Новини

SELECT SQL_CALC_FOUND_ROWS * FROM news where (active_i = '1') and (lang_code = 'rus') and (date_i <= '2024-04-26') and ((cat_id = '0')or('0' >= '0')) and ((is_nonpublished <> '1')or(0 = '13')) order by id desc LIMIT 0, 20

В Ужгородському замку пройде фестиваль Бельтайн

27-28 квітня на території Ужгородського замку пройде Благодійний фестиваль «Бельтайн – свято весняного буйноцвіту»

Олександр «Юрист»: «У мене хороших друзів більше нема… Фото є, а друзів нема»

Звідки у військовослужбовця ТЦК та СП орден «За мужність»? Дізнайтеся його історію.

Андрій «Бродяга» Ткачук: Не є чимось героїчним втопитися в Тисі

Андрій Ткачук відомий як «Бродяга». Він давно став легендою спорту. Чемпіон України з трейлу, рекордсмен України з бігу на 24 і 48 годин, бронзовий призер Чемпіонату світу з бігу на 24 години. Та сьогодні ми поговоримо з Бродягою-воїном, який став на захист України в 2014-му і без вагань 24 лютого 2022 року вже був у строю.

Напередодні матчу з “Динамо” гравців закарпатського “Минаю” намагалися підкупити?

ФК «Минай» провів внутрішнє розслідування за фактом спроби залучення гравців клубу до організації матчів з фіксованим результатом. Про це йдеться у заяві на офіційній сторінці клубу.

Дозвіл на перебування у прикордонній смузі на Закарпатті можна отримати на онлайн порталі

Подати заяву на оформлення такого документа відтепер можна на порталі Допомога Закарпаття за посиланням https://bit.ly/44cHNFb. Цей процес інтуїтивно зрозумілий і простий.

У Мукачівській міській раді відбулися обшуки

У Мукачівській міській раді проводять обшуки, стадіон «Авангард» таки залишається головним приводом для перевірки всієї документації у міськраді.

Громади Закарпаття звернулися до ЗМІ та СБУ з проханням припинити маніпуляції навколо "Свидовця"


Мешканці Ясінянської та Усть-Чорнянської громад закликають ЗМІ публікувати винятково перевірену інформацію про майбутній курорт "Свидовець" та уникати спекуляцій щодо даної теми. Зокрема, "припинити маніпуляцію міфічними інвесторами, котрих на даному етапі немає", а також "оманливими цифрами щодо вирубки лісів "під курорт".

На Закарпатті судитимуть 5 осіб, які організували нелегальні гральні заклади

Детективи Територіального управління Бюро економічної безпеки у Закарпатській області завершили досудове розслідування у кримінальному провадженні щодо нелегальної діяльності гральних закладів.

Дві закарпатські ТГ увійшли до сімки кращих громад за рейтингом Проєкту USAID «ГОВЕРЛА»

Системна та активна майже дворічна співпраця з Проєктом USAID «ГОВЕРЛА» відкрила для Закарпаття нові можливості для розвитку та підсилення наших ТГ, - повідомляє заступник голови Закарпатської ОВА Василь Іванчо.

На Тячівщині п’яний чоловік викрав авто і скоїв ДТП

24 квітня, до поліції зателефонував 49-річний житель села Середнє Водяне і повідомив про зникнення його автомобіля марки «Lanos».

На Закарпатті розширюють можливості існуючих пропускних пунктів та будують нові

Сьогодні у Закарпатській ОВА відбулася важлива зустріч. Із робочим візитом в Ужгороді перебував заступник Міністра розвитку громад, територій та інфраструктури України Сергій Деркач. Він поспілкувався із міжнародними перевізниками щодо низки проблемних питань, - повідомив перший заступник голови ОВА Мирослав Білецький.

Поблизу Нижніх Воріт у ДТП загинув житель Прикарпаття

24 квітня, близько 11-ї години, до поліції надійшло повідомлення про дорожньо-транспортну пригоду за участі двох авто неподалік села Нижні Ворота.

Мукачівець цілий рік користувався банківською картою, яку загубив пенсіонер

До співробітників Мукачівського районного управління поліції звернувся місцевий пенсіонер та розповів, що з його банківської картки, яку він загубив, зникли гроші.

Уряд погодив призначення Юрія Гузинця заступником голови Закарпатської ОВА

Колишній голова Ужгородської РДА відповідатиме за гуманітарний напрямок, зокрема освіту і культуру.

В Ужгороді чоловік погрожував своїй дружині гранатою

Сьогодні, близько 5-ї години, на службовий планшет патрульних надійшло повідомлення про домашнє насильство на вулиці Івана Франка, в Ужгороді.

Відійшов у вічність почесний громадянин Ужгорода Іван Мешко

23 квітня, на 99-му році життя відійшов у вічність засновник та перший декан економічного факультету УжНУ, доктор історичних наук, активний громадський діяч і палкий патріот України, Почесний громадянин Ужгорода Іван Мешко.

Правоохоронці завершили розслідування у справі щодо масової бійки у Підвиноградові

Слідчі відділення поліції № 1 Берегівського районного відділу поліції завершили досудове розслідування за фактами організації масової бійки у селі Підвиноградів та умисного вбивства одного з її учасників.

Мешканець Мукачівщини, який підпалив будинок дружини, отримав 5 років ув’язнення

За публічного обвинувачення Свалявського відділу Мукачівської окружної прокуратури мешканця Полянської громади засуджено до 5 років 6 місяців позбавлення волі.

В Ужгороді облаштують ще одну платну парковку на 150 місць

До кінця травня на площі Корятовича — вулиці Духновича підготують ще близько 150 місць на ще одній платній парковці. Про це розповів директор комунального підприємства “Ужгородпарксервіс” Юрій Білавич.

 

Погода

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат