В "рейдерській справі" магазину Корзо в Ужгороді апеляційний суд хоче через "нововиявленні" обставин

Віталій Грегор 28.02.2018 12:16 СОЦІО

Сьогодні, 28 лютого о 13:00, в апеляційному суді Закарпаття під головуванням М.Мацунича переглядатиметься рішення Верховного суду у резонансній справі довкола скандального магазину "Корзо", свого часу рейдерським шляхом "віджатого" у групи літніх жінок, що утримували його у спільній власності.

Суть даної рейдерської оборудки в обласному центрі Закарпаття полягає в привласненні екс-депутатом магазину на центральній вулиці міста через підставних осіб та шляхом фальсифікації документів (підписи були надруковані на звичайному струйному принтері).

«Нововиявленими обставинами» співучасники рейдерського захоплення магазину «Корзо» в центрі Ужгорода називають довіреність між засудженим екс-директором Наталією Запорожець та «піджаком» Максимом Зав’ялов,   укладення якої зараз, через 7 років, називають «помилковим».

Саме дана довіреність стала однією з перших підстав для незаконного перепродажу частини магазину наступному «піджаку» Оксані Шек, що вже встановлено рішеннями судів. Остання є до того ж подругою колишнього керівника товариства Наталії Запорожець, що в свою чергу сприяла рейдерам після того, як незаконно заволоділа приміщеннями товариства, поспіхом передавши їх в іпотеку банку та отримала під це значні позики.

В такий «креативний» спосіб представники рейдерів, які пов’язані із екс-депутатом Ужгородської міськради Павлом Маєрчиком, намагаються знову скасувати рішення Верховного суду України, яким було повернуто майно товариства реальним власникам.

Враховуючи абсурдність «доказів» рейдерів-апелянтів, що зводиться до чергової спроби відібрати майн, справжні власниці сподіваєються, що апеляційний суд, виважено підходитиме до справи та не дозволить так зухвало плювати на інші рішення судів проголошені Іменем України, як цього хочуть рейдери.

Читайте також:
Рейдерство: в центрі Ужгорода намагаються відібрати чужу будівлю!

Віталій Грегор

ТЕГИ : рейдерство

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

СОЦІО

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат