Футбол, ЛЧ. Битва за плей-оф для «гірників» і остання надія іспанців

27.11.2013 13:47 СПОРТ

Сьогодні в 21.45 починається матч групового турніру Ліги Чемпіонів між донецьким «Шахтарем» та іспанським «Реал Сосьєдадом». Український клуб ще бореться за плей-оф Ліги чемпіонів, іспанський за плей-оф Ліги Європи.


При вдалих розкладах, іспанці можуть пробитися і до плей-оф головного турніру Європи. Для цього їм необхідно в Донецьку обігравати «Шахтар», а потім «Байєр» на своєму полі, і сподіватися на 100-відсотковий результат МЮ в останніх двох матчах проти своїх суперників.

«Це буде дуже важкий матч, важка боротьба, - заявив напередодні матчу наставник «Сосьєдаду». - Але ми зробимо все можливе, щоб продемонструвати гру високого класу. Всі наші футболісти здорові. Але одна справа - бути здоровими, а інше - показати високий клас. Звичайно, ми виставимо найкращих гравців, тому що цей матч для нас дуже важливий. Тому на поле вийдуть найсильніші. Завтра ми докладемо всіх зусиль для перемоги. Сподіваюся, що після матчу з «Шахтарем» ми продовжимо боротьбу в Лізі чемпіонів».

Сподівається продовжити боротьбу в плей-оф і команда Мірчі Луческу, якому вдалося під час тривалої перерви зберегти фізичні кондиції багатьох основних гравців, а також провести невеликий збір у Туреччині. Остання гра в чемпіонаті проти «Севастополя» довела, що «гірники» потроху виходять з тривалої кризи. Футболісти добре входять у гру, за рахунок чого мають шанс на швидкий гол у сьогоднішньому поєдинку.

«Футболісти інтегруються в нашу гру. Новачки діють все краще і краще, - заявив Луческу напередодні матчу. - Гра стає схожою на торішню. Для нас дуже важливо в кожному нашому матчі показувати, що ми краще нашого суперника. Для майбутнього наших футболістів такий момент дуже важливий. А вийдемо ми з групи або не вийдемо - це залежить від дуже багатьох чинників. Ну а найважливіше - щоб наші гравці показували той футбол, який має велике майбутнє. У нас в складі - в середній і атакуючій лініях, - напевно, наймолодші футболісти в цій Лізі чемпіонів. Голи, на жаль, не забиваються за рахунок одного тільки таланту. Вони забиваються найчастіше за рахунок великого досвіду, якого, на жаль, немає у наших футболістів. Я вірю в нашу гру, наших футболістів. Вірю в підтримку наших глядачів. Але обіцяю, що гра буде дуже складною. Спробуємо все зробити для того, щоб добитися позитивного результату».

Група "A"
27 листопада, середа:
"Баєр" — МЮ (21.45), "Шахтар" — "Реал Сосьедад" (21.45, «Україна»).
10 грудня, вівторок: МЮ — "Шахтар" (21.45), "Реал Сосьедад" — "Баєр" (21.45).

МЮ — 8
"Баєр" — 7
"Шахтар" — 5
"Реал Сосьедад" — 1

ТЕГИ : Ліга чемпіонівфк шахтар

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

СПОРТ

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат