Юрій Луценко приділив цьому увагу. Щоправда, Луценко поспішив і розповів, що сам вимагач хабара, заступник мера Ужгорода Іштван Цап утік.

Авдіївський синдром

Тривалий час на лінії фронту нічого суттєвого не відбувалося. Аж раптом виникла Авдіївка. За три дні вбито 10 українських вояків. Загинули і мирні мешканці. У самопроголошеній ДНР кажуть, що вбили понад 80 наших військових. Інформацію перевірити важко.

Сповідь про скандальну добудову хоспісу на Виноградівщині

Попри те, що офіційні особи пафосно прозвітували про добудову на Виногра­дівщині найкращого хоспісу в Україні, зводився він із великими скандалами.

Nomen: Новий формат неформальної освіти в Ужгороді

Ужгород постійно створює освітні проекти. Серед них — «Вуличний університет», «Відкриті екскурсії», навчальні тренінги й івенти від різних організацій та викладачів класичних вузів. Творчі активні люди організовують лекції у мистецькому центрі «Галерея Ілько», проводять майстер-класи і воркшопи у бібліотеках, унікальних кафе або й просто неба. У місті бувають разові просвітницькі заходи або ж цілі серії і програми різної тематики. Нещодавно в освітньому просторі Ужгорода з’явився новий перспективний проект «Nomen».

Як врятувати парки Ужгорода від намірів влади їх «реконструювати»

Ужгородська міськрада оприлюднила умови конкурсу щодо реконструкції парків та скверів Ужгорода і з цього приводу хочу висловити коротку ремарку.

Ужгород потрапив до п’ятірки в рейтингу «Найпривітніше місто України»

Нещодавно один із сайтів проводив опитування серед користувачів. З’ясовували, які населені пункти держави є найбільш привітними до гостей. Відрадно, що рейтинг очолив обласний центр Закарпаття.

Шлюб за добу. В Ужгороді новою послугою скористується перша пара

4 лютого в Ужгороді зареєструють одруження першої пари наречених в рамках проекту «Шлюб за добу». Церемонія відбудеться в приміщенні Закарпатської обласної філармонії

Антиугорська акція в Києві викликала обурення в Угорщині та Закарпатті

31 січня громадська організація "Чорний комітет" провела пікетування Посольства Угорської Республіки в Києві з дивною вимогою визнання в Угорщині української мови державною.

Консул Словаччини в Ужгороді Янка Буріанова влаштувала оригінальний прощальний концерт

Консул Словаччини в Ужгороді Янка Буріанова йде з посади. У словацькому місті Собранце вона влаштувала оригінальний прощальний концерт, за участі Мукачівського хору хлопчиків та юнаків.

Закарпатці масово підтримують флешмоб під назвою «Нагодуй птахів взимку»

На Закарпатті зимують десятки видів різних птахів: синиці, горобці, ластівки, чижі, снігурі, сойки, сороки, земняки, чикотні, щиглики, граки, ворони, галки й лебеді. Деякі з них постійно живуть у нашій області, а деяким доводиться долати тисячі кілометрів на шляху до нас.

Теплі новини: з лютого у Тячівському лісгоспі можна знову придбати дрова! (ВІДЕО)

Тячівський лісгосп запровадив новинку, віднедавна тут реалізують колоті дрова. Для забезпечення потреб як приватних будинків так і деяких підприємств району паливним матеріалом лісівники розгорнули ціле виробництво.

Діти з шкільного лісництва Ужгородщини попіклувалися про пернатих братів (ФОТО)

Разом з лісівниками учні шкільного лісництва Кам'яницької загальноосвітньої школи виготовили і встановили такі важливі та потрібні для птахів годівниці.

Москаль закликав Гройсмана: необліковану деревину — на рятування Авдіївки

Москаль закликав Гройсмана негайно відправити всю затриману на кордоні з ЄС в Закарпатті необліковану деревину на рятування Авдіївки

 

Погода

Стрічка новин

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат