Новини

SELECT SQL_CALC_FOUND_ROWS * FROM news where (active_i = '1') and (lang_code = 'rus') and (date_i <= '2024-10-01') and ((cat_id = '0')or('0' >= '0')) and ((is_nonpublished <> '1')or(0 = '13')) order by id desc LIMIT 0, 20

Італійці готові збудувати на Закарпатті 2 сміттєпереробних заводи, які обслуговуватимуть 1 млн осіб

Італійська компанія «Gesenu» готова збудувати в області 2 потужних сміттєпереробних заводи, які зможуть обслуговувати 400 і 550 тисяч осіб відповідно. Італійський уряд готовий фінансувати ці проєкти.

В Ужгороді відбулася артрезиденція ЄС-Україна

Митці з України та ЄС представили виставку творчих робіт, у яких переосмислили культурний зв'язок між Україною та Євросоюзом.

В Ужгороді пропонують обмежити рух транспорту найстаршою вулицею – Капітульною

В Ужгороді відбувся брифінг за участі відомого науковця та дипломата Алена Панова, завідувачки відділу історії та краєзнавства Закарпатського обласного краєзнавчого музею, мешканців вулиці Капітульна.

Мирослав Білецький та голова МЗС Андрій Сибіга відвідали школу для українських дітей у Будапешті

Перше закордонне відрядження у новому статусі. Воно збіглося з першим візитом до Угорщини нового очільника МЗС Андрія Сибіги. Разом відвідали школу та гімназію для українських дітей, яка запрацювала 1 вересня цього року у Будапешті, - повідомив т.в.о. голови Закарпатської ОВА Мирослав Білецький.

В Ужгороді відбувся Міжнародний турнір з петанку «Каштани-24»

Протягом трьох днів у Боздоському парку Ужгорода проходив традиційний міжнародний турнір з петанку «Каштани-24».

На Хустщині в ДТП загинула людина, ще 4 травмовані

30 вересня до Служби порятунку надійшло повідомлення про ДТП за участю легкового автомобіля Mercedes GLE Coupe. Водій не впорався з керуванням та допустив зіткнення з бетонною опорою за адресою: Хустський район, смт Вишково, вул. Велинця.

Візит Президента Володимира Зеленського до США став важливою подією для України

Під час зустрічей на Генеральній Асамблеї ООН та у Вашингтоні відбулося близько тридцяти переговорів із керівництвом США, країн Європи, Глобального Півдня, міжнародними організаціями, енергетичними й оборонними компаніями. Основна тема – обговорення допомоги Україні.

Модульне містечко для внутрішньо переміщених осіб відкрили на Тячівщині

У селі Нересниця змонтували 10 будинків, де у безпечних і комфортних умовах зможуть розмістити сімʼї з дітьми, - повідомив т.в.о. голови Закарпатської ОВА Мирослав Білецький. - Станом на сьогодні 7 родин, евакуйованих із Харківської, Херсонської, Донецької та Запорізької областей, вже проживають тут. Ще 3 будинки заселять найближчим часом.

На Виноградівщині сталася масштабна пожежа на підприємстві

У селі Олешник, Виноградівської тергромади, горіло виробниче приміщення площею 700 м2. Пожежу ліквідовували 8 одиниць техніки та 62 рятувальника.

ФК "Ужгород" та "Вільхівці" зіграли у 8 турі Другої ліги

У групі "А" відбулися матчі 8 туру. "Ужгород" на Івано-Франківщині програв ФК "Куликів-Білка" - 1:2. "Вільхівці" вдома зіграли внічию з ФК "Ревера" (Івано-Франківськ) - 2:2.

Найбільша кількість українських біженців в Чехії із Закарпаття

Про це свідчать результати опитування, оприлюдненого Міністерством внутрішніх справ Чехії. Про це свідчать результати опитування, оприлюдненого Міністерством внутрішніх справ Чехії. Згідно отриманим даним, 13% біженців в Чехії приїхали з Закарпатської області.

На Львівщині раніше судимий напав з ножем на чоловіка та жінку із Закарпаття - жінка загинула

27 вересня о 14.20 на проспекті Тараса Шевченка у Червонограді перехожий без видимої причини напав на незнайомих жінку та чоловіка, які сиділи на лавці та завдав їм чисельних ударів ножем.

ФК Минай програв на виїзді Буковині

У Першій лізі відбулися матчі 9 туру. "Минай" грав у Чернівцях і програв - 1:2. Голи: Шинкаренко (22), Кольцов (27 п.) - Безуглий (61 а.).

Чи спрацює План Перемоги

Захід все голосніше хилить нас до перемовин з ворогом. Там вже мало хто вірить, що ми здатні перемогти росію. Ми говоримо про перемогу, але не знаємо, що це таке. Це капітуляція росії? Та ні. Ті не не можуть програти, бо є ядерною державою і вже днями поміняли свою ядерну доктрину, додавши до неї пункт про можливість нанесення ядерного удару по неядерній державі, якщо ця держава несе загрозу суверенітету росії. Тобто, наші прохання до Заходу надати дозвіл на нанесення по ворогу удару далекобійними ракетами і наявність українських військ у Курській області вже є загрозою суверенітету росії і там вже готові нанести по Києву удар тактичною ядерною зброєю.

Праву руку колишньої голови Оноківської ОТГ поліцейські піймали п’яним за кермом

Як ми вчора повідомляли, депутати Оноківської ОТГ переважною більшістю голосів достроково припинили повноваження голови Оноківської ОТГ Марії Коваль.

Обпік і побив до смерті: жителя Мукачева судитимуть за знущання над колишньою дружиною

Мукачівська окружна прокуратура скерувала до суду обвинувальний акт щодо 37-річного місцевого жителя за фактом заподіяння тяжких тілесних ушкоджень колишній дружині, що призвели до її смерті (ч. 2 ст. 121 КК України).

Пройшло засідання Палати регіонів Конгресу місцевих та регіональних влад при Президентові України

Разом з очільниками обласних рад та військових адміністрацій обговорили питання життєдіяльності регіонів, зокрема прифронтових, які зараз потребують окремої уваги, - повідомив заступник голови Офісу президента Віктор Микита. - Взаємодія, допомога та співпраця триває постійно. Маємо конкретні результати, які допомагають людям та нашим захисникам по усій лінії фронту.

В Ужгороді на площі Народній запрацювала перша обʼєднана фотовиставка нацспільнот краю

«Минуле та сучасність національних меншин Закарпаття» – під такою назвою на площі Народній в Ужгороді запрацювала перша обʼєднана фотовиставка нацспільнот краю.

 

Погода

Стрічка новин

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат