Новини

SELECT SQL_CALC_FOUND_ROWS * FROM news where (active_i = '1') and (lang_code = 'rus') and (date_i <= '2024-10-15') and ((cat_id = '0')or('0' >= '0')) and ((is_nonpublished <> '1')or(0 = '13')) order by id desc LIMIT 0, 20

Ув’язнили за профдіяльність: закарпатський адвокат понад 5 днів перебуває у полоні Ужгородського ТЦК

Закарпатського адвоката Олександра Пересоляка після стеження праціаниками поліції за його пересуванням, ув’язнили в Ужгородському РТЦК.

Заступника начальника поліції Берегівщини, який допоміг втекти судді Тупицькому взяли під варту

У контексті цієї справи закарпатцям буде цікаво дізнатися про масштабну схему переправлення за кордон грошовитих можновладців, організовану за участі закарпатських правоохоронців. Зʼясовуючи обставини виїзду колишнього судді, слідчі зʼясували, що існувала організована злочинна група з числа працівників поліції, прикордонної служби, митниці. За безпечний "експорт" за кордон з фігурантів брали щонайменше по $20 тис. До кордону їх супроводжували авто заступників керівника поліції Берегівщини – Яна Мікші та Павла Густея (на фото).

На Закарпатті просять СБУ перевірити причетність російських спецслужб до зриву інвестпроєктів

Голови Ясінянської та Усть-Чорнянської громад Закарпаття закликали ЗМІ не надавати майданчики для публікацій особам, які, на їхню думку, дискредитують інвестиційні проєкти, зокрема будівництво курорту "Свидовець".

Прокуратура в апеляції скасувала незаконне визнання права власності на нерухомість у В. Березному

Великоберезнянський відділ Ужгородської окружної прокуратури в апеляції домігся скасування рішення щодо незаконного визнання права власності на об’єкт нерухомого майна у смт Великий Березний.

Закарпаття з робочим візитом відвідали угорські партнери з сусіднього прикордонного регіону

На Закарпатті з робочим візитом перебуває Оскар Шестак, голова загальних зборів області Саболч-Сатмар-Берег Угорщини, очільник Європейського об’єднання територіального співробітництва «Тиса».

На Хустщині раніше судимий вбив односельця

13 жовтня до поліції надійшло повідомлення від співробітників екстреної медичної допомоги про те, що під час опрацювання виклику в селі Нижнє Селище, вони констатували смерть 29-річного місцевого жителя.

У Сваляві в багатоквартирному будинку стався вибух газу

14 жовтня до Служби порятунку надійшло повідомлення про вибух у квартирі багатоквартирного житлового будинку на вулиці Промисловій у м. Свалява.

На Мукачівщині внаслідок пожежі загинула 60-річна жінка

Пожежа сталася в житловому будинку села Кленовець. Дим, що виходив з вікна, помітив сусід і негайно звернувся по допомогу до вогнеборців.

На території Хустського району збільшилася кількість випадків сказу серед домашніх тварин

Про це повідомляє Хустське районне управління ГУ Держпродспоживслужби.

На Закарпатті підозрюють військового у організації незаконного трансферу до Словаччини

51-річний військовий з корисливих мотивів підшукав охочого виїхати до Словаччини військовозобов’язаного та організував для нього нелегальний виїзд.

Закінчився сезон у Першій лізі Чемпіонату Закарпаття з футболу

У Вищій лізі відбулися матчі передостаннього туру, а у Першій - останнього.

Закарпатські команди програли у черговому турі Другої ліги

У групі "А" Другої ліги відбувся 10-й тур. "Ужгород" програв у Львові ФК "Рух-2" - 0:3, а "Вільхівці" - вдома ФК "Пробій" - 1:2.

Юний силач із Закарпаття встановив світовий рекорд

11 жовтня в Ужгороді зафіксували рекорд «Найбільша кількість підйомів гирі 24 кг дитиною».

Минай на своєму полі впевнено переміг лідера Першої ліги

У групі "А" відбулися матчі 12 туру. "Минай" приймав волочиський "Агробізнес" і переміг - 3:1.

Основна тема наради за участі прем'єра та голів ОВА - підготовка до опалювального сезону

Спільно з очільниками областей країни взяв участь у нараді під головуванням Прем’єр-міністра Дениса Шмигаля, Віцепрем'єр-міністра з питань відновлення України — міністра розвитку громад та територій Олексія Кулеби та заступника керівника Офісу Президента Віктора Микити, - повідомив т.в.о. голови Закарпатської ОВА Мирослав Білецький.

Відбулася нарада з головами ОВА щодо початку опалювального сезону та інших ключових питань

Підготовка областей та громад до опалювального сезону, захист і відновлення критичної інфраструктури, державні й регіональні програми підтримки в економічному та інфраструктурному напрямках – основні теми наради за участі Прем'єр-міністра України Дениса Шмигаля, Віцепрем’єра-міністра з відновлення – Міністра розвитку громад та територій Олексія Кулеби, заступників Міністра економіки, очільників областей, - повідомив заступник голови Офісу президента Віктор Микита.

Популістські спекуляції на освітній проблемі

Шкільна освіта – базовий фундамент знань, на якому в подальшому і будується наше суспільство, а відповідно і держава. Педагогічні працівники, учні і батьки – чимала категорія мешканців Ужгорода. Навіть скажемо більше: багато хто, проживаючи в навколишніх селах, навчається або викладає в міських школах. Зважаючи на це, наша редакція не змогла залишити поза увагою оприлюднення на офіційній електронній сторінці Ужгородської міської ради проект рішення Про звернення міських депутатів до Верховної Ради України та Кабінету Міністрів України щодо забезпечення гідної заробітної плати педагогічним та науково-педагогічним працівникам.

 

Погода

Стрічка новин

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат