Список закарпатських депутатів, які ввійшли у Народну раду (ФОТО)

admin 31.01.2014 11:58 ПОДІЇ

На вчорашньому засіданні Народної Ради було озвучено список всіх депутатів, які увійшли до неї.

Нагадаємо, список членів Ради мало бути затверджено рішенням Закарпатської обласної ради. Голова Облради Іван Балога навіть підписав це рішення.

Однак, Закарпатська прокуратура оперативно звернулася до Закарпатського окружного суду, котрий і ухвалив заборону затверджувати та оприлюднювати це рішення.

Саме тому депутати тривалий час вагалися та називали його нелегітимним. Наприклад, на засіданні спершу точилися дискусії щодо правомочності новоствореної Ради та її призначення. Та все ж згодом було вирішено, що вона повинна скоординувати дії всіх зацікавлених осіб у цей складний революційний період.

Таким чином список членів Народної Ради має наступний вигляд:

Громадські активісти: Юрій Світлик, Юлія Дуб, Тарас Деяк, Володимир Піпаш, Ростислав Буланов, Володимир Феськов, Олександр Марусенко, Андрій Риба, Василь Маняк, Павло Гомонай, Іван Габор, Ірина Гармасій, Олег Куцин, Едуард Шуфрич, Олександр Кеменяш.

Фракція «Батьківщини»:   Антон Ліврінц, Андрій Сербайло, Петро Голубка, Михайло Качур, Василь Федурцьо.

Фракція «Фронт змін»:Богдан Кинів, Мирослав Білецький

Фракція «Єдиний центр»: Михайло Кічковський,Антон Зелінський, Володимир Чубірко,Мирослава   Каламуняк, Максим Хохлов, Іван Микульця, Михайло Кіндрат, Микола Вегеш

Попередньо в список мало увійти по одному представнику від партій угорців КМКС та ДПУУ, але перші відмовилися, а другі не організувалися з технічних причин.


Мукачево.net

admin

ТЕГИ : Закарпатська народна радаЗакарпатська обласна радаЄвромайданєц

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

ПОДІЇ

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат